Herşey Allahtan ama...üzülüyorum

Her geçen An aleyhime işliyor gibi geliyor buda beni çok sınırlı mutsuz ediyor..eşimin ayağı kırık platinli iyilesmesini bekliyoruz buda beni geriyor sanki zamanimizda kalmadı..sıkıştım kaldım arada
bak bu rezerv azligi pat diye olmafi 10 yil oncede boyleydin 10 yilsonra da boyke olacakdin dr um bana dedi ki ben 20 yildan fazla bu isin icindeyim senin gibi olup da menapoza gireni gormedim dedi... okur insallah bol bol dua

Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
esiniz bir sperm testi yaptirsin benim esim amaliyat oldugunda bir cift geldimisti onun eside verikosel amaliyati olacskti kadin sizden 1 yas buyuktu esi ise 40 yaslardaydi ama hep umut doluydular

bak bu rezerv azligi pat diye olmafi 10 yil oncede boyleydin 10 yilsonra da boyke olacakdin dr um bana dedi ki ben 20 yildan fazla bu isin icindeyim senin gibi olup da menapoza gireni gormedim dedi... okur insallah bol bol dua
Dua etmekten başka çare gözükmuyor evet haklısıniz..Belkide kafamdan atmali biraz stresten uzak durmaliyim

Sizi cok cok iyi anlıyorum. .
4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor. .doktora gittik eşimde Varikosel çıktı acil ameliyat yaptılar. . 6 ay önce ameliyat oldu. . şuan bekleme asamasindayiz her ay aynı hüsran çok üzüldüm günler oluyor. .
benim korkum hiç bir zaman anne olamamak evlatlık düşünmüyorum çocuğum olmazsa yalnız yaşlanacağız eşimle. . sürekli dua ediyorum Rabbim bizde hayırlı sağlıklı evlat ver diye..
Alay konusu oluyorum sürekli girdiğim ortamlarda sürekli soruyorlar çocuğun yok mu. . yok. .. ay bi beceremedin diyenler. ..
Bu 1 inciyi yapana kadar ben 3 cü yü yaparım dedi kadın şuan 3 cü ye hamile her gördüğünde beni dalga geçiyor. .
sende iş yok mu kız hala bak benim doğuma az kaldı. ..
sadece allaha havale ediyorum alan allah veren allah. . onunda canı yansın çok istiyorum. . beddua ediyorum belki ama canımı çok yakan insanlar var çok. ..
benim için en zoru da bu bebek yolunda insanlarla da mücadele etmek zorunda kalmak. .
bebek görüşleri bana azap veriyor. .
mecburen gidiyorum. . yakıştı sende yap kız bitane bak yasin kaç oldu 40 dami yapican diyip kahkaha atanlar. . canım çok yanıyor kalbim çok acıyor. . allahım diyorum sen görüyorsun sen biliyorsun. ..hacet namazı kılıyorum allahtan istiyorum. . sende öyle yap. . Allah görüyor allah biliyor allah isteyen dileyen herkese icindede bana ve sana hayırlı sağlıklı evlat versin. . kim bilir belkide bizim sınavımiz bu bu sınavı başarmak için kolaylik versin allah inşallah. ..

ha bu arada ben kendim mucize bir bebeğim annem menapoz a girdiğinde hamile kalmış bana. .
ve menapoz a girdikten sonra 1 yıl sonra hamile kalan tanıdıklarım var. . unutma allah ol derse olur. . Rabbim olmazlarimizi oldursun inşallah. ..

amh im 0.01 diyim sen gerisini hesapla. hadi iyi geceler. o rakamlar sayilar sadece birer sayi Rabbim ol desin gerisi HI KA YE

Ben 37 eşim 38 denmedi bir doktora gittim tüp dendi.. onada eyvallah ama eşimde de ya Sperm hiç yoksa diye üzülüyorum.. 20 sene evvel varikosel ameliyatı olunca işte bu beni tedirgin mutsuz ediyor
İkinizin de ilk evliliğimi?

Yazdiklarinizi okudum inanın içim çok burkuldu... nasıl bukadar düşüncesz olabilir bu insanlar ne diyeyim ben onlara... üzülmeyin sizde ne olur, ne yapalım ondada vardır bir hayır. Belkide zamanı gelmemiştir.. O kadar dua inanç, inanıyorum sizin de olacaktır yaşınız genç diye hissettim olacaktır eninde sonunda..

Uzulme cnm ben 36 yasindayim esim 37 6 yil cocugumuz olmadi tedavi tup asilama...sonra bir kizim var 20 aylik simdi ikinciye hamileyim.hemde hic beklemedigimiz korindugumuz halde Allah ol desin yeter ama tedavini ol tabi daha 6 ayliksin biraz dene insallah kendiliginden olur.Allah kucagini doldursun amin

ay sinir oldum ya ne vicdansiz insanlar var bozma morolini eninde sonunda olur bide aslinda kafaya bu kadar takmasan bence hamile kalirsin bir de o tarz cahil insanlarla muhatab olma esin de bu kadar uzuldugunu belli etme sitres sperm kalitesini etkiler seni bayadir takip ediyorum yazilarini okuyorum ara ara bu kadar uzulmene valla benum yuregim dayanmiyor anliyorum seni suan umutsuzsun ama bir gun insallah bir bakacaksin hamilesin

evet istemesemde çok takılıyor kafama. .
bazen kafamdan atıyorum yine o adi insanlar beynimi kemiriyor bi cümleleri yetiyor. . artık günlerce kulagimdan gitmiyor söyledikleri. . Bu benim sınavım ama allah duyuyor allah biliyor. .
hep dua ediyorum canımı yakanin cani yansın inşallah. .
alan allah veren allah. . onlara verdi ama sözlerine dikkat etmediği için almasını da bilir allah. ..
asıl sorun ne biliyor musun şu hayatta herşeye sahibim herseyim var ama hiç bir şeyim yok gibi mutsuzum. .

Esimin teyzesi de 40 yasinda bebek sahibi olmak icin tedavi goruyor. Asilama yapicak doktor insallah. lutfen beklemeden doktora gidin esinizi dinlemeyin neden korkuyor mmu acaba? Gidin ki bir an once ilac tedavisine baslayin ,testlerinizi olun ki alt yapinizi hazirlayin asilama ya da tup bebek icin

O insanlara diyecek lafım yok ben 11 senedir evliyim 18 de evl
ndim 10 sene çocuk yapmadık dusunmedik ufak evlwndim diye zamana bıraktım çocuğun olmuyormu tedaviye git dr git yok şunu dene bunu yap.milletin ağzı buzulmuyor maalesef Allaha havale et kulağını tika bu arada şimdi 7 aylık bi oğlum var sürpriz yaptı bize aklımızda yokken RABBİM herşeyin iyisini bilir sizede bi sürpriz olur bakarsanız üzülmeyin herşeyin hayırlısı

allah yavrunuzu size bagislasin hayırlı evlat olsun inşallah. .
inşallah Rabbim bizede isteyen herkese de nasip etsin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…