- 7 Aralık 2022
- 17
- -4
- 1
- 27
Herkese merhaba 4 aylık bir aradan sonra :)) bir önceki konuma istinaden, benim bildiğim 2 kez bilmediğim kim bilir kaç kez benı aldatan eskı sevgılım ıcın ağlıyordum, unutamıyordum takıntılıydım açıkcası zor süreçten geçiyordum. Aldatılmış bir kadın olmama rağmen yinede kolay silemedim herşeyin ilkini onunla yaşadığım için onunla da son bulsun istedim ama olmadı. 6 aya yakın içimde yasını tuttum hep bekledım bırşeylerı düzeltsin pişman olsun diye kendımı bu süreçte çok üzdüm ruh ve beden sağlığım bozuldu sağlığımı korumak ıcın zor da olsa bitirdim içimde onu. çok şükür bitti bana sadece bir zamanlar yaşadığımı bildiğim bir acı ve bana kattıkları kaldı. Kendi yalnızlığımda kendi halimde bir hayatı seçmişken hayat bırını çıkardı karşıma şuan yeni bir ilişkim var ve 1 ay olacak. Bana karşı inanılmaz ilgili sevgisini şefkatini asla esirgemeyen, kendınden cok beni düşününen,mutlu olmam için elinden geleni yapan çok cömert ve sevgi dolu bir insan. uzun zamandan sonra hayatıma aldığım ilk kişi. Sanırım benım sorunum burda başlıyor daha once kımseden bu sekılde ılgı alaka gormedıgım ıcın absürt gelıyor bir çok şeyi garipsiyorum normal olan bu aslında biliyorum ama bana daha once böyle hissettirilmediği için ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes benı kandıracakmıs ve bir gece ansızın yarı yolda bırakacakmış gibi hissediyorum. Bu yüzden ona tam anlamıyla bağlanamıyorum mesela 1 ay olacak biz bu süreçte her gün görüştük çok fazla birbirimizi tanımak için zaman ayırdık eğlendik gezdik gayet iyide anlışıyoruz ama mesela onun bana davrandığı gibi ona davranamıyorum o 10 sevıyorsa, ben 5 seviyorum örnek vermek gerekirse. Bu durumda benı aşırı üzüyor onun benı sevdiği gibi onu sevemıyorum sevıldıgımı ilk defa iliklerime kadar hissediyorum bende onun benı sevdiği gibi sevmek ıstıyorum. Ona ayıp ediyormuşum gibi hissediyorum çünkü bi görün bana bebeği gibi davranıyor sevilmeyı o kadar çok hakediyor ki ben sanırım bu hakkımı çok yanlış kişide kullandım geçmişimde o yuzden kimseyi sevecekmicekmişim gibi hissediyorum. Sizce zamanla onun beni sevdiği gibi gerçekten onu sevebilir miyim ?(bunu çok istiyorum ) yada ondan ayrılmalı mıyım hayatına onu daha cok seven daha cok ilgi gösteren çabalarını boşa çıkarmayacak biri çıkar bende onun mutluluğu ile mutlu olurum mutlu olmayı cok hakediyor cünkü. Nasıl bir yol izlemeliyim teşekkür ederim herkese