Herşey bitti

Niye böyle bı şey yaptıki acaba yani adam pek normal psikolojide değil demekki

Cocuklariniz varmi yaslari yakinsa ileride arkadas olacaklar cok degisik bir durum :)
Selamlasiyormusunuz.
Ben onla oturdugum yerden
40 km uzaga tasındım evlenince
İlçeden sehire yani
İlçedeyken sürekli birbirimizi görürdük bosanınca
Ben ondan bir sene evvel evlendim
Şehire tasındım
Bi baktım snr onu da görmeye basladım
Bikere avm marketinden arkalı önlü cıktık
O eşiyle elele ben arkada bi 300 mt yürüdük
Bazen site girişi otoparkında denk gelıyoruz
Hayır selamlasmıyorUz
İyi ayrılmadık
Onun cocugu oldu suanda 3 aylık falan sanırım
Ama bizim olmuyor

Bence o parayla baska bisey yapicakti ondan bu kadar sinirlendi ne var yani parayi baska gun verseniz adam oldurcekcdegil ya

Cok degisik ve tesaduf.Esinde bilmiyormus onun esi biliyormu acaba sonucta ayni yerdesiniz bir muhabbet olabilir soyleseydin keske esine sorun olmasin sonra.
Insallah en hayirli zamanda saglikla sizinde bebeginiz olur

Bu üye kıskançlıkta yok artık dedirten üye değilmi ben mi yanılıyorum

Butun mesajları okumadım ama konulariniza goz attim ama cok asiri derecede kıskançlık yapıyorsunuz hastalık derecesinde boyle bsy olamaz bayan olarak ben katlanamam boyle biseye ki okurken bile baygınlık geldi bence önce bu sorunu çözün siz..

Her seyin hayirlisi, umarim iyi olur. Ama esinizden ayrilirken "onunla ne kadar guzel zamanlarimiz olmustu" diye dusunerek uzulmenizi anlarim da "yarin obur gun baska birisiyle evlenip cocuk yaparsa ben ne yaparim" seklindeki dusunceyi anlayamiyorum. Bence gercekten terapiste ihtiyaciniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…