Herşey Allahtan ama...üzülüyorum

Asla ümitsizliğe kapılmayın.
Allah büyüktür. Hiç ummadık anda çiçek açar umutlar.

Öncelikle rahat olmalısın canım varikosel ameliyatı oldu diye Çocuğu olmayacak anlamına gelmiyor ki bu sayfada bir sürü üye var varikosel ameliyatı olup normal yollarda çocuğu olan Sen benim Sayfamdaki konulara da bakabilirsin Ben de yeni evliyim bize de dedi doktor spermiyogram tahlili yaptırdınız mı yani eşiniz mutlaka vardır yani görüyorsun drama canlı mı cansız mı Onu ancak spermiyogram tahlili yaptırıp öğrenirsin benim konuma bak bana da dedi doktor aşılama üç kere olmazsa tüp dedi ama ben o ,ay hamile kaldım ne alaka

bence siz bir evlat edinmeye başvurun. bu arada çocuğunuz olursa ne ala. ama olmazsa o bebek kokusundan mahrum kalmayın. zira başvuru sırasında alınan çocukla en fazla 40 yaş olmalı arada. ve birkaç yılda ancak sıra geliyor. o yaşa kadar sıranız ilerlesin ve çocuğunuz olursa hakkınızdan feragat edersiniz. zaten binlerce aile o masumları bekliyor

Yaşımizı okudunuz diye düşünüyorum... ayrıca rezerv düşüklüğü (AmH testi) çikolata kisti ve eşimde de varikosel ameliyatı.. bilmem anlatabildim mi

tamam dünyanın sonu mu bunlar? öncelikle daha 6 aylık evlisiniz en az 1 sene denemeniz lazım. olmuyorsa tüp bebek şansı var. hiç mi olmadı? o zaman size bir çocuk esirgeme kuruma gitmenizi öneririm. bir kere daha çocuğum olmuyor diye üzülmez koruyucu aile olalım demeden çıkmazsınız ordan.
1 evladım var çok küçük daha ama rabbim nasip ederse onu üniversiteye soktuktan sonra koruyucu aile olmak istiyoruz eşimle. belki 2. düşünürüz ama düşünsek yapsak olsa veya olmasa bile bu kararımız kesin. çünkü biz gideriz çocuk esirgeme kurumlarına düzenli olarak ve o çocukları orda bırakıp gelmekten nefret ederiz.
bu kadar üzüleceğinize bunları düşünün derim..

Son aralari oluyamadim ama genel yorumum bazi etmenler nedeniyle telas yapmissiniz ama daha 6 aylik evlisiniz. Cocuk olmayacagini dusunmek icin en az sure 1 yildir. Bu surede korunmayip hamile kalamazsaniz tedavi arastirilir. Ilk once zamaniniz var endise etmeyin. Ayrica ihtimal olan durumlari yazmissinz anliyorum bunlarda sizi telaslandiriyor ama bu farketmeden yaptiginiz telas durumu sizin hamile kalmanizi engeliyor. Benim onerim 1 sene dolana kadar bu kadar kasmadan evlilige devam etmeniz sonrada doktora esinizle gidip testleri yaptirmaniz. Cunku esiniz ameliyat oldu belki bu cocugu olmayacagi anlamina gelmez. Boyle bir ihtimal varsa doktor soyler zaten.. sizinde rezerv dusukmus yine engel degil. Birde cocuk meselesini kafanizda surekli tutarsaniz bedeninizi farketmeden etkilersiniz ve engellmis olursunuz. En yakin ornek arkadasim 5 yil istedi artik olmuyo bitti dedi bir ay para biriktirdiler tum bebek icin 2 ay sonra yapilacak ve cocugum olacak dedi esiyle tatile gideceklerdi kafa dagitmak icin. 1 haftalik tatilden dondukten sonra hamile kaldi..

En önemlisi kafamdan atabilmek..oncelikle onu başarmaya çalışacağım.."önce ben" demeyı dediğim An zaten çok daha mutlu olacağım sanırım... biraz zamana bırakmak lazım..haklısınız

Ne güzel maşallah...Bir iki ay daha beklemeyi düşünüyoruz..Allahtan hayırlısı

Ben biraz karamsar baktım sanırım olaylara.. Çok olumsuz yorumlara takıldım kaldım..bakacağım şimdi yazdiklariniza..merak ettim doğrusu :)

İnan seni çok iyi anlıyorum herşey Allahtan hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Bende en başlarda senin gibiydim kendimi suçladım hep düşükler için dikkat etmedim diye düşündüm hareketlerime yediğime içtiğime. Ama şimdi dönüp bakıyorum hepside kendimi üzmekten başka birşey değilmiş rabbim isterse vakti geldiyse oluyormuş sen naparsan yap.Allah isteyen herkese aratmadan verir inş.

Yasım,rezerv azligı, çikolata kisti mevcut dolayısıyla karamsarlıkta birlikte geliyor

benımde yas 27 bak sen ustelık nedenlerını bılıp ona gre mucadele edebılıyrsun bende sebebde yok neyle ugrasmam lazım bılemıyrum ama uzulmeye gerek yok cunku bu ımtıhan bununla ugrasmazsak baska dertlerle ugrasıcaz o yuzden derdımıze de şükür Allah beterınden korusun

Biz kadınlar bu konuda çok hassasiz maalesef..çok uzuluyoruz çok hirpaliyoruz kendimizi.. hepsi boşa aslında dediğiniz gibi,her şey Allahtan demek geçmek lazim

Sizinde sebebsiz kısırlık mi? Olsun çok gencsiniz önümüzde yıllar var.. sizde üzülmeyin bir gün elbet olur sizinde..en azından çok gencsiniz

Yumurtalık rezervini yükselten kür var ibrahim saraçoğlu'nun. Normal yollardan bir yıl deneyin sonra çaresine bakarsınız tüp bebek, aşılama.. Şimdilik benim de olmuyor ama Allah tan ümit kesilmez

Yumurtalık rezervini yükselten kür var ibrahim saraçoğlu'nun. Normal yollardan bir yıl deneyin sonra çaresine bakarsınız tüp bebek, aşılama.. Şimdilik benim de olmuyor ama Allah tan ümit kesilmez
Bir yıl çok geç olabilir. Zaman artık çok önemli bu saatten sonra diye düşünüyorum..Ama yinede cevabınız için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…