Herşey güzel olacak...

[/QUOTE] İnadi inat tutturdu bi kere ben de cok bencilsin dedim kapattm smdi ariyo ama nayiiirrr[/QUOTE]
9 senelik tecrübemle sana diyebileceğim tek şey konuşmadan aşılmıyo canım sadece büyüyen bi eziyet oluyo :)

İnadi inat tutturdu bi kere ben de cok bencilsin dedim kapattm smdi ariyo ama nayiiirrr[/QUOTE]
9 senelik tecrübemle sana diyebileceğim tek şey konuşmadan aşılmıyo canım sadece büyüyen bi eziyet oluyo :)[/QUOTE]
Bizim daha 13ay olduu

Slm kızlar oo muhabbet almış başını gitmiş
Bugün bir türlü fırsat bulup giremedim temizlik yaptım çok yorucu birgün oldu
Kahvaltıyı paylaşmıştım
Ara hiç yapmadım akşam 4.30 gibi yoğurtlu karnıbahar yedim gün bitti
Bu ara vücudum direniyor kilom artışta sanki anlamadım
Bu arada sabah egzersiz yaptım akşam yapmadım çoook yorgunum

Temizlik yapmissin canm tabi yorulursun:) bizde dertlestik accik:)

bu haftasonu sınavdan sonra spor salonu bakıcam sporsuz olmayacak sanırım :s

Ben de salona bakmayi düşünüyorum vizeler baslamadanbikac kilo veriym bari..

Günaydın kızlar
Moralim bozuk +400 çıktım bu sabah çok enteresan ya diyet yapıp kilo alıyorum neyse yinede devam ama anlam veremiyorum bu duruma regl dönemim yeni geçti bununla alakalı değil bunum dışında bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Kahvaltı
Ispanaklı omlet ( 1 yumurtadan)
3 grisini
Şekerli bir bardak çay
Birazdan egzersizimi yapıcam

hiç fikrim yok canım ama temizlik yaptım diyodun vucut yorulunca ödem tutmuş olabilir ben kahvaltıda köfte yedim pişmanım

Yok canım temizlik yapınca ödem niye tutsun
Niye pişmansın köfte yediğin için gün içinde dengelersin olur biter

Yok canım temizlik yapınca ödem niye tutsun
Niye pişmansın köfte yediğin için gün içinde dengelersin olur biter
canım eklemler özellikle yorucu bi iş sonrası su tutar mesela şöyle düşün çok yürüdüğünde ayakların şişer bazen ellerin bile şişer benimki bi tahmin tabi

Slm şimdi ara öğün yaptım
4 hurma yedim
5 gibi son yemeğimi yicem
Taze fasülye diyet usulü ve cacık
ben sadece suyla devam ediyorum bi saat sonra akşam öğünümü de yicem henüz karar vermedim yarından itibaren çayımı da sabahları hazırlıyorum

Ah kizlarr 5saattir topuklularla alisveris yapiyorum sanirim ölüyorum dua edin arkamdannn

akşam yemeğini beş buçkta hallettim çok az fasulye yemeği ve yoğurt yedim yarım saat önce bi tane mandalina canım çekti yedim günü kapattım :)

bikaç fotoğraf buldum kilomu bu şekilde paylaşıcam sizinle tartıldıkça daha önceki deneyimim iki ayda bir kilo ama öncesi 68 kiloydu şuan 59 diye biliyorum inşallah düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…