Hey maşallah :) doğal mi tüp lemi olmusbenim yan komsum 42 yasinda anne oldu,ikinciyi de 45inde dogurdu.
tup bebek deneyin acilen.
Bilmem hiç düşünmedim...Evlatlık düşünmezmisin?
Yasım,rezerv azligı, çikolata kisti mevcut dolayısıyla karamsarlıkta birlikte geliyorUc yıldır olmuyo senın kadar karalar baglamadım altı ayda bu ne karamsarlık
Evlat sahibi olmak benim en çok istediğim hayalimdi..Küçükken bile ben büyüyünce anne olucam diyordum..yoksa elbette mutlu olunur çünkü ben eşime çok aşığım çok seviyorum seviliyorum ama işte hayal diyorum ya..İnşallah Allahın takdiri artık ne diyeyim
Hey maşallah :) doğal mi tüp lemi olmus
Evlat sahibi olmak benim en çok istediğim hayalimdi..Küçükken bile ben büyüyünce anne olucam diyordum..yoksa elbette mutlu olunur çünkü ben eşime çok aşığım çok seviyorum seviliyorum ama işte hayal diyorum ya..İnşallah Allahın takdiri artık ne diyeyim
Çok güzel yazmışsınız gerçekten..çok teşekür ederim zahmetiniz için...duygusal bir insanım maalesefKüçükken benimde hayalim buydu
Anne olacağım derdim çünkü anneme hayrandım, süper kahramanlık gibiydi annelik
Lakin büyüdük artık, lütfen kendine eziyet etme
Olabilecek şanslarını kullan ve takdiri Allah'a bırak
Anne olacaksın Allah'ın izniyle ben inanıyorum ya da inanmak istiyorum bilmiyorum ama olmasan da senin varlığın çok önemli dünya üzerinde, senden bir tane daha yok, o yüzden kendini hırpalama. Neyimiz varsa onunla mutlu olmaya çalışacağız, ömür çok kısa 40 a nasıl geldim anlamadım inan, biraz toparla kendini, stres bu işlerde büyük etken, ne kadar rahat olursan şansın o kadar yükselir, üzülmemeye çalış lütfen
Hayırlısı Allahtan..doğru diyorsunuz..Ben bu imtihanın sizin hayrınıza olduğunu düşünüyorum. Bazı şeylerin olmayışında da oluyor bir hikmet. Hayırlısını dileyin. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
OH maşallah ne güzel..İnşallah banada güler kader..Allahın izniylebenim ananemle dedem annemi ananem 40 dedem 50 yaşındayken yapmış bence stres yapmayın . Doktorlar ümitsiz konuşmamış ki size sonuçtaVe bence yaşınızda çok geç değil olur Allahın izniyle
Sizin durumunuz daha olumlu..biyolojik sıkıntınız olunca insanın sinirleride bozuluyor harap ediyor kendini..bol dua teslimiyet artiken azindan hamile kalmani zorlastiracak nedeni biliyorsunuz. bizim 3 sene olmadi. sebepsiz kisirlik. ne esimde ne bende sorun var. 3 sene sonunda Rabbim dogal yolla nasip etti. diyecegim o ki zamanini bekliyor. bol bol dua edin Allaha siginin..
olur mu ? her ay hamilelik beklemek ve olumsuz sonuc almak ne kadar zor. dusukte yok. hamilelik belirtisi yok. 3 sene boyunca bunu yasamak...Sizin durumunuz daha olumlu..biyolojik sıkıntınız olunca insanın sinirleride bozuluyor harap ediyor kendini..bol dua teslimiyet artik
İnşallah basliyacagiz tedaviye bizde..Allahın izniyle hayırlısı bakalimonlarin dogal yolla olmus ama 5 sene boyunca surekli dusuk yapmis kadincagiz yani hamile kalabiliyormus ama dusuyormus surekli.
artik umursamadim dedigi anda ilk kizina hamile kalip tamamina eriyor,ikinci de deneyelim belki olur diye dusunmusler,ilk denemede tutmus.
onun oncesinde asilama vs. yaptirmis ama o da husran olmus..
siz beklemek istemiyorsaniz ve maddiyatiniz yerindeyse isi sansa birakmayin,tabi hersey Allahin ol demesiyle olur o ayri ama her bunye farkli sonucta.
karsi komsum kac yasinda kadin ama tas catlasin 34 dersiniz yasina,cok diri masallahi var.
Keske sizin durumunuzda olsaydım diye düşünüyorum ben..en azindan eninde sonunda olacak nede olsa sağlıklarıniz yerindeolur mu ? her ay hamilelik beklemek ve olumsuz sonuc almak ne kadar zor. dusukte yok. hamilelik belirtisi yok. 3 sene boyunca bunu yasamak...
6 aylik cok yeni bir evlilik. tedavimizi oluruzla kendi kendilerini tatmin edebilirler zarfinda. boyle dusunuyorum
Keske sizin durumunuzda olsaydım diye düşünüyorum ben..en azindan eninde sonunda olacak nede olsa sağlıklarıniz yerinde
Neleri var tabi..Allah herkese isteyen herkese nasip etsin.. kuzeninizde inşallah ennkisa zamanda evlat sahibi olurlar..Bellimi olur gün doğMadan neler doğar..ahh ne güzel yazmışsiniz öyle..gözlerim doldu..malum olsun inşallah sizede :)eninde sonunda olacak degil iste o. sebepsiz kisirlik yazin kk ya 10 sene olmayip tup bebek yaptiranda var. iki acidanda zor. esimin kuzeni 40 yasinds evledi. esinin sperm sayisi cok az. doktor imkansiz tup bebek demis. durumları yok yaptiracak. dogal yolla kaldi. melegin zamanini bekliyor annesi. karnında tekmelerini hissettiginde actigin bu konuyu gulumseyerek okuyacaksin
Rezerv azliginda da böylemi yapayım. Ben direk tüp deneyeyim dedim ama bilemiyorum aslında nasıl yapmalı nasıl etmeliBulunduğunuz şehirde iyi bir kadın doğum doktoruyla başlayın yumurta takibine...tahlillerle başlayın bence..
Tahlillerim yapıldı..amh düşük çıktı o yüzden bu bunalimim işte birazdaBulunduğunuz şehirde iyi bir kadın doğum doktoruyla başlayın yumurta takibine...tahlillerle başlayın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?