- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .
kısmet bu allah bi gün önümüze pat die çıkaracak.inş.evlilik hazırlıkları için buraya da bi konu açacağımız günler gelecek
Ah be tatlim, simdi dert ettigin seye bak dicem ama seni cok iyi anliyorum ben 31 yasindayim ve ben de bekarim. Hos, bir ümidim vardi o da su an yok oldu gibi. Ayni düsüncelerin beni üzmesini cok cok iyi bilirim. Öncelikle yasinda hic bir sorun yok, evlenmemen belki karsina cikanlarin kiymetini bilmemenden belki fazla seye dikkat etmenden belki de sanssizlik ya da henüz Zamani gelmediginden. Aslinda bizi bu ümitsizlige iten cevre. ceyizlerini bosver yenileri alinir ama 28 yasinda güzelligim gitti deme sakin. Kendini birakma. Biraz kendine özel Zaman ayir, cik bi yerlere, öncelikle daha pozitif olmalisin ki, karsinda belki sana bakan biri varsa farkedesin. Yoksa baktirasin. Sana tavsiyem öncelikle biraz canlanmak. Bak bahar geliyor yakinda, hedef al, o zamana Kadar fazla kilon varsa kurtulmaya calis, daha cok cik disari, bi cilt bakimi yaptir, biraz spor, giyimine gerekirse farklilik kat, belki bi kursa yazil, bi özgüvenin gelsin yüzün gülsün. ondan sonra eminim karsina cikan kisiler de cogalir.
bence engüzel en verimli mantıklı yaşındasın...bu yaşından sonra yaşadığın ilşkin seni çok güzel yerlere getirecek bence çünkü hayat deneyimlerin ilişki anlamında soylemıyorum yaşanmışlıkların seni olgunlaştırmıştır
hayırlısını iste herzaman belki bunca zaman yalnızdın ama allahın izniyle karşına biri çıkar herşey şimşek hızıyla oluverir sen bile anlamazsın bu işler yer zaman bekler...bende senin gibiydim yaşım daha 23 dü ama kısa ilşkiler yaşamıştım aradığım insanı bir türlü bulamıyordum hep oyle olcagını sanıyordum uzuluyordum arkadaslarım sevgılılerıyle eşleriyle grupça toplanırdı ben kendımı dışlanmıs hıssederdım
çok ağladım çokta dua ettim allah karşıma nişanlımı çıkardı 3 senedir hayatımda allah sonsuza kadar birlikte olmayı nasip etsin bize
kısacası demem şu üzülme tevekkülü elden bırakma çeyizlerinede kafayı yorma herşeyin yenisi pratiği çıktı sıfırlarsın önce içini ferah tut :)[/QUOTE
Bende cok dua etmeliyim galiba önce rabbimizden nasil istencegini bilmemiz lazim.. Tskr bu guzel yorumun icin
bak şimdi dışarıdan geldim.bi teyze var çok güzelleştin sen diyor :) ve nişanlanmıştın evlendinmi dedi :) hayır dedim nişanlanmadım,kızıda yanında yok anne daha o genç.nasıl olsa birgün olacak,daha yaşı çok genç dedi :) kısmet bu allah bi gün önümüze pat die çıkaracak.inş.evlilik hazırlıkları için buraya da bi konu açacağımız günler gelecek
Cok tesekkur ederim fikrin icin. Bahari ve yazi cok severim fazla kilom yok ama birkac kiyafet degisikligi iyi gelecek sanirim.. Kendime dert etmeyip zamana birakmaliyim sanirim..
Kendine güzel bir alisveris günü yap, destek al hatta, bazen aklina gelmeyen seyler insana farklilik katabiliyor. Yeni renkler, laleler sümbüller, cicekler böcekler derken kendini daha iyi hissedeceksin ve karsi cins de dogal ve bakimli, belki farkli haline etkisiz kalmaz cünkü bahardan onlar da etkilenir mutlaka. Yeni bir baslangic icin ideal.
Sen mutlu ve halinden memnunmusun canim.. 31 yas nasil hissettiriyo
söyle diym ben 31 gibi hissetmiyorum ve etrafimda herkes yasimi duyunca cok sasiriyor 25 gibi diyorlar hatta 20 diyen de var da hissettigim misal 27 gibi.
Su an mutsuzum ama yalnizliktan cok sorunlardan. biriyle tanistim ve cok olumsuz gibi gelse de bir ümidim olmustu. burdan okuyabilirsin dilersen (okursan tüm yazdiklarimi oku yanlis anlasildim):
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689156
etrafimda bi evlen baskisi var, simdi de daha öncelerde de yasim geldi diye. kimseyi begenmedigimi düsünüyorlar oysa karsilastiklarim onlara gelse onlar da evlenmezdi. bence bu konularda sans da önemli. kimse anlamiyor halden, ve benimde cogu arkadasim evli artik benden kücükler cocuklu ama evlenip bosanmak zorunda kalanlar da oldu. gelen kisiler artik gitgide tuhaflasti, kötü aliskanliklari olanlar, asiri sorunlular, yaslilar. ben de isterdim birkac yil evvel evlenseydim ama evlenmek icin evlenmek istemiyorum hatta su an ilk hedefim mutlu bir beraberlik duygusu sonucu evlilikle biten...
bende 28 yaşındayım ve bekarım . bazen senin gibi hissediyorum . birde şu var ben ve benim gibiler aile yapımız gereği ve yetiştirilmeden dolayı daha kapalı yaşıyoruz . evden işe işten eve bir hayatım var . yani kim görücek de kim beğenicek kim evlenmeyi düşüncek ooo uzun iş yani . o yüzden ben pek umutlu değilim bu konuda . ama hayatı kendime zindan etmiyorum . alıştım gibi . hatta bir erkekle aynı evde yaşamak düşüncesi beni ürkütür oldu . evliliklerle ilgili kötü şeyler duyuyorum . aksine çevremdeki evli arkaaşlarım genelde evlenme diyorlar . biz evlendik de ne oldu diyorlar . yada iyi birini bulursan öyle evlen yoksa otur babanın evinde paranı ye diyorlar . öyle evlen baskısı pek görmedim ben çevremde tabi çevreden çevreye değişir .bazı akrabalar diyor onlarında cahilliğine veriyorum . dinlemiyorum görüşmüyorum bile banane . birilerine birşeyleri ispat etmek için hiç istemediğim bir erkekle evlenmek istemiyorum . bir kaç flörtüm görüşmem oldu kısa süreli . ama hep sorunlu tiplerdi karşılaştıklarım . bir kaç iyi oldu ama onlarıda ben istemedim . böle böle bu yaşa geldik . hayırlsı
bende 28 yaşındayım ve bekarım . bazen senin gibi hissediyorum . birde şu var ben ve benim gibiler aile yapımız gereği ve yetiştirilmeden dolayı daha kapalı yaşıyoruz . evden işe işten eve bir hayatım var . yani kim görücek de kim beğenicek kim evlenmeyi düşüncek ooo uzun iş yani . o yüzden ben pek umutlu değilim bu konuda . ama hayatı kendime zindan etmiyorum . alıştım gibi . hatta bir erkekle aynı evde yaşamak düşüncesi beni ürkütür oldu . evliliklerle ilgili kötü şeyler duyuyorum . aksine çevremdeki evli arkaaşlarım genelde evlenme diyorlar . biz evlendik de ne oldu diyorlar . yada iyi birini bulursan öyle evlen yoksa otur babanın evinde paranı ye diyorlar . öyle evlen baskısı pek görmedim ben çevremde tabi çevreden çevreye değişir .bazı akrabalar diyor onlarında cahilliğine veriyorum . dinlemiyorum görüşmüyorum bile banane . birilerine birşeyleri ispat etmek için hiç istemediğim bir erkekle evlenmek istemiyorum . bir kaç flörtüm görüşmem oldu kısa süreli . ama hep sorunlu tiplerdi karşılaştıklarım . bir kaç iyi oldu ama onlarıda ben istemedim . böle böle bu yaşa geldik . hayırlsı
slm cnm
bende 28 yaşındayım ve bekarım :) evlenmeyi ben de istiyorum ama bu işler bazen gerçekten istemekler olmuyor..!
senin bulunduğun durumları bende yaşıyorum,sürekli birilerine bağlı yaşamak,onlar istemezse evden çıkamamak,bişeye karar verdiğinde yine yapamamak ...vs,ama bunlar gelip geçici,insanın sağlığı yerinde olsun inan,herşey olacağına varır,göğsümde kist var,sırf bu olayların stresi sıkıntısı yüzünden kaç gündür acı çekiyorum,ne zamanki sakinleşiyorum acılarım kesiliyor,allah herkese bi eş yazmıştır,bugün olmazsa yarın olur ama mutlaka olur!
ne demişler:
kısmetse gelir yemenden,kısmet değilse ne gelir elden!
hiç kendini hırpalama!
Canim konunu biliyorum bende okumustum.. Benimde yasimi gostermeigimi soylerler.. Annemin deyimiyle hormonlarimiz degismemis evlenmedicimiz icin ondan kucuk gosteriyomusum :)))) neyse kendimi bende 25 26 gibi anca hissediyom ama ortada bi gercek var 29 oldum.. Yasli yada evlenmis ayrilmis birini istemiyom ben((
A slm.. Ne guzel yazmissin.. Rabbim sifa versin sana
annen de dogru demis ama yapiya göre de degisiyor tabi. ama bak sen de Kücük gösteriyormussun, hic takma gercekten. ama bana bi erkek arkadasim (tanis, sevgili degil) sey demisti: sen uzaktan cok fazla cekingen duruyorsun, farkettirmiyorsun kendini, ayni zamanda farkeden senden cekinir, isinde gücündesin, meslegin güzel, ailen büyük, her istedigine sahipsin ve fikirlerin oturmus bunlar bazi erkekleri ürkütür dedi. Dogru mu acaba diye arada düsünürüm...
ben de istemiyorum abi amca tiplerni ve evlenmis ayrilmis da büyük konusmim istemiyorum ayni durumda olsun isterim.
saol cnm..hiç üzülme gerçekten,evlenenlerde dert yanıyo biz bekarlarda
bazen dyrm evlenip koca derdi çekceme,evlenmez hayatımı yaşarım aammaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?