Herşey güzel olacak...

yanına da sporu kattık mı kimse tutmasın o zaman bizi :) ne kadar süredir başladın canım sen bu diyete ve ne kadar verdin ?

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
Kk kadar peynir
3 kepekli grisini
Kahvaltı öncesi ve sonrası koca bi bardak tarçınlı su
Kahvaltıdan önce 1 kuru incir

yanına da sporu kattık mı kimse tutmasın o zaman bizi :) ne kadar süredir başladın canım sen bu diyete ve ne kadar verdin ?
Dün iki hafta oldu başlayalı canım
62 ile başladım an itibari ile 60.2 kg
Iki haftada 1.8 kg Buda iyi benim için
Bi 59 lu rakamları görsem süper olur

günaydın kızlar :)
ben de kahvaltıda;
1 haşlanmış yumurta
çok az peynir ve domates yedim
1 dilim ekmek
yeşil elma olmadığı için çayımı bugünlük yapamadım onu alıcam

Mrb kizlar bu sabah staja geç kaldim peynir ekmek yedim sadece öğlende bbirazcık sandviç yedim simdi dersten ciktim eve gidiyorum 500ml su icebildim sadece disarda olunca hiç kolay olmuyor (

Mrb kizlar bu sabah staja geç kaldim peynir ekmek yedim sadece öğlende bbirazcık sandviç yedim simdi dersten ciktim eve gidiyorum 500ml su icebildim sadece disarda olunca hiç kolay olmuyor (
suyunu alkali yapabilirsen çok daha işe yarar canım en azından içine taze limon sık biraz

eederimcan m : 37049614 .!.:
yok canım hiçbişey olmaz zaten öyle limonata gibi yapman gerekmiyo küçük küçük dilimleyip içine de atabilirsin suyunun
Tesekkur ederimcanm valla hastalarla uğraşmaktan aciktigm bile aklima gelmiyor bugün en son basim dondu bi seker yedim kendime geliym diye

bugün hiçbişey yemedim gün içinde akşam yemeği yağsız çorba ve bi kaşık bulgur pilavı yeşil biber biraz rahatsızım tatsız tutsuz sanki herşey birazdan bi kase yoğurtta yemeyi düşünüyorum günü kapatıcam :)

[QUçok ="elmol, post: 37055501, member: 626377"]ben de nibanasen ıyım canım ve aşk gerçekten tamamen psikolojik sorun rahat mı battı hastalığı adı da [/QUOTE]
Ya cok sinirliyim en yakin arkadasimin isteme gecesi var bana sen gidemessin orda teyzeler halalar seni begenirler bekarsin diye basima dert açma dedi

[/QUOTE]
Ya cok sinirliyim en yakin arkadasimin isteme gecesi var bana sen gidemessin orda teyzeler halalar seni begenirler bekarsin diye basima dert açma dedi[/QUOTE]
isteme gecesi diyosun tatlım seni niye bakıp beğensinler :) çıkmazsın ortalığa arka planda arkadaşına yardım edersin bunu güzel bi dille anlat bence canım

Ya cok sinirliyim en yakin arkadasimin isteme gecesi var bana sen gidemessin orda teyzeler halalar seni begenirler bekarsin diye basima dert açma dedi[/QUOTE]
isteme gecesi diyosun tatlım seni niye bakıp beğensinler :) çıkmazsın ortalığa arka planda arkadaşına yardım edersin bunu güzel bi dille anlat bence canım [/QUOTE]
İnadi inat tutturdu bi kere ben de cok bencilsin dedim kapattm smdi ariyo ama nayiiirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…