Herşey güzel olacak...

[QUOTEçok ceakamozzz60, post: 37034226, member: 456290"]Çip köfte iyi olmamış tabi ama sonraki beslenmeye dikkat edersen telafi edebilirsin[/QUOTE]
Canım cok çekti

merhabalar :) ben de aranıza katılmak isterimm sekiz ay sonra düğünüm var 6 7 kilo vermem lazım ve evet bir kilo bile çooook önemli olabiliyor ideal kilonu az aştığında direk belli de ediyor kendini.
yaşım 26
boy 1.61
kilo 59

bundan yine altı yedi ay önce nişanımdan sonra 68 kiloyu da gördüm tartıda çok şükür biraz dikkatle 59 um hızlı bi kilo alımıydı hızlı verildi ancak uzun süredir bu kiloda seyrediyorum ciddi bi dikkat ve diyete ihtiyacım var sanırım bundan sonrası için

yarın sabah ben de daha önce diyetisyenin verdiği çayımla aranıza katılıcam kortizollü bi ilaç sonrası verilmiş ödem için sağlıklı bi çay dilerseniz yazayım sizde fırsatınız olursa yapıp içebilirsiniz
1 adet yeşil elma dörde bölünecek
1 adet kabuk tarçın
5 6 adet çekilmemiş sanırım tohum şeklinde karabiber
1 adet limon
1.5 litre suyla 3 dk kaynatılıp süzülecek bu su gün içinde içilecek ama ben ılıkken bitiriyorum çünkü soğuduğunda içemiyorum :)

Hoşgeldin lmol, post: 37034763, member: 626377"]merhabalar :) ben de aranıza katılmak isterimm sekiz ay sonra düğünüm var 6 7 kilo vermem lazım ve evet bir kilo bile çooook önemli olabiliyor ideal kilonu az aştığında direk belli de ediyor kendini.
yaşım 26
boy 1.61
kilo 59

bundan yine altı yedi ay önce nişanımdan sonra 68 kiloyu da gördüm tartıda çok şükür biraz dikkatle 59 um hızlı bi kilo alımıydı hızlı verildi ancak uzun süredir bu kiloda seyrediyorum ciddi bi dikkat ve diyete ihtiyacım var sanırım bundan sonrası için [/QUOTE]
Hosgeldin canim

Elmol hoşgeldin canım
Aramıza katılmana sevindim
Düğününe hazırlayalım seni :)
Sadece çok kararlı olalım istiyorum birbirimizi motive edelim yanlışlarımızı uyaralım bu hepimiz için faydalı olur
Günlük menü paylaşıyoruz salı günleri tartı günümüz
Menülerimizi değerlendirelim daha iyi olur diye düşünüyorum

Elmol bu arada verdiğin çay tarifi için teşekkür ederim mutlaka denicem

Aşığımaşık senin yoğurtlu kürünüde yarın mutlaka yapıcam hergünmü yapıyorsun bunu?

çok kararlı olmak zorundayım canım :) bu arada benim evde bi tartım yok biraz da bilerek almıyorum bi şekilde salı günleri yazabilirim ,
çay konusunda inanılmaz faydası var bir de ara ya da öğle diyebiliriz öğünde mutlaka yoğurt içine çörek otunu katıp yiyorum çok faydasını gördüm daha önce bu şekilde en az bi saatte yürüyüşle 12 kilo vermiştim uzun süre de muhafaza ettim bunu

Ay şu tartı konusunda bende çok katı olabilsem keşke su içip tartılan tiplerdenim ben bu konuda engelleyeniyorum kendimi maalesef
Hiç bi diyetimde kür kullanmadım bu kez denemeye çalışcam
Yoğurdu sade tüketemiyorum denicem yinede teşekkür ederim öneriler için

aynı şekilde canım çarşıya çıksam bi yere gitsem ilk aradığım şey tartı olur hale geldi evde olduğunu düşünemiyorum :)

:) ömrüm boyunca her yıl diyet psikolojisi yaşadığım için bu kadar takıntılıyımdır herhalde
Hiç bir zaman çıtı pıtı olamadım geçen yıl 56 yı görmüştüm Ramazan'da ilk kez bu kiloyu gördüm bu arada
Bu kez 55 hedefim 10 Kasım a kadar bunu görmek istiyorum inşallah

ben 21 22 yaşında 50 kiloyu tartıda görmeye çalışırken kendimi 68 i izlerken buldum geçen kış çok kötü bi duyguydu daha önce 62 oldum bi anda hızlı bi şekilde verdim 50 51 dim ve iki senede tekrar kabus günlere döndüm , inşallah canım hep birlikte görelim istediğimiz rakamı tartıda :) benim de en az ocak gibi 52 leri görmem lazım gelinlik dikimi malum güzel başlasın

yoğurt yagsiz : 37038862 .!.:
afiyet olsun canım :) nasıl bi karışımdı seninki ?
Bi kase yogurt yagsiz olursa daha iyi olur birer cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin canim karistirip yiyosun :) tadi su an dayanilmaz geldi nedense cok kotu degil aslinda

Bi kase yogurt yagsiz olursa daha iyi olur birer cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin canim karistirip yiyosun :) tadi su an dayanilmaz geldi nedense cok kotu degil aslinda
hımmm ben de bi kase yoğurda kaşık dolusu çörek otu koyuyorum eğer varsa içine meyve doğruyorum öğle yemeği olarak hem çok iyi gidiyo hem öğün oluyo hem de sindirim için harika oluyo ama seninkini de denicem önce zencefil ve zerdeçal almam lazım :)

Benim de çörek otu almam lazimm mutlaka deniycemm:)

Aşığımaşık afiyet olsun tadı çok kötüyse yiyemem ben galiba ya zaten zor tüketiyorum yoğurdu meyveyle falan
Çörekotunu severim onu deneyebilirim meyveli yoğurt içine ana bunu ana öğün olarak tüketemem 2 ara 2 ana öğün olarak besleniyorum çünkü 6 dan sonra yemeyi bitirdiğim için daha doyurucu besinler tüketiyorum ama ara öğün yaparım bunu yarın hatta içine zerdeçal zencefil tarçın eklerim ohh mis mutlaka yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…