Herşey Para mıdır ? Sevgi ile yuva kurulamaz mı? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_zehra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annende kendine göre haklı

anneler evlatlarını hep en iyi en güzel şekilde görmek isterler

fakat bileziktir altındır çokta önemli şeyler değil

sadece bir yatırımdır

sevginin olduğu kadar paranında önemi büyüktür evlilikte

herkesin dediği gibi sende çalışırsan

bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum

anne bu tabı kı de senın ıcın hersyeın en ıyısınde olacak gözü. ama mutluluk huzur bozmaya degecek seyler degılbunlar cnm :asigim:

:1hug:
onun ailesinin maddi durumu iyi ise de yapmıyorlarsa ayıp ediyorlar o zaman..nişanlın ailesi ile kalmıyor mu? kalıyor diyelim ,kazandığı parayı sadece düğün için harcasın o zaman..aileside yiyeceği 2 kuruşluk yemeğin parası istemez herhalde
annene de kızma bence..o da özeniyordur..sonuçta insan sık sık kız evlendirmez ama ıvır zıvır içinde ayrılacak değilsin tabii ki..bana da kimse bişi takmadı desem yeridir..ama kimse bunu sorun yapmadı..herkes yapabileceğini yaptı ve bitti..
nişanlımın ailesinin güya durumları yokmuş. bnm kızdığım nokta onca yıldır nişanlımın maaşını almışlar ama nişanlıma bir tek çöp yapmamışlar evliliği için. lazım olur düşüncesi ile.. sanki oğulları hiç evlenmicekmiş gibi yaşamışlar onca sene.. şimdide beş kuruşları yok tabiki köşede. sadece emekli maaşları var o kadar o da kendilerine zor yetiyor.. nişanlım ailesi ile beraber yaşıyor cnm.
annende bir taraftan haklı,tek kızı olduğun için herşeyinin iyi olmasını istiyor..ona hak veriyorum..
ewet annemde kendi penceresinden bakıldığında haklı onada hak vermiyor değilim. bende istemezmiym herşeyin en iyisi olsun anneciim başkalarını kıskanmasın. huzurla gelin olayım isterim bende :( annem en çok nişanlımın ailesine kızıyor.. gamsızlar bedavaya kız alıyorlar ben seni ne zorluklarla yetiştirip okuttup diyor.
canim maddiyat bi yerde önemli geçinebilmek için ama annen abartmiş
evlendikten sonra sende çalişirsan problem olmaz
2 bilezik 10 bilezik farketmez önemli olan takildiktan sonra
onlarin cikartilip alinmamasi annen bunu çözemiyor:delphin:
haklısın.. kayınvalidem zaten anneme takarsak bozmasınıda biliriz demiş.. bu konuşmadan sonra hem bnm hemde ailemin gözünden düştü nişanlımın ailesi.
Annenize söyleyin siz yine şanslısınız Benim görümceme yüzükten başka bişey almadılar. Kendileri takmadılar bir de kimse takmasın dediler Neymiş damadın durumu iyi olmayan teyzesi varmış mahçup olurmuş.Görümcem de tek kız kayınvalidem biz gelinlerine herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı ama kızı istediği gibi nişanlanamadı maaalesef.
off görümcenizin durumuda kötüymüş :(
annende kendine göre haklı

anneler evlatlarını hep en iyi en güzel şekilde görmek isterler

fakat bileziktir altındır çokta önemli şeyler değil

sadece bir yatırımdır

sevginin olduğu kadar paranında önemi büyüktür evlilikte

herkesin dediği gibi sende çalışırsan

bir sıkıntınız olacağını sanmıyorum
inşallah olmaz Rabbimin izni le :Saruboceq:
anne bu tabı kı de senın ıcın hersyeın en ıyısınde olacak gözü. ama mutluluk huzur bozmaya degecek seyler degılbunlar cnm :asigim:

teşekkürler güzel yorumun için...:1hug:

kızlar.. şimdide nişanlım annemi aramak istemiyor
yani şöyle..
nişanlıma bu gün annemi arasana hem ramazanını kutlar hemde hal hatır sorarsın dedim
o da bana içimde hiç aramak gelmiyor dedi peki ama neden dedim
son söylediklerinden sonra.. dedi..
sizlerede bu konumun başında bahsetmiştim yaa

:((

bence senin nişanlında uzatmasın ve senin annenin bir anne olduğunu ,onunda heveslerinin olduğunu düşünsün ona göre davransın ,konuşsun..

kızlar.. şimdide nişanlım annemi aramak istemiyor
yani şöyle..
nişanlıma bu gün annemi arasana hem ramazanını kutlar hemde hal hatır sorarsın dedim
o da bana içimde hiç aramak gelmiyor dedi peki ama neden dedim
son söylediklerinden sonra.. dedi..
sizlerede bu konumun başında bahsetmiştim yaa

:((

nişanlın uzatmasın bence de..

Back
X