HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

Bende boya bide bakimli olmasina cok bakiyorum. Bide kendi memleketlim istiyom .. Toplum icinde iyi bo yeri olsun istiyom cokmuki acaba ?

bende fiziken öle birini istiyorum .
kariyerli olsun saygı duyulcak bir işi olsun istiyorum . böle bir kaç kişide buldum aslında ama bu tiplerin peşinde çok kız var . eski sevgililer girdi araya . yada çok çapkındılar olmadı yani

bu konuda şanslıyım sanırım :) evdeki en sinirli insan benim

herşeye şükredicez napalım. :) insan ayağını taşa vursa bile ayağım var çok şükür demeliymiş.her an pozitif ol,küçük şeylerle mutlu ol.bak nick vujicic adında biri var adamın ne kolu ne bacağı yok.ama o kendini gerçekten aşmış.yüzmeyi biliyor,konferans veriyor,insanlara moral veriyor ya.kendimizden kötü olanları düşünerek daha pozitif olabiliriz bence :)

Son düzenleme:
Bence hic kafani takma. Benimde tüm arkadaslarim evlendi kendi yuvalarini kurdu özeniyormuyum evet ama bu isler nasip kismet. Düsünsene herkes evlendi diye sende evlensen belki acele ettigin icin evim yuvam olsun dedigin icin evliligin kötü gecicek yada esin kötü cikicak... Annemin bir lafi vardir: kizim babanin evinde ekmegi bitmedi önce hayatini yasa merak ettigin seyleri gör yarin öbürgün nasil biriyle evlenecegin belli degil.

Gec olsun ömür boyu olsun :)

Haklisin nasip kismet.

Canim senin önceki konunu biliyorum. Sen yanliz degilsin sözlüsün galiba

Sozluydum...
Yeni bitti 2.5 sene sonra evlenmeyi beklerken ayrildik. O kadar hayatimin merkezine koymusum ki onu suan o gidince yapayalniz kaldim konusup dertlesecek bir arkadaşım bile kalmamis. Kendi kendime aglayip duruyorum.

Sozluydum...
Yeni bitti 2.5 sene sonra evlenmeyi beklerken ayrildik. O kadar hayatimin merkezine koymusum ki onu suan o gidince yapayalniz kaldim konusup dertlesecek bir arkadaşım bile kalmamis. Kendi kendime aglayip duruyorum.

Ayyyy canim.. Sorun ne bilmiyorum ama umaril daha iyileri cikar karsina

Ayni yasta sayılıriz. Ben evlendim bosandim bir de çocuğum var. Yine ayni yastaki arkadasim iki kere evlendi bosandi simdi ucuncu evliligini yapacak. Bunlari nispet olsun diye demiyorum tabii ama hep hep en hayırlısıni istemek gerek. Öbür türlü de insan cok yipraniyor.

Evlilik oyle kader kismet ki ben buna inanıyorum. Rahat birak. Hepsi bizlerdeki kontrol deliliginden kaynaklaniyor. Herseyi kontrol etmek istiyoruz. Oyle ogretilmis. Çok iyi anlıyorum. Ama yasadiklarimdan ogrendigim en guzel sey kontrolu özellikle de böyle konularda kendi elinden Allah'in eline birakmak.

Aksini dusun. Ne yapabilirsin... En kotusunu dusun hadi. Ne yapabilirsin...Koca bir hicbirsey. O yüzden kendini yipratmaktan hayati kaçırmaktan öte bi işe yaramaz bu ruh durumun. Hayat çok güzel çünkü.

Allah razi olsun o kadar guzel yazmissinizki.. O yuzden bu siteyi cok seviyorum ufkum aciliyo

Gidesim geldi yahu
Hangi tür dansa gidiyorsun peki?
Ben hep hint dansı iştemişimdir ama yokmuş o.
Çok seviyorum ya deli gibi sallanıp duruyolar hoşuma gidiyo

ne güzel benim arkadaslarimda ailem de tutturdu bi evlen. o yengeler yokmu o yengeler. ben de cogunlukla takmasam da bazen de zoruma gidiyor

Ben muhatap bile olmuyorum.hepsini cikarip attim hayatimdan.beni uzmeye kimsenin hakki yok.o küçük beyinlerini kendilerine saklasinlar.

cok haklisin. hani derler ya bekara es bosamak kolay diye, tersi ama öyle yani biseyler diyorlar ama hic kendilerini yerine koymayi düsünmezler.

Annenz ne guzel demis.konu ile alakasiz ama bazen dusunmeden edemiyorum bu anneler nasil bir sey ya diye.ben surekli kitap okurum internet zaten vazgecilmez.uni mezunuyum annemin zekasi ettigi laflar kurdugu cumleler bende yok.kadin ilk okul mezunu benden zeki.cocugun biri bana evlenme teklif etmisti sadece bizim.karsi binada kirada evleri varmis dedim.eltimin bacisinin orada evi var kirada bu onun oglu olmasin aman esra dedi(cok pislik zararli bi ailedir)bende naptim ettim ogrendim annem hakliymis.o.......c benimle oynayacakmis megerse.tek lafimla tehlikefen korudu melegim benim.ya

Ben de bu akraba baskisini anlamiyorum, biz cok mutluyuz kukumav gibi tek basimiza yasamaktan sanki ? Adam gibi kismet vardi da ben mi gitmedim? Zaten dertliyim bu konudan, dertli oldugum konuyu acip beni iyice uzen akrabalardan ben de sogudum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…