Herşey çok kötü gidiyor :(

Evlenince ne oluyorki sanki.Evlenme fikrini kafanızdan çıkardığınız zaman, karşınıza sizinle evlenmek isteyen ve bu konuda ısrarcı olan kişiyle karşılaşırsınız eminim.
Boşverin bu konuya odaklanıp kalmayın bence.Hayatta tek gayeniz evlenmekmiş gibi davranmayın.Yaşantınıza ve kendinize katkı, güzellik sağlayacak, yapabileceğiniz birçok şey vardır. Onları keşfedip, biraz onlara yönelin.

Doğru söylüyorsunuz odundan farkım yok :KK12:
Kusura bakma ama kişilerde sorun yok sorun sende
Diğer açtığın konuyu okudum
Senin kafa yapını değiştirmen lazım sende bu evlenme takıntı hale gelmiş kendini hiç geliştirmemişsin be gülüm

Mıç mıç cıvık cıvık insanları bende sevmem ama sendeki çok farklı bişey karşındakini etkilemen lazım oda ancak konuşmayla iletşimle alakalı

Valla öğretmen olmanada şaşırmadım değil
seni evde ailesinden çekinen buldukları koca adaylarını pencerede bekleyen bi kız canlandı gözümde önceki konunu okuyunca zaten şok oldum

Evli biri olarak soyluyorum evlenince basim goge ermedi ayrica bence kacan kovalanir her onune gelene gorucuye cikma agirdan al biraz akisina birak ayrica cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir demisler biraz ceki duzen versen kendini daha iyi hissedersin mesala bi spor salonuna yazil hobi bul kendine inan bana evlilik senin icin nasil gozukuyo disardan bilmem ama zor is gercekten zor cekilebilen tek yani sevdigin adamla olman onunla uyuman bence 😂😂 baya dusundum suanda gercekten uyumak icin mi evlendim yaniii 😳 neyse gorucuye cikma agir kiz ol burnundan kil aldirma erkek milleti bu surunmek dogalarinda var 🐍🐍

İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim. :KK12::KK12:
1 Kendine değer vermiyorsun.
2. Kaybetmemek için onların her isteklerini karşılıyorsun
3. Kendi karakterinden ödün veriyorsun
4.Gizemlilik özelliğin yok..

Son zamanlarda ortalıkta baya eski sevgilisini unutamamış, sorun olmadığı halde sorun yaratan, kafam karışık diyen tipler belirdi. Kendinizde sorun varmış gibi düşünmeyin bence. Kalbinize baharı getiren biri olacaktır :))))

İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim. :KK12::KK12:
Evlenme meraklisi nasil bir sifattir ya her genç kizin hayalidir mutlu bir yuva bence oncelikle pozitif bakarak baslasin bugun olmadi die uzuldune yarin iyiki olmamis dersin dusunki hatta bence oyle esin olacak o Adam henüz karsina cikmadiki bunlara kismet olmuyorsun mutlu ve enerji dolu ol yoksa bu karamsarlik her kiside ayni tepkiyi vermene neden olur nasilsa buda kacacak diyip sen yakinlasmassin ve normal hayatinida etkilersin

Evlenme meraklisi nasil bir sifattir ya her genç kizin hayalidir mutlu bir yuva bence oncelikle pozitif bakarak baslasin bugun olmadi die uzuldune yarin iyiki olmamis dersin dusunki hatta bence oyle esin olacak o Adam henüz karsina cikmadiki bunlara kismet olmuyorsun mutlu ve enerji dolu ol yoksa bu karamsarlik her kiside ayni tepkiyi vermene neden olur nasilsa buda kacacak diyip sen yakinlasmassin ve normal hayatinida etkilersin
Çok kasılıyorum bunu da karşımdaki kişi hissediyor olmalı maalesef:KK43:

Koca çok matah birşey değil o kadar kasmayın, evlilikte mutluluk kaynağı değil. Ben sizin kafanızdaki bir arkadaşıma bir gün aile mahkemelerininn duruşma günü önünde bekle insanları gözlem yap, o çok istediğin evlilik insanları ne hallere sokuyor gör demiştim, sözümü dinlemiş, uzun nir süre o taliplerini geri çevirdi daha sonra tam kafama yatan biri olsun diye. Çünkü önemli olan doğru insanla evlilik. Kendinize illa bir erkek tarafından sahiplenilmesi gereken bir mal muamelesi yapmayın. Bakın erkekler avcıdır ve hep kaçanın peşindedir. Kimse sürekli evlilik beklentisi ile konuşan biri ile olmak istemez. Önce siz değerlisiniz bunun bir farkına varın. Ciddi anlamda sizin gibi iş güç sahibi eğitimli kadınların, koca bulamadım mevalinden açtığı konuları görünce üzülüyorum. Yani mutluluğunuz bir adamın hayatınızda olmasına mı bağlı, bakın bu kafa yapısı ile görücü falan bir şekilde evlenseniz bile büyük ihtimal ya aldatılır ya da kötü muameleye maruz kalırsınız. Erkek hayatında olan kadının gitmesinden çekinmeli, kendine muhtaç olmadığını görmeli ki ayağını denk alsın. Öncelikle bence yapmanız gereken şey kendinizin farkına varın, ne yapmak sizi mıtlu ediyorsa onu yapın. Normal erkek arkadaşlarınız olsun. Öyle hayatınıza giren adamlara potansiyel koca adayı gözüyle bakmaktan vazgeçin. Tek başına mutlu olduğun an seninle mutlu olmak isteyen birini de bulursun

Son düzenleme:
Hani evlilik de bisey olsa icim yanmayacak. Bu aralar bir haller oldu bu kkya. Herkes geberiyor evlilik diye. Arkadaslar o kadar dovune dovune istenecek bir guzelligi yok bu evliligin. Kadinlara tek artisi duzenli ve guvenli seks baska bir pok yok

Hani evlilik de bisey olsa icim yanmayacak. Bu aralar bir haller oldu bu kkya. Herkes geberiyor evlilik diye. Arkadaslar o kadar dovune dovune istenecek bir guzelligi yok bu evliligin. Kadinlara tek artisi duzenli ve guvenli seks baska bir pok yok

Tabi güvenli olduğu da tartışılır o kadar aldatma konusundan sonra 😒

Back
X