Herşey çok kötü gidiyor :(

Evet soruyorum ne yalan söyleyeyim. Ama isteyen kişi bundan etkilenir mi ki

Bebeğim aşşşııırı yanlış . Benim bi sevgilim vardı. İlk tanıştığımız zamanlarda ölüyordu evlenelim evlenelim. O sıralar ailem vermedi evlenemedik. Neyse biraz zaman geçti artık ben istemeye başladım evlenmeyi ve açık açık söyledim istediğimi adam kaçtı gitti 😂
Yani aslında sade evlilik de değil bence erkeklere bir hususu yap dediğinde yapmıyorlar . Kendilerinin istediğini düşündürmen lazım sanki sen istemiyorsun o istiyor gibi

O kadar haklısınız ki ama benim derdim değersiz hissetmek bilmiyorum :KK12:
Çalışıyormusunuz, kendi paranızı kazanmak özgüveni çok arttırıyor, çok daraldınız çıkın kendinize yeni ciciler alın, bir güzel çıkın kahve içmelere, kafanızı dinleyin, değersiz hissetmek için size öyle hissettiren biri olması gerekir, bu bilinçaltınızın mutsuzluğunuza uydurduğu kılıf, sayısız sevgilisi olmuş bir kadın olarak söylüyorum keşke hiç sevgilim olmasaydı keske onların zararlarından korunsaydım, eşimde bana öyle diz çöküp evlenme teklifi falan etmedi o filmlerde sadece, kocaman bir gülümseyin ve özgüveninizi yükseltin kimseyi umursamayın mutlu olmaya bakın, siz kendinizi sevmezseniz başkası sevmez demi, sizi sevende hayatını sizinle birleştirir.

Çalışıyormusunuz, kendi paranızı kazanmak özgüveni çok arttırıyor, çok daraldınız çıkın kendinize yeni ciciler alın, bir güzel çıkın kahve içmelere, kafanızı dinleyin, değersiz hissetmek için size öyle hissettiren biri olması gerekir, bu bilinçaltınızın mutsuzluğunuza uydurduğu kılıf, sayısız sevgilisi olmuş bir kadın olarak söylüyorum keşke hiç sevgilim olmasaydı keske onların zararlarından korunsaydım, eşimde bana öyle diz çöküp evlenme teklifi falan etmedi o filmlerde sadece, kocaman bir gülümseyin ve özgüveninizi yükseltin kimseyi umursamayın mutlu olmaya bakın, siz kendinizi sevmezseniz başkası sevmez demi, sizi sevende hayatını sizinle birleştirir.
Öğretmenim.
😣 Öyle biri hiç olmayacak gibi geliyor

Ya valla konuda sorulan sorulara bile tek cümle cevap yazıyorsun sosyal olmadığın cevaplarından bile belli:işsiz:

karşındaki kişi merhaba derse “merhaba”nasılsının diye sorduğunda “iyiyim” bişeyler içmek istermisin diyorsa “çay”ee gerisi yok
Biraz akıcı konuş havadan Sudan başla hoşlantılara geç yaf bizmi öğretelim MB nin öpretmenine 😇

Ya valla konuda sorulan sorulara bile tek cümle cevap yazıyorsun sosyal olmadığın cevaplarından bile belli

karşındaki kişi merhaba derse “merhaba”nasılsının diye sorduğunda “iyiyim” bişeyler içmek istermisin diyorsa “çay”ee gerisi yok
Biraz akıcı konuş havadan Sudan başla hoşlantılara geç yaf bizmi öğretelim MB nin öpretmenine 😇
Doğru söylüyorsunuz odundan farkım yok :KK12:

Back
X