- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Evet her gun az sonra kalkip yapicam hatta :)Elmol bu arada verdiğin çay tarifi için teşekkür ederim mutlaka denicem
Aşığımaşık senin yoğurtlu kürünüde yarın mutlaka yapıcam hergünmü yapıyorsun bunu?
çok kararlı olmak zorundayım canım :) bu arada benim evde bi tartım yok biraz da bilerek almıyorumElmol hoşgeldin canım
Aramıza katılmana sevindim
Düğününe hazırlayalım seni :)
Sadece çok kararlı olalım istiyorum birbirimizi motive edelim yanlışlarımızı uyaralım bu hepimiz için faydalı olur
Günlük menü paylaşıyoruz salı günleri tartı günümüz
Menülerimizi değerlendirelim daha iyi olur diye düşünüyorum
aynı şekilde canım çarşıya çıksam bi yere gitsem ilk aradığım şey tartı olur hale geldi evde olduğunu düşünemiyorum :)Ay şu tartı konusunda bende çok katı olabilsem keşke su içip tartılan tiplerdenim ben bu konuda engelleyeniyorum kendimi maalesef
Hiç bi diyetimde kür kullanmadım bu kez denemeye çalışcam
Yoğurdu sade tüketemiyorum denicem yinede teşekkür ederim öneriler için
ben 21 22 yaşında 50 kiloyu tartıda görmeye çalışırken kendimi 68 i izlerken buldum geçen kış çok kötü bi duyguydu daha önce 62 oldum bi anda hızlı bi şekilde verdim 50 51 dim ve iki senede tekrar kabus günlere döndüm , inşallah canım hep birlikte görelim istediğimiz rakamı tartıda :) benim de en az ocak gibi 52 leri görmem lazım gelinlik dikimi malum güzel başlasın:) ömrüm boyunca her yıl diyet psikolojisi yaşadığım için bu kadar takıntılıyımdır herhalde
Hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım geçen yıl 56 yı görmüştüm Ramazan'da ilk kez bu kiloyu gördüm bu arada
Bu kez 55 hedefim 10 Kasım a kadar bunu görmek istiyorum inşallah
afiyet olsun canım :) nasıl bi karışımdı seninki ?Yogurdumu yiyorum kizlarr
Bi kase yogurt yagsiz olursa daha iyi olur birer cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin canim karistirip yiyosun :) tadi su an dayanilmaz geldi nedense cok kotu degil aslindayoğurt yagsiz : 37038862 .!.:afiyet olsun canım :) nasıl bi karışımdı seninki ?
hımmm ben de bi kase yoğurda kaşık dolusu çörek otu koyuyorum eğer varsa içine meyve doğruyorum öğle yemeği olarak hem çok iyi gidiyo hem öğün oluyo hem de sindirim için harika oluyo ama seninkini de denicem önce zencefil ve zerdeçal almam lazım :)Bi kase yogurt yagsiz olursa daha iyi olur birer cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin canim karistirip yiyosun :) tadi su an dayanilmaz geldi nedense cok kotu degil aslinda
Benim de çörek otu almam lazimm mutlaka deniycemm:)elmol .!.:hımmm ben de bi kase yoğurda kaşık dolusu çörek otu koyuyorum eğer varsa içine meyve doğruyorum öğle yemeği olarak hem çok iyi gidiyo hem öğün oluyo hem de sindirim için harika oluyo ama seninkini de denicem önce zencefil ve zerdeçal almam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?