- Konu Sahibi bebisimsanem
Kızlar çok karışık duygular içindeyim.. Ne yazsam bilmıyorum sadece içim çok buruk, yarın bayram oldugunu daha bugün öğrendim biliyor musunuz? Çocukken ne kadar sevınırdım bayram gelıyor dıye, bayramlık alırdım çok mutluydum .. Ama büyükçe sorunlar arttı, insanlar kötüleşti, herkesin gerçek yüzünü görmeye başladım.. Hele ki bu 2012 senesi benım hayatımın en kötü senesi oldu.. Babam kaza yaptı, kardeşım rahatsızlandı, akrabalarımız dedikodumuzu yapmaya başladı ve hala sıkıntılarımızı atlatabilmiş degilim.. Birtane bile arkadaşım yok, sebebi benım belkıde .. Kafamda o kadar cok dert sıkıntı varki, aklımdan atıp birtürlü yaşama bağlanamıyorum.. Yinede Allah'tan gelene razıyım bunada şükür..Sanki bu sıkıntılar hiç geçmeyecek gibi gelıyor.. Hayat o kadar anlamsız ki.. Eskıden hiç derdim yoktu ne güzel hayat benım için o kadar sorunsuzdu ki, herşey üst üste gelınce darmadağan oldum... Ablam tam burslu üni. kazandı ona bile sevınemıyorum... Hayat boş herşey boş benı ayakta tutan şey ne bilemıyorum, bazen keşke ölsem dıyorum ama annem çok üzülür , o okadar zorlanıyorki bugünlerde .. stresten kadının orasında burasında sivilceler çıkıyor, zayıflıyor, ben onun bu halını gördükçe kardeşımın halını gordukçe içim parçalanıyor... Artık dayanma gücümün son safhalarına geldım, allah yardımcım olsun..Zor günler geçiren herkesın yardımcısı olsun..