Herşey güzel olacak...

Günaydın günlüğüm
Kahvaltı
Bir tost light ekmekten
Domates salatalık
Oğlumun tostundan iki lokma

günaydınn :)
benim kahvaltım bir dilim ekmekle salata peynir ve domates
çayımı hazırladım şimdi biraz soğumasını bekliyorum .. :)

Slm bugün yemeyi biraz abarttım sanırım
Ara 6 küçük hurma
Akşam ( şimdi yedim)
2 kaşık pilav yedim
Koca bir tabak bamya yemeği diyet usulü
Bugünü böyle kapatıcam birazdan pilates yapıcam

Çok tesekkur ederim ikinize de :)) simdi de sinava gidiyorum zeytin peynir yedim cikiyorum evden

Slm kızlar
Kahvaltı bir yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 grisini
Öğünlerimi artırmaya karar verdim çok az yiyordum dünkü gibi beslencem artık

Çok tesekkur ederim ikinize de :)) simdi de sinava gidiyorum zeytin peynir yedim cikiyorum evden
kpss ye mi girdin canım nasıl geçti ? ben rahatsızdım bikaç gündür ve sınavda tavan yaptı resmen berbattı

Şimdi ara yaptım fındık kuruüzüm ve beyaz leblebi hepsinden azıcık yedim bi bardakta cola
Akşam taze fasülye ve cacık var menümde

Aşığımaşık geçmiş olsun canım takma kafana hakkında hayırlısı olur inşallah

Bende simdi bi tane dolma yiyorum ufak :) tesekkur ederim canim:) bol su içmeyi unutmayalım kizlar

Ben de patlican kebabi yedim antepte meşhur bi yemektir :) yarim saat sonra da yoğurdun içine nar ayikliycam metobalizmayi harekete geciriyomus

merhaba kızlar diyetler güzel devam ben rahatsızım pek diyetle ilgilenemedim zaten yemek de yiyemiyorum berbat bi kpss sınavı geçirdim biraz toparlayayım aranıza dönücem :)

[QUOTEgeçti sinaol, post: 37108346, member: 626377"]merhaba kızlar diyetler güzel devam ben rahatsızım pek diyetle ilgilenemedim zaten yemek de yiyemiyorum berbat bi kpss sınavı geçirdim biraz toparlayayım aranıza dönücem :)[/QUOTE]
Nasil gecti sinavin canim

Kizlar kahvaltida bolca zeytin yedm az ekmek yedim beyaz ekmek yemek zorunda kaldim iki uç çatal yumurta yedim az öncealisveris yapiyordum milkshake ictm biraz iyiki hamburger yemedimmm yoksa bakiyolardi bana oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…