- 24 Şubat 2021
- 1.651
- 2.293
- 83
- Konu Sahibi lotuscicegii
-
Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.
konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye çalışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yüzün güzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı günler tostta var herşeyden az ama öz bir listem var ve dışına da çıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi söylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yürü şu bu. Çok sıkıldım. İnsanları görselliklerine göre ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hiçbir işten kaçmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr çalışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler için kötü niyetli insanlar sizi görebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Çoğu zaman es geçmeye çalışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İçimi dökmek istedim umarım beni anlayan birileri olur
“Benim yanımda tartılıyorlar” kısmına gelene kadar sizi haklı bulmuştum ama alıngan olduğunuza karar verdim.
Sağlık probleminiz yoksa eğer hemşire olarak hareketli bi çalışma ortamınız varsa. Spor çok da elzem değil. Yemeye dikkat+ aktif iş hayatı ile kilo vermeye devam edersiniz.Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.
konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye çalışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yüzün güzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı günler tostta var herşeyden az ama öz bir listem var ve dışına da çıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi söylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yürü şu bu. Çok sıkıldım. İnsanları görselliklerine göre ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hiçbir işten kaçmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr çalışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler için kötü niyetli insanlar sizi görebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Çoğu zaman es geçmeye çalışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İçimi dökmek istedim umarım beni anlayan birileri olur
Süreç alıngan yapıyordur bu konuda hemfikirim seninle. Ama diğer konular benim kafamda oturmadı. Ne bileyim ben de söylüyorum kilolu arkadaşlarıma ara sıra zayıfken daha güzeldin, keşke biraz dikkat etsen, sağlığın bozulacak vs. Bu benim onları dışladığımı ya da laf soktuğumu değil onlar için endişe ettiğimi gösteriyor bence. İnsanların kilo konusunda bu kadar takıntılı olmasını ben anlamıyorum sanırım. Kimseye kilo almışsın ya da çok zayıflamışsın diyemiyoruz iyi niyetle bile. Ben sağlıklı besleniyorum mesela. Ama kilo almış birine beslenme önerisi veremiyorum çünkü alınıyorlar. Yaptığı hataları söylersem benden kötüsü yokGelin gelin tartılalım deyip konu sahibini de çağırıyor ya da çağırmadıklarını gösteriyorlardır yani sen zaten çokkk kilolusun iması
Kadın egemen işyerlerinde vardır bu durum
Ama hasta nasıl bu konuda yorum yapıyor yani iş arkadaşı eskisini bilir kendince burnunu da sokar da hasta gelip geçici ne hadle bir şey der
Bir de bu süreç alıngan da yapıyordur tabii zira sürekli beyin zayıflamalıyım diyor her sözü o alt yapı ile yorumluyor
Her konuda fikri olan ama bilgisi olmayan insanlar.. Ciddiye almamaya çalışın, bunu başaramıyorsunuz da tersleyin bence. Ben terslerdim, keşke bazı insanlar kendilerini ilgilendirmeyen konulara karışmasalarBir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu üstüne hamilelik vs derken kilo aldım yüz küsürleri aştım. Memurum ücretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde çok yorulduğum hiç oturmadığım için akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten çık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?