Herşey bitti

Panik halindesin, okulda ne yapacağım, başka biri varsa dayanamam gibi düşünceler üşüşüyor şuan beynine. Her şey rayına oturur emin ol. Bu kadar severken boşanan kadın nasıl yaşıyorsa sen de yaşayacaksın. Bırakma kendini. İyi günleri değil yaptığı kötülükleri düşün. Şimdi çok zor zamanla azalacak elbet acın.

Onları düşününcedebyanına kalıcak diye üzülüyorum bu defa

Onları düşününcedebyanına kalıcak diye üzülüyorum bu defa
Hırs, sevgi, saplantı, alışkanlık vs vs
Bir sürü şey hissediyorsun şu anda elif. Kendine odaklan lütfen. Oruç musun bilmiyorum ama yedin mi bir şeyler? Boğazında tıkanacak biliyorum ama bir kaç yudum da olsa ye, su iç sakın kendini güçsüz bırakma fiziksel olarak.

Adil bir değerlendirme yapabilmek için önceki konularınızı da okudum tek tek.
Eşinizi çok sevdiğinizi defalarca belirtmişsiniz, ancak evliliğin birliğine ikinizde adapte olamamışsınız.
Birbirinizin bu kadar gözüne battıktan sonra üzülerek söylüyorum ama ilişkiniz düzelmez.
Aileler, para mevzuları, kıskançlıklar,...
2. Evliliğini yapmış biri olarak size tavsiyem bu hastalıklı evlilikten bir an önce kurtulun. Bunu kendiniz için yapın. Sizinki sevgi değil artık, sadece bir alışkanlık. Zamanla bunh anlayacaksınız.
Bir sonraki birlikteliğinizde ve evliliğinizde de BEN değil BİZ olmayı öğrenin. Ancak böyle mutlu olabilirsiniz.
Kaldırılamayacak bir yük değil korkmayın. Paul mc kenna nın hipnoz cd si içeren kitaplarını tavsiye ederim bu zor dönemi atlatmanız için.

Evt Çorba içtim ve su açlık hissetmiyorum ki

Yok demek ki çok bağlanmışı. Kaldıramıyorum inanın çık ağır çok

Annemin babamın üzüntüsünü gördükçe ben mahvoluyotum onların suçu neydi
Eşyalarımı herşeyimi toplamış herşeyimi insan olan bunu yapamaz ancak bi mahluk yapar babam tansiyon hastası korkuyorum öylece düşünüyo
Allah onu kahretsin ben gider alırdım yarın herşeyimi

Ablacım sen miktiret acıyı falan öce odaklan
Sana anana babana bunları yaşatan adamın yanına kar mı bırakacaksın??? Bırakma

Paran var maaşın var
Tut takip edecek birini
Bu herif birkaç güne kalmaz sürtmeye başlar senin adam da fotoları patlatır neyi var neyi yok alırsın
Bu adam sağlam pabuç değil başkasıyla görüşüyorsa donunu alırsın

Görüşmüyorsa da donunu alabilirsin
Bu adam dava açacak ya git mahkemeye hakim bey ben kocamı seviyorum de boşanma hakim boşamaz

Bu herife de git de ki,
bedavaya boşanmak yok canısı ya neyin var neyin yoksa hepsini vericeksin ya da mahkemelerde seni köpek gibi sürücem kiminle takılıyorsan git söyle hayatboyu metres kalacak. Boşanmak istiyorsan paraları dökül kanka

Aynen böyle de , sakız da çiğne yüzüne patlat

Biraz dirayetli ol
O kapının önüne konan çantaları al poposuna sok
Bu yaptığı hayvanlıkları ödet bu adama
Acı işini biraz ertele öce yoğunlaş acıyı sonra çekersin
Dimdik dirayetli umursamaz bir Elif olarak git mahkemeye g.tüstü otursun. Öyle ol demiyorum , rol kes yeter.

Bu heriften burdaki herkes nefret etti yaptığı pisliklerden sonra kendini düşünmüyorsan bizi düşün öç al :)

Konunuzu okudum, üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ben de sizinle aynı durumdayım. Boşanma aşamasında, ailemin yanındayım. Umarım en az zararla, hayırlısıyla atlatırız.

Ya bide salak gibi yarın gidip konuşmak bile geçti aklımdan bu eşya olayından önce ki eminim onu yapsak git konuşmak istemiyorum derfi bana
Eğer biriyle berabrrse bende anlaşmalı boşanmak istrmem açıkcası
Kimi yutabilirim ki kim takip eder ki
İçimi çeke çeke ağladım ama rahatladım asla
Canım hala çoknyanıyo onu düşünüp açı çekiyorum kıvranıyotum acıdan

Konunuzu okudum, üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ben de sizinle aynı durumdayım. Boşanma aşamasında, ailemin yanındayım. Umarım en az zararla, hayırlısıyla atlatırız.
Sizinde allah yardımcınız olsun sizinde mi geri dönüş yok beni ölücek gibi hissediyorum

Sizinde allah yardımcınız olsun sizinde mi geri dönüş yok beni ölücek gibi hissediyorum
Yok.. eşimle birbirimizi çok yıprattık, sevgi saygı birşey kalmadı. Kaç gündür boşlukta gibi yaşıyorum sizin işiniz var en azından , ben şuan iş arayışındayım, arkadaşlarla vakit geçiriyorum. Ama olanları düşününce bende çok üzülüyorum

Sen acı aklına geldiğinde seni nasıl kapı önüne koyduğunu düşün. Evin hanımıyken afedersin köpek yerine konmayıp kapı önüne konmuşsun sen bunu kabul edicek misin? Boşver acıyı falan, gururun ne diyor? Bu adama yaptıklarını ödetmelisin.

Başka biri olmasa da sürü , her türlü sürü. Bırak versin dilekçeyi. Git mahkemeye ama boşanma.

Bu iş o kadar kolay mı sandın canısı boşanmak istiyorsan paraları nafakayı arabayı evi banka hesabını görelim

diceksin

Boşanma, sürü

Hayatında kimse yoksa da sürü, bırak o gitsin uğraşsın mahkemeyle

denizlililili nerdesin senin avukatın cevval adam adını adresini elife paslayıp amme hizmeti yapar mısın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…