Herşey iyi AMA

Boşanmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyorum çocuk söz konusu yani beni neler bekliyor a daha gelemedim bile,sadakat konusunda inanın bilmediğiniz türden erkekler var yani o kapasiteyi çürüten tipler işte bir tanesi bende,bana karşı tercih ettıgı şeyler sevgili işi ve aşk duyduğu arkadaşları ,ona kalsa onlarla bile mutlu değil yani bana bende senin gibi üzgünüm mantığında yani karşımda savaşacak biri bile yok

Allah daim etsin huzurunuzu,fakat ben mumla arar oldum yani artık karanlıkta bile kaldım diyebilirim.Olmayan o çünkü bahane edip giden o

Konuşabilmek o kadar önemli ki biz de sevgiliyken çok iyi konuşurduk ama evlenince asam ne söylesem muhalefet olma derdindeydi ben değil de dışardaki herkesi dinlerdi onaylardı . Biz aynı kulvarda değil de iki rakip gibiydik

Gönül bağı özel durumlarda o kadar o da benim duyduğum sevgi vs onunda öyleymiş fakat kadının somuttan çok soyut ilgiye de ihtıyacı var ama yok işte

Kendisini evde yok denecek kadar az görmem peki
Benim konuma çok benziyorsun . Benim eşimde evde asla durmazdı duracağı zaman da anasında kardeşinde olurduk. Adamın bana özel zamanı asla yoktu . Herkesi bir arada çıkartmaya çalışırdı. Bide sadece arkadaşlarına zaman ayırırdı yemeği okeyi hiçbir şeyi bitmezdi. Böyle evlilik yürümüyor maalesef kadın hep fedakarlık yapıyor . Ben susup iyi olunca o da iyi olurdu . Laf etsem sen ilgisiz olduğun için evden gidiyorum derdi mesela . Ama mesajlarımıza bakıyorım hep adamın yollarını gözlüyormuşum aramız iyiken de hep gitmiş . Benimle bi ailesi olduğunun bilincinde hiç olmadı . Seninki de böyleyse düzelmez emin ol

Bilemiyorum, yıllar önce acun Ilıcalı'nın karısının bir röportaji vardı 'kocamin tüm çevresi işi ve çocukluk arkadaşları, bazen gece telefon gelir PlayStationa giderler. Asla aramızda güven sorunu olmaz, kimle nerede olduğunu bilirim' diye. Adam da diyordu 'asla yanlış yapmayacağımi bilir'
Röportaj tarihi ; 2008 , adamın metresini sunduğu yarışma programına konuk yapması 2009
Sen çok güvenme adama. Sonuçta düzgün bir eş değil, eve uğramıyor , seninle paylaşımı sıfır,yatak ilişkiniz de kötüymüş. Belki seni böyle iş eş dost diye oyalayip ilgi duyduğu kişiyle geçiriyordur zamanını .hiç emin olma derim

Çok zor bir durum birde bunu karşı tarafın kabullenmemesi şimdi ben naptımda bu kötülüğü bize yapıyorsun modunda onun için kötü süreçler olmuş ve iyi değilmiş dısarı gıderkennde mutsuzmuş

İlgi sizin için ne kadar önemli bu belirleyici. Kimi kadın için hava gibi su gibi iken kimi kadın için olsa güzel olur olmasa da canı sağolsun diğer unsurlarla yetinebilirim derseniz o evlilik yürür. Mesela ben erkeğin ilgisizine gelemem anında yallah. Erkek ilgisi ile bağlanan bir kadinim ben

Bahanesi bitmez. Sonra suçu sana atmaya da başlar senin yüzünden gidiyorum diye . Böyle bir evlilik şekli yok zaten

Belgeseli yakından görmenizi isterdim odunsu bir eş diyelim fazlasıyla

Tabiki ilk secenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…