- 18 Şubat 2010
- 16.393
- 20.122
- 923
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
gecmis olsun. cok cok Dogru
Bende boya bide bakimli olmasina cok bakiyorum. Bide kendi memleketlim istiyom .. Toplum icinde iyi bo yeri olsun istiyom cokmuki acaba ?
valla ben anneme birşey diyemiyorum . çok sinirleniyor . hemen üstte çıkıyor . hava kararınca evde olucakmışım . onun yüzünden evde kaldım zatenbenim çevremdeki erkekler gezmeden çıkmadan evlenmiyorlar ki .
Bence hic kafani takma. Benimde tüm arkadaslarim evlendi kendi yuvalarini kurdu özeniyormuyum evet ama bu isler nasip kismet. Düsünsene herkes evlendi diye sende evlensen belki acele ettigin icin evim yuvam olsun dedigin icin evliligin kötü gecicek yada esin kötü cikicak... Annemin bir lafi vardir: kizim babanin evinde ekmegi bitmedi önce hayatini yasa merak ettigin seyleri gör yarin öbürgün nasil biriyle evlenecegin belli degil.
Gec olsun ömür boyu olsun :)
Haklisin nasip kismet.
Seni çok iyi anlıyorum yalniz bende 29 yaşımdayım ve bende her aynaya baktığım da yaslandim diyorum bende huzur sevgi istiyorum. Yalnızlık yoruyor insanı.
Canim senin önceki konunu biliyorum. Sen yanliz degilsin sözlüsün galiba
Sozluydum...
Yeni bitti 2.5 sene sonra evlenmeyi beklerken ayrildik. O kadar hayatimin merkezine koymusum ki onu suan o gidince yapayalniz kaldim konusup dertlesecek bir arkadaşım bile kalmamis. Kendi kendime aglayip duruyorum.
Canim senin önceki konunu biliyorum. Sen yanliz degilsin sözlüsün galiba
Ayyyy canim.. Sorun ne bilmiyorum ama umaril daha iyileri cikar karsina
Ayni yasta sayılıriz. Ben evlendim bosandim bir de çocuğum var. Yine ayni yastaki arkadasim iki kere evlendi bosandi simdi ucuncu evliligini yapacak. Bunlari nispet olsun diye demiyorum tabii ama hep hep en hayırlısıni istemek gerek. Öbür türlü de insan cok yipraniyor.
Evlilik oyle kader kismet ki ben buna inanıyorum. Rahat birak. Hepsi bizlerdeki kontrol deliliginden kaynaklaniyor. Herseyi kontrol etmek istiyoruz. Oyle ogretilmis. Çok iyi anlıyorum. Ama yasadiklarimdan ogrendigim en guzel sey kontrolu özellikle de böyle konularda kendi elinden Allah'in eline birakmak.
Aksini dusun. Ne yapabilirsin... En kotusunu dusun hadi. Ne yapabilirsin...Koca bir hicbirsey. O yüzden kendini yipratmaktan hayati kaçırmaktan öte bi işe yaramaz bu ruh durumun. Hayat çok güzel çünkü.
Çekinecek hiçbir şey yok.Grupta en yaşlı kişi 45 yaşında 1 kızı olan bir kadın.Hep kendimizi geri çekmekten kaybediyoruz.Halbuki o an herkes kendiyle ilgilendiği için,Misscoffee adım mı kaçırdı,komik mi yapıyor diye bakmıyorKazulet duruşum düzeldi
benim çevremde hepsi evlenme diyor arkaaşlarım . yada şöle düzgün paralı birini bul evlen yoksa otur evinde diyorlar
ama akrabalardan var . hatta yengem kuzenimin düğününde 30 yaşından sonra zor bak bizim komşumuz ezcazcı hanım evlenmemiş bıdı bıdı bıdı konuştu . o an içim cız etti okadar üzüldüm ki . kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi konuştu üstüme alındım ki bana gönderme yapmıştı zaten . yani aslında çok takmıyorum ama yinede insanların bu tür yorumları etkliyor belkide hassas bir anımdı bilmiyorum ..
ne güzel benim arkadaslarimda ailem de tutturdu bi evlen. o yengeler yokmu o yengeler. ben de cogunlukla takmasam da bazen de zoruma gidiyor
Ben muhatap bile olmuyorum.hepsini cikarip attim hayatimdan.beni uzmeye kimsenin hakki yok.o küçük beyinlerini kendilerine saklasinlar.
Bence hic kafani takma. Benimde tüm arkadaslarim evlendi kendi yuvalarini kurdu özeniyormuyum evet ama bu isler nasip kismet. Düsünsene herkes evlendi diye sende evlensen belki acele ettigin icin evim yuvam olsun dedigin icin evliligin kötü gecicek yada esin kötü cikicak... Annemin bir lafi vardir: kizim babanin evinde ekmegi bitmedi önce hayatini yasa merak ettigin seyleri gör yarin öbürgün nasil biriyle evlenecegin belli degil.
Gec olsun ömür boyu olsun :)
cok haklisin. hani derler ya bekara es bosamak kolay diye, tersi ama öyle yani biseyler diyorlar ama hic kendilerini yerine koymayi düsünmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?