- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bu guzel cevap icin tskr ederim allah razi olsun.. Icime su serptin. Senin mutluluguni rabbim banada nasip etsin.. Boyle yorumlar okuyunca fikirlerim 120 derece degisiyo allah hepinizden razi olsun
önemli değil canım, yeterki isyan etme. Benim bi arkadaşım da 2 sene önce evlendi ve ev kızıydı, bilirsin ev kızlarına o yaşlarda evde kalmış derler ama kız öyle temiz iyi ve çook yakışıklı biriyle evlendi ki, kendi bile iyiki beklemişim diyor. Dedim ya bunlar nasip işi. Bereketin kısmetin nerden geleceğini bilemezsin ayrıca ben evlendikten sonra kendi mesleğimle ilgili güel de bi iş buldu. Yani kocam resmen benim makus kaderimi değiştirdi. Sen hep şükür de ve allahtan istemekten vazgeçme. Rabbimiz ne diyor " dileği olan yok mu, isteyin de vereyim" iste ki versin
Evet galiba istemesini bilmiyorum son zamanlarda biraz uzaklastim duadan.. Ama bol dua edip umudumu kesmiycem
Cok sagolun canim :)))) bende sana dua edecem diyecektimki tam baktim mutlu bi evliligi. Var. Allah banada nasip etsin
allah razı olsun canım sağol:) ama ben ciddiyim ben zaten bununla ilgili bi konu açmıştım ne var ki bunda hepimizin etrafında evlenmek isteyen kızlar erkekler var ...bu işler kısmet işi kimbilir kimin kime yazıldığını...
canım bende dua edicem sana inşallah bu karamsarlıktan kurtulur düzgün huzur dolu bi evlilik yaparsın...dahada olmadı gel kardeşime isteyelim seni:)yada esracan abisine sölesin:)
Herşey kısmet sizinde kısmetiniz hayırlı bir zamanda bulacaktır sizi.Çeyizlerinize bakıp üzülmeyin zordur belki haklısınız ama dua edin bol bol Rabbim hayırlısını versin evlenmek içinde evlilik yapılmaz o yüzden hayırlısı :112:
Amin canim sagol.. Haklisin bol dua. Hem ceyizlerimi anneme veririm yenilerini alirim ne olcakki.. Param olsun kendi ayaklarimin üstünde durayimda
Annenz ne guzel demis.konu ile alakasiz ama bazen dusunmeden edemiyorum bu anneler nasil bir sey ya diye.ben surekli kitap okurum internet zaten vazgecilmez.uni mezunuyum annemin zekasi ettigi laflar kurdugu cumleler bende yok.kadin ilk okul mezunu benden zeki.cocugun biri bana evlenme teklif etmisti sadece bizim.karsi binada kirada evleri varmis dedim.eltimin bacisinin orada evi var kirada bu onun oglu olmasin aman esra dedi(cok pislik zararli bi ailedir)bende naptim ettim ogrendim annem hakliymis.o.......c benimle oynayacakmis megerse.tek lafimla tehlikefen korudu melegim benim.ya
Gidesim geldi yahu
Hangi tür dansa gidiyorsun peki?
Ben hep hint dansı iştemişimdir ama yokmuş o.
Çok seviyorum ya deli gibi sallanıp duruyolar hoşuma gidiyo
slm kızlarr
meğer ne kadar çokmuşşş benden-senden-ondan
bi topik mi açsak :) bizi simgeleyen :) ne dersiniz?maksat gırgır şamata olur yeri gelir sıkıntılar sorunları çözmek olur...
selam .. bu topikten konuşalım bence
çok var bizim gibi olan arkadaşlar ..
slm kızlarr
meğer ne kadar çokmuşşş benden-senden-ondan
bi topik mi açsak :) bizi simgeleyen :) ne dersiniz?maksat gırgır şamata olur yeri gelir sıkıntılar sorunları çözmek olur...
olsun olsun yoksa kim bizi anlar bizim gibi dimi :)
evde kalmışlar diye topik açalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?