- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
yanına da sporu kattık mı kimse tutmasın o zaman bizi :) ne kadar süredir başladın canım sen bu diyete ve ne kadar verdin ?Aşığımaşık afiyet olsun tadı çok kötüyse yiyemem ben galiba ya zaten zor tüketiyorum yoğurdu meyveyle falan
Çörekotunu severim onu deneyebilirim meyveli yoğurt içine ana bunu ana öğün olarak tüketemem 2 ara 2 ana öğün olarak besleniyorum çünkü 6 dan sonra yemeyi bitirdiğim için daha doyurucu besinler tüketiyorum ama ara öğün yaparım bunu yarın hatta içine zerdeçal zencefil tarçın eklerim ohh mis mutlaka yapıcam
Dün iki hafta oldu başlayalı canımyanına da sporu kattık mı kimse tutmasın o zaman bizi :) ne kadar süredir başladın canım sen bu diyete ve ne kadar verdin ?
suyunu alkali yapabilirsen çok daha işe yarar canım en azından içine taze limon sık birazMrb kizlar bu sabah staja geç kaldim peynir ekmek yedim sadeceöğlende bbirazcık sandviç yedim simdi dersten ciktim eve gidiyorum 500ml su icebildim sadece disarda olunca hiç kolay olmuyor (
Ya sabah evden cikarken suya limon siksam icebilir miyim ki ogleye kadar kotu olur mu suelmol .!.:suyunu alkali yapabilirsen çok daha işe yarar canım en azından içine taze limon sık biraz
yok canım hiçbişey olmaz zaten öyle limonata gibi yapman gerekmiyo küçük küçük dilimleyip içine de atabilirsin suyununYa sabah evden cikarken suya limon siksam icebilir miyim ki ogleye kadar kotu olur mu su
Tesekkur ederimcanm valla hastalarla uğraşmaktan aciktigm bile aklima gelmiyor bugün en son basim dondu bi seker yedim kendime geliym diyeeederimcan m : 37049614 .!.:yok canım hiçbişey olmaz zaten öyle limonata gibi yapman gerekmiyo küçük küçük dilimleyip içine de atabilirsin suyunun
çalışırken çok iyiydi kilo olsa da gidiyodu bi senedir evdeyim sonuç içler acısıTesekkur ederimcanm valla hastalarla uğraşmaktan aciktigm bile aklima gelmiyor bugün en son basim dondu bi seker yedim kendime geliym diye
Ya her an ayaktayim oturmuyorum insallah veririm ben deçalışırken çok iyiydi kilo olsa da gidiyodu bi senedir evdeyim sonuç içler acısı
Hayir,sevgiliiş konusunda mı canım ?
ben de nişanlıyım canım ve aşk gerçekten tamamen psikolojik sorun rahat mı battı hastalığı adı daHayir,sevgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?