Çocuğunuz varmı ve iş hayatınız kendi kazancınız bu imkanlara sahip olmamak geleceği de etkiliyor hiç bişey bilmemek te kötü giden evlilik kadar zorBahanesi bitmez. Sonra suçu sana atmaya da başlar senin yüzünden gidiyorum diye . Böyle bir evlilik şekli yok zaten
Mesleğim var çalıştırmadı maalesef . Çovuk yok allahtanÇocuğunuz varmı ve iş hayatınız kendi kazancınız bu imkanlara sahip olmamak geleceği de etkiliyor hiç bişey bilmemek te kötü giden evlilik kadar zor
Bi nebze de olsa sevindim adınızaMesleğim var çalıştırmadı maalesef . Çovuk yok allahtan
Eşinin ailesi ile arası nasıl peki her şeye maydonoz oluyprlar mıBi nebze de olsa sevindim adınıza
Gayet normal iş yoğunluğundan anca görebiliyor ,kv normal biri yani hepsi normal kendi hallerindeEşinin ailesi ile arası nasıl peki her şeye maydonoz oluyprlar mı
kaç yıldır evlisin ne zamandır böyle bilmiyorum ama şans istiyorsa ve sadece bir süredir böyleyse konuşun. İnsanlar bazen depresyona girebilir hayattan zevk almaz sorgular vs. Belki böyle bir durum var içinden çıkamıyor demek ki. dışarı gittiğimde de mutsuzum demiş. Depresyon belirtisi olabilir eşine psikolog tavsiye et, teşvik et ve iletişimi biraz daha karşılıklı arttırmaya çalışın. İnsan sorun olmasa bile hayat koşturmacasından bile yorgun düşüyor.Evet konuştuk zaten bir hafta aşkın nötrm ama pişmanlıkla savaşıyor beni de buna ikna etme ve değişim için sans isteme modunda
Uzun süredir evliyız ve bu atakları çok zamandır oluyor ben normal anılarımızı hatırlamıyorum kendisi de evcil olmadığını söylüyordu çok yakın zamana kadar yani depresif bir durum olsa bunu ben hissestmez miyim sonuçta bazı anlar oluyordu yani özel durumlar ondan mutlusu yoktu onunki sadece iş yorgunluğu diye tahmin ediyorum çünkü ailesiylede bir kopukluk yada bir anlaşmazlığı yok severim herşeyi yaparım ama benim dışarı olayıma karışma düşüncesınde pekala sohbet muhabbet olmamasını da depresyona mı yorumlayayım bu durum sadece bana özel çevresinde masallahı var ona kalsa ben abartıyorm şu yazdıklarımı..kaç yıldır evlisin ne zamandır böyle bilmiyorum ama şans istiyorsa ve bir süredir böyleyse konuşun. İnsanlar bazen depresyona girebilir hayattan zevk almaz vs. Belki böyle bir durum var içinden çıkamıyor demek ki. dışarı gittiğimde de mutsuzum demiş. Depresyon belirtisi olabilir eşine psikolog tavsiye et, teşvik et ve iletişimi biraz daha karşılıklı arttırmaya çalışın. İnsan sorun olmasa bile hayat koşturmacasından bile yorgun düşüyor.
İş yoğunluğu bneimşnde de vardı ama bulduğu vakti de ark ayırırdı seninki de sanırım öyleGayet normal iş yoğunluğundan anca görebiliyor ,kv normal biri yani hepsi normal kendi hallerinde
O zaman şuna bakacaksın arkadaşlarıyla vs çıktığında keyfi yerinde mi, yoksa evliliğe karşı mı bu isteksizlik mutsuzluk. Günün sonunda fikrim şu; dile getirdiğinde çaba var mı isteksiz mi, hala ev arkadaşı modu mu bir bakarım. Son bir kez sakladığı sorun varsa psikolojik yardım için desteklerim o da yoksa sanırım ayrılırım. Aksi halde bu evlilik sana ziyan be canım. Tüketir insanı.Uzun süredir evliyız ve bu atakları çok zamandır oluyor ben normal anılarımızı hatırlamıyorum kendisi de evcil olmadığını söylüyordu çok yakın zamana kadar yani depresif bir durum olsa bunu ben hissestmez miyim sonuçta bazı anlar oluyordu yani özel durumlar ondan mutlusu yoktu onunki sadece iş yorgunluğu diye tahmin ediyorum çünkü ailesiylede bir kopukluk yada bir anlaşmazlığı yok severim herşeyi yaparım ama benim dışarı olayıma karışma düşüncesınde pekala sohbet muhabbet olmamasını da depresyona mı yorumlayayım bu durum sadece bana özel çevresinde masallahı var ona kalsa ben abartıyorm şu yazdıklarımı..
1 haftadır hayatında yok gibiyim bunun takibini nasıl yapıcam hislerim yok yani buz gibiyimO zaman şuna bakacaksın arkadaşlarıyla vs çıktığında keyfi yerinde mi, yoksa evliliğe karşı mı bu isteksizlik mutsuzluk. Günün sonunda fikrim şu; dile getirdiğinde çaba var mı isteksiz mi, hala ev arkadaşı modu mu bir bakarım. Son bir kez sakladığı sorun varsa psikolojik yardım için desteklerim o da yoksa sanırım ayrılırım. Aksi halde bu evlilik sana ziyan be canım. Tüketir insanı.
Bu durum sana özel bence . Sana da iş yoğunluğu kafamı dağıtıyorum bunalıyorum diyordur kesin . Hatta görüyorsun k. pek gibi çalışıyorum kafa dağıtmayayım mı diyordurUzun süredir evliyız ve bu atakları çok zamandır oluyor ben normal anılarımızı hatırlamıyorum kendisi de evcil olmadığını söylüyordu çok yakın zamana kadar yani depresif bir durum olsa bunu ben hissestmez miyim sonuçta bazı anlar oluyordu yani özel durumlar ondan mutlusu yoktu onunki sadece iş yorgunluğu diye tahmin ediyorum çünkü ailesiylede bir kopukluk yada bir anlaşmazlığı yok severim herşeyi yaparım ama benim dışarı olayıma karışma düşüncesınde pekala sohbet muhabbet olmamasını da depresyona mı yorumlayayım bu durum sadece bana özel çevresinde masallahı var ona kalsa ben abartıyorm şu yazdıklarımı..
Cevabın resmen içimdeki kalan kalıntılarBu durum sana özel bence . Sana da iş yoğunluğu kafamı dağıtıyorum bunalıyorum diyordur kesin . Hatta görüyorsun k. pek gibi çalışıyorum kafa dağıtmayayım mı diyordur
Hepsi aynıCevabın resmen içimdeki kalan kalıntılar
Hemde boşanma nedenlerinin başında yer alırEvlilikte herşey tamamsa sadece ilgisizlik boşanma nedeni sayılır mı yoksa ben mi abartıyorum gelen cevaplar üzerine detaylandırma yapıcam şuan bunu yazmak uzun sürer..
Biz kadınlar herşeyi ilk günkü gibi kalsın isteriz ama malesef ki olmuyor. İlginin azalması sevginin azalması demek değil ve dönem dönem de değişiklik gösterir. Ben de zamanında bu ikileme çok düşmüştüm. Şöyle ki kendime bakmaya başladım, kocamdan beklediğim ilgiyi kendime göstermeye başladım. Ne zaman hiçbir şeyi sorun etmedim ne zaman kendime güvendim kendimi sevdim kendime baktım o zaman o ilgi geri gelmeye başladı.Evlilikte herşey tamamsa sadece ilgisizlik boşanma nedeni sayılır mı yoksa ben mi abartıyorum gelen cevaplar üzerine detaylandırma yapıcam şuan bunu yazmak uzun sürer..
Yani ben anlamıyorum bu forumdaki çoğu konuyu genel olarak sizin sevgi sandığınız şey nedir , tabii ki ilgisizlik en büyük boşanma sebebi adamın illa dövmesi dövmesi eve bakmaması gerekmez .Evlilikte herşey tamamsa sadece ilgisizlik boşanma nedeni sayılır mı yoksa ben mi abartıyorum gelen cevaplar üzerine detaylandırma yapıcam şuan bunu yazmak uzun sürer..
Keşke hersey bu kadar kolay olsaydı.Yani hergün oturupta neden böyle yapıyor demedim.Kabullenmeyi de seçtim uzun süre kendime döndüm pekâlâ çokta umursamadım mutluydum öylede ama kadının ilgi eksikliği bir sure sonra butun hayatına yansıyor yani karsıdaki kişi yine değişmiyor değişmedi.İlgiden kastım bi insanın ne evde senle olması nede dışarda yani hiç bişekilde merak edilmemek zaten iyidir ya mantığında olmak iletişimin dahi yok kadar az olması bakın evliyken yalnız yaşamaktan bahsediyorum yani söyledıklerınıx anlattıgımdan farklıBiz kadınlar herşeyi ilk günkü gibi kalsın isteriz ama malesef ki olmuyor. İlginin azalması sevginin azalması demek değil ve dönem dönem de değişiklik gösterir. Ben de zamanında bu ikileme çok düşmüştüm. Şöyle ki kendime bakmaya başladım, kocamdan beklediğim ilgiyi kendime göstermeye başladım. Ne zaman hiçbir şeyi sorun etmedim ne zaman kendime güvendim kendimi sevdim kendime baktım o zaman o ilgi geri gelmeye başladı.
İlgi alaka merak edilmek düşünülmek iki çift söz beraber vakit geçirmek,demekki bunları arıyacak kadar yalnızımYani ben anlamıyorum bu forumdaki çoğu konuyu genel olarak sizin sevgi sandığınız şey nedir , tabii ki ilgisizlik en büyük boşanma sebebi adamın illa dövmesi dövmesi eve bakmaması gerekmez .
Şu hayatta sevdiğimiz insanla heyecanla yaşamak aşık olmak el ele gezmek tozmak eğlenmek için evleniyoruz, koca benden bir güzel sözü güzel tatlı sohbeti eve bir çiçek alıp gelmeyi özel gün olmasa da sürpriz yapmayı esirgiyosa niye bela edim onu başıma yalnızken de zaten evliyken yaptığım her şeyi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?