herşey neden üstü üste gelırki bu hayatta

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
merhaba.
bu aralar herşeyim ust uste gelıyor. 2 hafta once sevgılımden söz asamasından dondüm terk ettim.nedenı 33 yasına gelıp hala kararlarını annesının vermesi

babam 2 gun once agactan dustu kaburgası kırıldı evde yatıyor ömrümden ömür gitti.

yarın işten ayrılıyorum. 8 yıldır emek verip eline asgarı ücretın az üstü geçip bir ahkam kesılınce sabrım taştı.cıkıyorum dedım.
daha ne gelecek bu ara merakla beklıyorum.
buna şükür Rabbim beterinden korusun bizleri demekten başka birşey gelmiyor elimden.

Hep öyle olur biliyor musun. Gerçekten neden yani.
Merak etme her şey yoluna girecek. İnşallah en yakın zamanda iş bulursun daha iyi şartlarda.
Babana da çok geçmiş olsun acil şifalar...

Geçmiş olsun babanıza. Başka iş bulursunuz, başka eş bulursunuz, babanız iyileşir.. Dertleri gözde büyütürseniz işin içinden çıkamazsınız. Ölümden başka her şeyin çaresi var, sabredin biraz, dua edin.

Cok gecmis olsun.o kadar iyi anliyorumki seni.aynisini yasiyorum cunku annemin hastaligi isten cikarilmam ve ustune bosanmam benide derinden etkiledi.insallah gecicek hepsi.allah yardimcin olsun.

Geçmiş olsun babanıza. Başka iş bulursunuz, başka eş bulursunuz, babanız iyileşir.. Dertleri gözde büyütürseniz işin içinden çıkamazsınız. Ölümden başka her şeyin çaresi var, sabredin biraz, dua edin.
şu halime çok şükür. ya babam daha kotu olsaydı Rabbim korudu babamı. işte bulunur eşte rabbim can sağlığı versin.
dediğiniz gibi gözde büyütmemek lazım

Bu böyle gerçekten de ,sürekli bu durumu yaşayan biriyim.. herzaman kafamda 3 4 sorunlu konu olur malesef.
Benim Olmazsa olmazlardan bu hayata..

Back
X