- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Rica ederim canm ben de yarin sabah baslarimm gece gece baslanmaz ki amaHoşbaşlanmaz kişekkür ederim jet cevap için:)
Yaşim 20olucak boyum 170. Kilom 63.hedefim 55:) sence nasil?yakamozboyun 170 post: 37022873 .!.:Canım kaç gündür yazıyorum ne gelen var ne giden
Kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun boy yaş hedef kilo?
Merhaba diyetin iyi gidiyor. Belirli bir diyetin olsa daha sadık olursun bence çünkü iradeli birine benziyorsun.Günlüğümkötü şeyler yaptım 8 gibi bir kıraker yedim büyüktü şu yeni çıkanlardan yalnız feci bişeydi bayıldım 6-7 adet te fındık yedim bugün aç gezdim dayanamadım ilk ve son olsun bu inşallah
Teşekkürler desteğin için doğru söylüyorsun yalnız 4 gündür egzersizi bıraktım bu akşam başlıcam ama ama iyi gidiyorum çok şükür vericez bu kiloları başka yolu yokMerhaba diyetin iyi gidiyor. Belirli bir diyetin olsa daha sadık olursun bence çünkü iradeli birine benziyorsun.
Eğer o egzersizlere devam edersen kaçamaklar in bir zararı olmaz. Kaçamağın yilmasin seni. Bizler ozunde iradeli ve dinamik bayanlariz. Sadece bunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz :)
Çooook severim o ikiliyi nefsimi körertmek için bilerek yedim şuan hiç ama hiç canım çekmiyor ben her şeyden bir lokmada olsa yerim o an nefsimi bastırmaya çalışırsam sonucu pek iyi olmuyor şuan olsada yesem dediğim hiç bişey yok çok şükürPizza sufle ve irade..hayran kaldim
Çip köfte iyi olmamış tabi ama sonraki beslenmeye dikkat edersen telafi edebilirsinÖğlen yarim çiğköfte dürümü ve bol salata yedim bi de şekerli çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?