Herşey bitti

Aynı durumdayız bende yaşayan ölü gibiyim atlatırsınız inş ben atlatamycam

Yaptıkları yanına kLmasın istiyorum zaten çünkü bu kadarını haketmedim ben

Esyalarimi topladı derken gerçekten sizin evdeki giysilerinizi falan mı valize koyup getirmiş ? Siz neden bu noktaya geldiniz kı ?

Aynı durumdayız bende yaşayan ölü gibiyim atlatırsınız inş ben atlatamycam
Sen neden atlatamıyormuşsun. Ne yap biliyor musun, duygusal ana düştüğünde sana yaptığı haksızlıkları getir aklına. Örneğin; eşyalarını kapının önüne bırakması, ailene komşulara karşı seni rencide edişi.. hep bu şekilde düşün

Elifcim cok fevri davranıyosın ve panik halindesin ve gercekten ne yaptığını bilmiyorsun şu an. Bak konularında haklıymışsınız yazan o kadar cok uye var ki önceki konusuna istinaden. Sen de lütfen dinle cherry ve bir iki arkadaşın soylediklerini. Tamam boşanmak şu sn sans dünyanın sonu gelmiş gibi hissettiriyor evet ama zaten bundan kaçış yoksa da hayatına devam etmek zorundasın sonucta. Ne oyle hemen adamı görmeyim diye oradan kaçmak falan. İş hayatını tehlikeye sokacak bir harekette bulunma lütfen. Gidişatın bunu gösteriyor. Bak sen işinden olsan da adam seni düşünmeyecek ya boşanırsanız keyfine bakacak. Önce sakin ve mantıklı hareket et. Bir süre sonra düzenini yeniden istersen başka şehirde kur. Hem yalnız olmaktansa ailenle olmak bu sürecte sana daha iyi gelecektir. Eşin dönerse de her şeyi konuşup halletmeden barışıp eve dönme yoksa tekrar tekrar aynı şeyler yaşanacak.

Elif bak senin ex çok garip. Ben daha önceden de yazdım sanırım bu adam bana hiç güven vermiyor. Sanki seni rahat yönetebileceğini düşündüğü için seninle evlenmiş gibi. Senin zayıf noktana oynayıp seni tamamen kontrol altına almak istiyor. Çok çok tehlikeli bir adam bu. Korku filmi gibi. Sana yaptığı da psikolojik şiddet. Allah bilir paranı vermediğin yani onun sözünü dinlemediğin için adam sana bilendi. Aç artık gözünü elif. Bu adam tekrar evlense de o kadına çektirir. Onun haricinde düşündüğün gibi aşık olmaz bu adam. Emin olabilirsin. Zaten adamın ikinci evliliği değil miydi? İnan senin için en iyisi en doğrusu.

Esyalarimi topladı derken gerçekten sizin evdeki giysilerinizi falan mı valize koyup getirmiş ? Siz neden bu noktaya geldiniz kı ?
Evet öyle yaptı bunubyapan insan olamaz
Ayrıca evi öyle bir dağıtmış ki resimlerini çekip gündüz gönderdi bana
Uzun hikaye bir değil birçok olay yaşadık

getiriyorum aklıma ama hiç faydası olmuyor

Tmm bir süre beklerim tabi acı içinde beklerim
Sonra düşünürüm ama uzun bi süre sağlıklı düşünebileceğiöi de sanmıyorum yıkıldım ben
Evt öyle aslında iyi biri gibidir ama art niyetli ve sinsi biri içi kötü yani nasıl bağlandım böyle birine
Yok ikinci evliliği değil biz ilk defa evlendik

Kaç yıllık evlisin Elif?

Eski eşim evlendi
Cocugu da vae
Ve suanda ne tesadüf ki yan apt da yasıyor
Ama ben ondan once evlendim
V cok da mutluyum
Birsey olmuyorsa olmaz
Zorlamanın kendinizi üzmenin anlamı yok

Bu arada küçük ama etkili bir öneri
Bir A4 kagıdı alıp kalemle dikine iki parcaya ayırın
Sol tarafa eşinizin iyi yonlerini
Sağ tarafa da kötü yonlerini yazın
Herseyı yazın ama size dediği ve hissettirdiği
Ve bu kagıdı süreki göz önünde bulundurun
Cok faydası olacak
Bakın bakalim hangi yön agır ve üzülmeye değer mi

Duymak istemiyorsun ama sana defalarca tedavi ol dedik normal degilsin adam iyi sabrediyor dedik dinlemedin.

Sokaktan gecen bir karinca dahi esinin son sabrini doldurabilirdi.

Simdi bosan ve tedavi ol hayatini yasa.

Eski eşim evlendi
Cocugu da vae
Ve suanda ne tesadüf ki yan apt da yasıyor
Ama ben ondan once evlendim
V cok da mutluyum
Birsey olmuyorsa olmaz
Zorlamanın kendinizi üzmenin anlamı yok
Cocuklariniz varmi yaslari yakinsa ileride arkadas olacaklar cok degisik bir durum :)
Selamlasiyormusunuz.

Ben daha önceki konulara da yazdım adam bir garip , problemli bir tip
Adam da normal değil
Elife de problemli olmayan bir adam seninle evlenmez yazmıştım no offense konu sahibesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…