Herşey bitti

İşte kontrollü olmayack diye korkuyorum hala onundüşünüp acı çekiyorum onu başkasıyla düşündükçe ölüyorum sanki

iyiyi değil kötüyü hatırla..
daha birkaç gün önce elinden paranı almak için uydurduğu yalanı hatırla.
eltini hatırla..
batumu hatırla batumu unutma!

arkadan çevirdiği her haltı aklına kazı ..
bırak gidip kimin başını yakıyorsa yaksın senden uzak olsun.

Nasıl canım yanıyo anlatamam gün geçtikçe daha kötü olucam çünkü şu an idrak edemiyorum olayı
Aslında büyük bi olay olmadı ufak bir tartışma
Ya sebep birikimler ysda altında yatan başka bişey var

Hiç olumlu bişey düşünemiyorum şu an da hiç mahvolmuş gibiyim

İşte kontrollü olmayack diye korkuyorum hala onundüşünüp acı çekiyorum onu başkasıyla düşündükçe ölüyorum sanki

Şuan çok yeni zaten bu korkularınız çok normal, üstelik sizin profiliniz için de gayet anlaşılabilir birşey. Kontrollü olması da sizin elinizde, bir uzmanla bunun planlamasını yaparsınız. Aşama aşama ilerlersiniz. Biz şuan ne dersek diyelim sizin yanlış bilişleriniz algınızı kapatmış durumda. Acı çekmekten bu kadar korkmayın.

Ama dayanamıyorum

Hep bi kaç gün öncesi geliyo aklıma herşey yolundaydı
Daha birkaç gün önce abuk subuk, Sudan bi sebeple de kavga çıkarmamış mıydı bu adam
Yanlış anlama sana hatırlatıyorum ki şu anki ruh halin herşey iyisini görmeye odaklı
Bi kere daha söylüyorum sen zaten mutsuzdun elif ve sürekli diken üstünde bi ilişki yaşıyordun sürekli kıskançlık huzursuzluk kavga
Bunları hatırla
Ve dimdik durarak o adamın karşısında haddini bildir
Kimse bu şekilde muameleyi hak etmez eşya getirmek nedir
Sen defol git sıkıyorsa evi de kadına bırak ama nerdee

Keske elimde bi kanıt oldaydıda bende onu ortaya koysaydım benim eşyalarımı koyduğu gibi

Sana o çöp tartışmasının üzerine birden boşanalım dediyse kesinlikle altında bişey var hiç güvenilir bi adam değil. Yoksa sen mi bişeyden şüphelendin de tartıştınız?

Haklısınız
Belki mutsızdum ama şu an bin kat daha öutsuzum bide onu görürsem ilerleuen günlerde okulda ben mahvolurum iyice

İçinin ne kadar yandığını çok iyi anlayabiliyorum bir sene önce aynı hislerin içindeydim. Hala bile zaman zaman yoklar. Ama hep söylüyorum hiçbir şey evliliğindeki mutsuzluk kadar kötü olmayacak acı çekeceksin ve bitecek. Sırtından yük kalktı senin şu an farkında değilsin ama.

eskı konuları ben de okudum , enınde sonunda bıtecek gıbı duruyor Fakat ;
haliniz iyi degil, kabullenmezlik mi sevgi mi ask mı billmiyorum ayrılırsanız canınız cok acıyacak.
barışın.Barışın ve içinizde bi gram bişey kalmayıncaya dek bu ilişkiyi sürdürün.
Ayrılınca üzülüp ona haketmedigi degeri verip aglamanızı istemiyorum.

Bilmiyorum hiç geçmeyecek sanki

Barışma diye birşey söz konusu olamaz kesle olsaydı keske eskisi gibi olsaydık ama mümkün değil artık buraya kadarmış ben hala inanamıyorum
Gerçek mi bu bilmiyorum

Barışma diye birşey söz konusu olamaz kesle olsaydı keske eskisi gibi olsaydık ama mümkün değil artık buraya kadarmış ben hala inanamıyorum
Gerçek mi bu bilmiyorum

neden olamaz? Bu kadar perişan olacagınıza bi arayın bakalım ne diyecek

Sizin gibi kendini bir ilişkide bu denli perişan eden kadınları gördükçe keşke elimde gerçekleri gösteren bir küre olsaydı diyorum. İnanın bir başka adam da olsaydı siz şuan bu durumda olacaktınız. Çünkü fazlasıyla bilişsel bozukluklara sahipsiniz. Bu bozukluklarınız ve korkularınız sizi adeta çivilemiş bu ilişkiye. Siz değişmedikçe deneyimleriniz değişmeyecek. Umarım kendinizle yüzleşme ve değişme cesaretini gösterebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…