Herşey güzel olacak...

Canım kaç gündür yazıyorum ne gelen var ne giden
Kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun boy yaş hedef kilo?

yakamozboyun 170 post: 37022873 .!.:
Canım kaç gündür yazıyorum ne gelen var ne giden
Kendinden bahsedermisin biraz kaç kilosun boy yaş hedef kilo?
Yaşim 20olucak boyum 170. Kilom 63.hedefim 55:) sence nasil?

Bende 26 yaşındayım 1.64 boy 61 kiloyum hedef 55 sence bu nasıl :)
Diyete başlamadın sanırım henüz

Bence hedefin iyi benim de 55:) aramizda 3kilocuk fark var. Kilocuk diyorum bak çok küçük bisey sanki ya diyet değil de ben daha çok dikkat ediyorum ekmeğe dikkat ediyorum su içmeye özen gosteriyorum simdi okulum basladi kahvaltimi elimden geldiğince evde yapicam yoksa disarda pogaca ya saldiriyorum bogazina düşkün biri değilim aslında mesela evde herkes yemek tabaginda yerken ben kaseye koyup yiyorum kendimce yaptigim şeyler var ornegin yoğurt kürüm var biberiyeli çayim var bazen geceleri oryantel aciyorum sonrasında egzersiz gibi.. Ama düzenli yapmiyorum iste bu günlük iyi oldu sanki

Şaka bi yana boyun ve kilon gayet orantılı benimde öyle çok bi kilom yok ama insan 1 kilodan bile rahatsız olabiliyor
Kilolarımız hemen hemen denk hedef kilo da aynı birbirimize destek olabiliriz kararlı olmak şartıyla

Dikkat ederekte verilir tabikide kilo ama karar ve azim şart tabikide yoğurt kürümü merak ettim nasıl yapılıyor ve neye yarıyor?

Kararliyim kilomdan normal şartlarda memnun olabilirim ancak bir kismi basende toplaninca olmuyor maalesef yoğurt kurum de bir kase yoğurt yagsiz olursa daha iyi birer cay kasigi zerdeçal zencefil ve tarçin. Düzenli kullaninca çok ise yariyor göbek yaglari konusunda ben faysasini gordum

Merhaba diyetin iyi gidiyor. Belirli bir diyetin olsa daha sadık olursun bence çünkü iradeli birine benziyorsun.
Eğer o egzersizlere devam edersen kaçamaklar in bir zararı olmaz. Kaçamağın yilmasin seni. Bizler ozunde iradeli ve dinamik bayanlariz. Sadece bunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz :)

Bu sabah sekiz gibi iki haslanmis yumurta ve birazcik peynir yedim stajdayim su an aklimi geldikçe su iciyorum çokyoruluyorym burdaof of..

Slm kızlar
Öncelikle kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 61 kg
Bugün itibari ile 60.2
Yavaş yavaş gidiyor ama sonuçtan çok memnunum
Gelelim ne yedim ne içtim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Peynir
3 kepekli grisini
Ara 14 adet fındık
Akşam
Yağsız tavuk sote
Ve yağsız salata ve cola
Oğlum pizza yedi 2 ısırık pizza fındık kadar sufle
Gerçekten irademe hayran kaldım o pizza ve sufle elimden kurtulması mümkün değildi
Bugün böyle bitti çok şükür

Teşekkürler desteğin için doğru söylüyorsun yalnız 4 gündür egzersizi bıraktım bu akşam başlıcam ama ama iyi gidiyorum çok şükür vericez bu kiloları başka yolu yok

Pizza sufle ve irade..hayran kaldim
Çooook severim o ikiliyi nefsimi körertmek için bilerek yedim şuan hiç ama hiç canım çekmiyor ben her şeyden bir lokmada olsa yerim o an nefsimi bastırmaya çalışırsam sonucu pek iyi olmuyor şuan olsada yesem dediğim hiç bişey yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…