- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar diyetler güzel devam ben rahatsızım pek diyetle ilgilenemedim zaten yemek de yiyemiyorum berbat bi kpss sınavı geçirdim biraz toparlayayım aranıza dönücem :)
iyi pazarlar canım zaten çok bi çalıştım denemez ama bana eziyet oldu resmen o iki saat çok rahatsızdım karın ağrısı ve mide bulantısı mafoldum sınavda çıkamadım daBu arada herkese iyi pazarlar
aynı şekilde canım berbattı sadece matematik ve coğrafya benim yaptığım diğerlerini göz gezdirdim diyebilirim okuyamadım ki zaten dikkatli hayırlısı olsun diğerine hazırlanıcam bakalım eğer hazırlanmış olsam yıkılmıştım dünkü sınavdaTurkcem gayet iyiydi matematikte de 15tane falan isaretledm ama tarih ve digerleri tek kelimeyle berbatti cok zorlandim boştu geneli
Ayy evlendinmi sen :) Allah mutlu Mesut etsin bi yastıkta kocayın inşallahyakamozzzz selamlarrr yaaa günlük açmışsın hayırlı olsunn
Ciğer ciğer ciğer bayılırım çok canım çekiyor bu aralar yerim inşallahSlm kizlarr sabah kahvalti yapamadm ben hastanede çubuk kraker yedmöğle aramda sever misiniz bilmiyorum ciğer yedim biraz bol salatayla:) sonra dersim vardi derse gittimm çikolata yedm bir tane simdi eve geldim:)
Limonu da sıktm bol bolllCiğer ciğer ciğer bayılırım çok canım çekiyor bu aralar yerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?