- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.723
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Çok şükür ki yok. Bende ankara taraftarıyım hem onları görmeye geldiğimde de zor olmaz yani öbür türlü hem ankara hem memleket yani nasıl olacak bilemiyorum.Bence ablanla gitsinler iki tarafta yalnız kalmamış olur. Ablanızın çocuğu var mı?
Onlar ablam için istanbulda duruyorlardı ablam gidince onlarında düzeni bozulacak zaten. Annemler öok rahat değillerdir boşandıkları için ablamı tek bırakmazlar normalde ama olayın şokundalar gibi geldi bana bilemiyorum.Ablaniza taşınma sürecinde yardımcı olmak icjn gidebilerler ama onun haricinde düzenlerini bozup evlerini taşımaya gerek yok bence.
60 yaşlarında karı kocanın başlarında çocuklarının olmasına gerek yok zaten. İlerisi için şimdiden düşünmeye dert etmekre gereksiz olur.
Memleketi sevmiyorum ben zaten hiç gerek yok yaBence Ankara’ya gitsin aileniz hem ablanız yalnız kalmamış olur yazında memlekete giderler
Anladım, o zaman beraber Ankara'ya gitmeleri mantıklısı, ablanizda öyle istiyormuş.Onlar ablam için istanbulda duruyorlardı ablam gidince onlarında düzeni bozulacak zaten. Annemler öok rahat değillerdir boşandıkları için ablamı tek bırakmazlar normalde ama olayın şokundalar gibi geldi bana bilemiyorum.
Bende öyle istiyorum ablamda ama annemler biraz kafa karışıklığı içindeler şu virüs süreci toparlanınca hemen taşınacaklar. Üzüntülüyüm istanbuldan tamamen kopmak istemiyordumAnladım, o zaman beraber Ankara'ya gitmeleri en mantıklısı, ablanizda öyle istiyormuş.
Ablanızın memlekete gitme durumu yok mu?Çok şükür ki yok. Bende ankara taraftarıyım hem onları görmeye geldiğimde de zor olmaz yani öbür türlü hem ankara hem memleket yani nasıl olacak bilemiyorum.
Biz affedecek sandık gerçekten bu kadar net olmasına şaşırdık ve çok da sevindik zaten sırtında kene gibiydi salması en iyisiAblanla Ankara’ya gitmeliler. Hem ablana da destek olurlar.
ayrıca ablam kemalim Yapmaz modunda falan yazmışsın ama kız baya mertçe şak diye boşamış oh iyi de yapmış.
Memleketimiz küçük bi yer iş bulamaz orada huzuru da olmaz zaten. Kariyer sahibi bir insan o yüzden emek emek geldiği yerden vazgeçmez maaşı da çok iyi ekonomik özgürlüğü var babamın emekli maaşına tahammül edecek biri değil pekAblanızın memlekete gitme durumu yok mu?
Daireleri satacaklar İstanbul’da ablam için kalıyorlardı ablam gidince sebebimiz kalmadı diyorlar yazlık da var illa ablamdan ayrı olacaklarsa da oraya yerleşsinler diyorum ama sanırım üzüntüden herkesin kafası karışıkİstanbulu seviyorlarsa orda kalmaya devam etsinler. İlerisini sonra düşünürsünüz, zaman ne getirir bilinmez.
Acele etmeyin o zaman, sakin kafayla düşünülür. Ablanızın yanı mantıklı mı bilemiyorum, ablanız tekrar evlenebilir falan.Daireleri satacaklar İstanbul’da ablam için kalıyorlardı ablam gidince sebebimiz kalmadı diyorlar yazlık da var illa ablamdan ayrı olacaklarsa da oraya yerleşsinler diyorum ama sanırım üzüntüden herkesin kafası karışık
O zaman en mantıklısı ailenizin gitmesi bence.Memleketimiz küçük bi yer iş bulamaz orada huzuru da olmaz zaten. Kariyer sahibi bir insan o yüzden emek emek geldiği yerden vazgeçmez maaşı da çok iyi ekonomik özgürlüğü var babamın emekli maaşına tahammül edecek biri değil pek
Ben kolay kolay evleneceğini sanmıyorum ama kader tabiki bilemiyoruz. Ben olayın dışında olmama rağmen sağlıklı düşünemiyorum onlar için daha zor.Acele etmeyin o zaman, sakin kafayla düşünülür. Ablanızın yanı mantıklı mı bilemiyorum, ablanız tekrar evlenebilir falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?