- Konu Sahibi elifff_____
-
Git evine otur, kilidi de değiştir, sıkışsın köşeye, eşyasını da apartmanın kapısına koy. Böyle ağlayıp sızlama, bence bir kadın çok sevip fedakar olmayı da gerektiğinde hakkını aramayı da ve en mühimi bitmesi gerektiğinde bitirmeyi bilecek. Yoksa erkekler kolay kolay merhamet etmez.
İyi bir adam olur karşındaki peynir ekmek yersin ama böylesi için de iki parça eşya alıp pısıp anlaşmalı ayrılmaya değmez. O okula da çektir fönünü git, kimseye de bi şey anlatma.
Böyle olmazsan bu hayat seni daha çok silkeler.
İşte bu yüzden kendime kızıyorum onun umutunda bile değilBarışacaksınız gibi hissediyorum çünkü siz böyle olduğu için üzgünsünüz esin bir adım atsa sen 10 adım koşarsın .
Hakkınız da hayırlısı olsun bu kadar çirkinleşmeseydi keşke o evden gidecek olan siz değildiniz.
senin bu adamı çoktaaan boşaman lazımdı, önceki konularına da yazmıştım, boş yere kıskançlık yapmıyordun adam zaten sağlam ayakkabı değildi, sağı solu farklı oynuyordu,
şimdi de kesin birini buldu, sudan sebeplerle senden kurtulmaya çalışıyor,
onunla yürümezse sana geri döner.
bunu da buraya yazıyorum.
Yok gitmem artık bırakmazlar zaten
İşte bu yüzden kendime kızıyorum onun umutunda bile değil
Nolur söyleme öyle. Gerçek bile olsa bi bıçak saplanıyo içime belkide biriyle görüşüyodu ve bu yüzden bu ksdar kolay bitirdi
Allah onu kahretsin eğer öyleysr
Keske elimde bi kanıt olsaydı da bende onu ortaya dökseydim
Chery'e katılıyorum,lütfen sakinleş ve acele karar verme. Ani alınan kararlar genelde pişmanlıkla sonuçlanır.Haklısın ama şu sn çok zor böyledüşünmem
İşimi de ortamıda seviyorum ama herzaman karşı karşıya gelicez ben dayanamam bunu bi kaç gün beklerim zaten sonra bi hocamla konuşcam görevlendirmeyle gidebilirmiyim diye bana gelirse bu iyi gelir
Haklısın ama şu an bunları anlatamıyotum kendime iç çekiyorum keske şu an beraber olsaydık diye işte bu kadar aptalımnormalde kıskanç kadınlara ya gülerim ya kızarım,
ama seninki başkaydı, cidden his mi denir ne denir buna bilmiyorum,
sadece o konuda değil hiçbir konuda güvenilir olmayan bir adamla evlisin, bak zaten ufacık bir şeyde gerçek yüzünü saklama gereği bile duymuyor artık.
bırak ve önüne bak, 1.5 yıl sonra bu şekilde bitirmesi, 15 yıl sonra eşyalarını kapıya koymasından çok daha iyi.
Çok haklısın ama şu an bunlatın hiçbirini göremiyorum duyamıyorum kendimde bile değilimChery'e katılıyorum,lütfen sakinleş ve acele karar verme. Ani alınan kararlar genelde pişmanlıkla sonuçlanır.
Işine devam et,arkadaşlarınla vakit geçit,kafanı dağıtmaya bak,ekseninden çık artık bu adamın. Sana kızıyorlar kıskançsın,bunaltıyorsun vs diye ama eşinde az değil yani.
Lütfen bu hayata bir kez geldiğini unutma. Hayat çok kısa,üzülüyorsun ama inan ömür boyu sürmeyecek. Güçlü ol,ilerde çok mutlu olabilirsin,kendine inan. Onsuz yaşayamam deme. Yaşarsın emin ol.
Zaten terapi almazssm dayanamam ki ilaç alırsamda nasıl çalışırım bilmiyorumŞuan berbat hissetmeniz gayet insani ve anlaşılabilir birşey. Ama bu süreci biraz daha rahat atlatmak da mümkün. Mutlaka psikoloğa gidin ve o yönlendirme yapar da ilaç kullanmanız gerekirse lütfen kullanın.
Konularınıza şöyle bir baktım siz zaten mutsuzmuşsunuz aslında alıştığınız tek şey bu mutsuzluğunuz. Tüm zayıf noktalarınızı ortaya koyduğunuz ve bunları perçinlediğiniz bir ilişki olmuş. Keşke şimdiye kadar terapi alıp kendi adınıza bir değişim ve dönüşüm süreci başlatsaydınız. Bundan sonra kişisel dönüşümünüz adına biraz uğraşın lütfen.
Lütfen birşey yapma şu an. Sana sadece bunu diyorum. Yapabilirsin bunu değilmi?Çok haklısın ama şu an bunlatın hiçbirini göremiyorum duyamıyorum kendimde bile değilim
Lütfen birşey yapma şu an. Sana sadece bunu diyorum. Yapabilirsin bunu değilmi?Çok haklısın ama şu an bunlatın hiçbirini göremiyorum duyamıyorum kendimde bile değilim
Evet belki öyle belkide umurunda değil bilmiyotum amaLütfen birşey yapma şu an. Sana sadece bunu diyorum. Yapabilirsin bunu değilmi?
Bak inan pişman olursun.
Şimdi eşin senden tamda bu davranışları bekliyor,ağlayan,mahvolan bir Elif olacağından emin,belki geri döneceğini,dayanamayacağını düşünüyor.
Öyle dik dur ki sen,o kendini kötü hissetsin. Giyin kuşan için kan ağlasada dimdik dur,işine git,o yokmuş gibi davran.
Ona ancak böyle davranarak zarar verebilirsin. Kendisini önemsiz hissettirerek emin ol. O kadar eminki senin şu anki durumundan. Lütfen yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?