- Konu Sahibi alisveriskolikk
-
kesinlikle döner.erkekler çabuk pişman oluyo şimdiye kadar gördüüğüm kadarıyla. birbirinizi bu kadar yıpratmayın ama.yersiz kıskançlık yaptıgınızı düşünüyosanız bir az önce bırakmalısınız
kesinlikle döner.erkekler çabuk pişman oluyo şimdiye kadar gördüüğüm kadarıyla. birbirinizi bu kadar yıpratmayın ama.yersiz kıskançlık yaptıgınızı düşünüyosanız bir az önce bırakmalısınız
Etrafinda fazla kiz yoktu zaten yasi geregi arkadaslarida evli falandi. Hayatinin merkezindeydim gercekten ama artik ayrilik sebebinin bi kiz mi oldugunu dusunmeye basladim. Ayrilik sirasinda cok katilasti cunku.
Canim ben pisman oldum ya. Bu ayrilik benim icin gercekten firsatti hatalarimi anlamam icin. Bi kac gun once bi arkds kesinmi bitti demis oyle gibi gorunuyo demis. Umudum kirildi yeniden
Arkadslar birileryle dertlesmye cok ihtycm var lutfen biseyler deyin
tekrar okudum da yazınızı 10 ay sürdü demişsiniz yani 10 ay aslında çok da uzun bi ilişki değil vazgeçmesinin imkanı var gibi görünüyo. keşke size daha çok yardımcı olabilsem ama ben ilişkilerden pek alayabilen bi insan değilim. yani zaten bana göre erkekler düz mantıklı dar kafalı insanlar. siz benden çok daha büyüksünüz anladığım kadarıyla. belki benim de önüme daha çok insan çıkacak ama aynı şekilde sizinde çıkabilir. sadece hemen umutsuzluğa kapılmayın karamsar olmayın.Alah hayırlısını versin.. parça parça yazdım ama ancak toparlayabildim :))
Su an ondan baskasina erkek gozyle bile bakamyrum berbat haldeyim ya. Arkdslarina hep belki pisman olcam ama bilemyrm su an bitti diyo. Iliskiler uzerine okumadgim yazi kalmadi aylar sora bile donen olmus ama bilmyrm ya canm
herşey güzel gitmiyomuş canım...sen adam alttan aldıkça bezdirmişsin..olan bu..eğer karşısına neşeli cilveli tatlı biri çıkmazsa bakarsın döner..dost acı söyler..
Aramazsa sen ara , onu çok özlediğini ayrı kalınca herşeyi daha iyi anladığını herşey işin çok pişman olduğunu söyle. Yani duygularını belirt ne hissediyorsan söyle. Ama çaresiz davranma son kez aramak istedim de . Kararın olumsuz olursa çok üzülürüm ama aramasam daha çok üzülürdüm de. Ne düşündüğünü tekrar sor aynı mı yumuşamış mı bir bak . Yumuşamışsa onu kaybettikten sonra geçen zamanınıZda yaşanan her tartışma için pişman olduğunu tekrar başlarsanız ilişkine daha çok sahip çıkacağını falan söyle güven verici cümleler kur...
Umarım düzelir ben de buna benzer bir ayrılık yaşadım. Onu çok seviyordum ama ben yaklaştıkça o uzaklaşıyor gibi geliyordu.. Ben de hergün bunu görüp hissedip şzüleceğime ayrıldım.. Umarım benim gibi olmaz umarım siz barışırsınız..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konunu okudum canım belli ki sen daha çok seviyorsun.. şöyle düşün insan doğru kişi karşısına çıkınca acanba demiyor "işte evleneceğim insan bu" diyor ama senin erkek arkadaşın acabalara çok düşmüş. aşk abdest gibidir şüpheye düşersen bozulur o ilerde hep keşke yaşamamak için uzaklaşmak istemiş eğer gelirse bu kez son kararı olur. ve sen 10-0 önde olursun. o yüzden demişde dediğim gibi bekliyeceğiz... tabi belli bi süreye kadar.. sonsuza kadar onunların keyfinide bekleyemeyiz. dimi ama.. daha çocuk doğrucaz biz patır patır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?