• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey bitti sanırım :((

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor :(:(
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..

Kendi kararlarını alamayan biriyle evlenmek sizi yorar
Bu sadece ev meselesi değil demekki kendi kararlarını alacak özgür iradeye sahip değil
Tabiki karar sizin elalemi boşverin kimse sizin çektiğinizi çekmeyecek

2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam

Sebep? Niye rezil rüsva olacakmışsın? Annemin memleketindensin az çok tahmin ediyorum ama. Kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın.

O kadar emek verdim ki bu ilişkiye

Oturup emek hesaplayacaksanız o ilişkiden çıkıp projeye dönmüştür.

Bence nişanlınla oturup konuş. Seviyorsanız birlikte bir orta yolu bulun. Ailelere de söyleyin kararınızı. İş nişanlında bitiyor o ailesinin ağzına bakarsa iş biraz zor. Ailesine hayır diyemiyor gibi.

karşında resmen anne sözü dinleyen bir kuzu var ... Ne yani kız evine gelip oturunca gururlarına mı dokunuyormuş? Sen seviyor olabilirsin de nişanlını pek öyle göremedim. koca koca insanlar neden ana baba ağzına bakar anlamıyorum. kesin kvyi birileri doldurmuş yoksa neden sonradan caysınlar.. Ayrica kime ne sizin 2.ye nisan atmanız? hayatını başkalarına göre yaşama..!

Evet dalga geçmiş gibi olmus baştan belli etmişler kendilerini bence iyi düşünün evlenmeden aileyi de iyi tanıyın es adayinizi da daha sonra evlenip ayrılacağına nisan atmak daha mantıklı

Bir de şöyle düşünün. Ilk once sizi kirmak istememis evet demis ama sonra agirlarina gitmis olabilir. Kiraya cikin ilk etapta. Sonra konusa konusa ikna olur . hemen ustune gidince erkekler atar yapiyor. Bu bir gercek

Anne ve babanizi da karsiniza alip konusun ben bu adami seviyorum. Olabilir gururlarina dokunmus sanirim diye. Ben kiraya cikacagim. Sorun degil deyin. Buyukler olgundur anlarlar durumu. Hem evin tadilata girmesi ilerisi icin iyi olur. Bu sebepten bitmez bence. Ben olsam uzulmezdim nisanlim ne kadar gururlu benden hicbir sey istemiyor diye dusunurdum

Bizde ailemin bana hedıye ettıgı daırede oturuyoruz , sonucta bana verılen ev Istanbulda, esıme verılen ev sehır dısında . Hangısı ısımıze gelırseydı ama tadılatı bız yaptırdık sız nısanlınıza sormadan mı tadılata gırıstınız?

Baska sorun yoksa nısanlın sana ıyıyse ılerıde ıyı bı es olacagına knanıyorsan pıre ıcın yorgan yakmayın bence
Sonucta sızde o evde yıllarca yasamaycakmıssınız keske hıc tadılat yapmasaydınız bıle nasıl olsa kısa surelı oturacakmıssınız

Bir de şöyle düşünün. Ilk once sizi kirmak istememis evet demis ama sonra agirlarina gitmis olabilir. Kiraya cikin ilk etapta. Sonra konusa konusa ikna olur . hemen ustune gidince erkekler atar yapiyor. Bu bir gercek

Anne ve babanizi da karsiniza , konusun ben bu adami seviyorum. Olabilir gururlarina dokunmus sanirim diye. Ben kiraya cikacagim. Sorun degil deyin. Buyukler olgundur anlarlar durumu. Hem evin tadilata girmesi ilerisi icin iyi olur. Bu sebepten bitmez bence. Ben olsam uzulmezdim nisanlim ne kadar gururlu benden hicbir sey istemiyor diye dusunurdum
Bende aynısını düşünüyorum , hemen ani karar vermeyin, oturun etraflıca konusun, sizin dediğiniz ev olmadı diye nişanı atmayın hemen, ha anlaşamıyoruz başka sorunlar var diyorsanız bilemem. Hayırlısı olsun

Baska sorun yoksa nısanlın sana ıyıyse ılerıde ıyı bı es olacagına knanıyorsan pıre ıcın yorgan yakmayın bence
Sonucta sızde o evde yıllarca yasamaycakmıssınız keske hıc tadılat yapmasaydınız bıle nasıl olsa kısa surelı oturacakmıssınız
+1

tek sorununuz bu mu?
acaba ev bizim istediğimiz yaparız modunda mı davrandınız ki istemeden... o açıdan mı karar değiştirdiler?

tersini düşünün.
yeri geliyor biz kadınlar da erkek ailesinin verdiği evi istemiyoruz. sözleri daha çok geçecek karışacaklar diye...
baştan kabul edip sonrada değişen tavırlarla birlikte bizim de kararımız değişebiliyor.

beyefendi için haklıdır demiyorum.
sadece yanlışlar tek taraflı olmaz diye diğer açıdan da bakmak lazım diye bunu söylemek istiyorum.

her kavga gürültüde direk ayrılığı neden getiriyorsunuz aklınıza?
ilişki için verilen emek düşünmeye değmez, eğer düşünülmeye başladıysa kalbinizi yoklayın.

ikinci kez nişanlanmışsınız. nişandan ayrılma psikolojisini anlarım ancak siz öncesinde uzun süreli bir ilişki yaşamış evliliğe karar vermişsiniz. korkularınızı yenip doğru adımlar atabilmeniz gerekir.

ilişkinizde farklı sorunlar var mı?

Yani bu çözülmeyecek bi sorun değil ama ayrılman gerekiyorsa sakın bu 2. Rezil olurum diye düşünme.hayatını elaleme göre yasamak zorunda değilsin

Kayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş

Bende aynısını düşünüyorum , hemen ani karar vermeyin, oturun etraflıca konusun, sizin dediğiniz ev olmadı diye nişanı atmayın hemen, ha anlaşamıyoruz başka sorunlar var diyorsanız bilemem. Hayırlısı olsun

Ortada yalan var ben oradayım hala.. Bana en başta evet denilip sonra ailemi ve beni kandırmak neden?

tek sorununuz bu mu?
acaba ev bizim istediğimiz yaparız modunda mı davrandınız ki istemeden... o açıdan mı karar değiştirdiler?

tersini düşünün.
yeri geliyor biz kadınlar da erkek ailesinin verdiği evi istemiyoruz. sözleri daha çok geçecek karışacaklar diye...
baştan kabul edip sonrada değişen tavırlarla birlikte bizim de kararımız değişebiliyor.

beyefendi için haklıdır demiyorum.
sadece yanlışlar tek taraflı olmaz diye diğer açıdan da bakmak lazım diye bunu söylemek istiyorum.

her kavga gürültüde direk ayrılığı neden getiriyorsunuz aklınıza?
ilişki için verilen emek düşünmeye değmez, eğer düşünülmeye başladıysa kalbinizi yoklayın.

ikinci kez nişanlanmışsınız. nişandan ayrılma psikolojisini anlarım ancak siz öncesinde uzun süreli bir ilişki yaşamış evliliğe karar vermişsiniz. korkularınızı yenip doğru adımlar atabilmeniz gerekir.

ilişkinizde farklı sorunlar var mı?

Hayır herşey çok güzeldi 1 gün önce gelinliğim alındı, anlamadım ne oldu fikirler değişmiş .. Tamam istememelerini gerçekten anlarım ama neden baştan tamam denildi sonra biz kararımızı değiştirdik oldu?

Kayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş
huhuhuuuu :KK49:Tam bir kv. Evet oglus yakin olsun isterler. Gelini ezmesi evine "birisi iglimin ivi istidigim kidir gilir kilirim" diyerek gelmesi kolay olur. Senin babanin aldigi eve nasil gerine gerine gelsinler. Ben parami kiraya veremem o zaman sizinkiler bir ev alsin kredisiz borcsuz ona gecip oturalim de.

Hayır herşey çok güzeldi 1 gün önce gelinliğim alındı, anlamadım ne oldu fikirler değişmiş .. Tamam istememelerini gerçekten anlarım ama neden baştan tamam denildi sonra biz kararımızı değiştirdik oldu?
Son dakika golu atmayi cok severler cunku is ciddiye binip gelinlik, nikah yeri hazir olunca gelin rezil olmamak icin her seye eyvallah der. Genelde ise yarayan bir oglan tarafi taktigidir.

Kayinvalidenizin eminim ki; eş,dost,akraba adı her ne ise aklına girmişlerdir.
Eğer oğlun kızın evinde oturur ise icguveysi olur ve ezilir.
Gelininiz sizi takmaz.
Gibi gibi.
Gelin, gidip oturup ezilir iken sorun yok tabi.
Her neyse.
Siz gayet iyi niyet ile ailecek evinizi acmissiniz.
Nisanlin, ailesine haklı olabilirsin bu gibi örnekler vardır ama biz bir söz verdik ve şimdi vazgeçmek ayıp olur.
Sorun olur ise tasiniriz ev mi yok demesi gerekirdi .
O zaman annesi susardi.
Iş erkekte bitiyor malesef .
Ama annesini dinler ise de sessizce kaç uzaklaş.
Yıllarca öyle gidiyor.
Sonra düzeliyor.
Güzelim yıllar, heba oluyor.

Back
X