- Konu Sahibi cesursincap
-
Buna çok inanıyorum artık bende normalde olumsuzu çağıran biri değilim ama tüm hamileliğim boyunca kafamdan kötü senaryolar geçti ben ölürsem büyük çocuğum nolur küçüğe kim bakar diye düşünüp durdum eşime benden sonra evlenirsem hakkım helal değil bile dedim o artık beni ciddiye bile almıyordu. Doğumum çok güzel ilerledi bebek doğdu ama benim rahim kasılmadı kan kaybından az daha ölüyordumbir kız arkadaşım var o kdr korkak ki kızın hayata bakış açısı hep olumsuz..mesela 2-3 tane maske takar covıd olmasın dıye en sonunda öyle bı covıd oldukı yogun bakımda yattı..akşamları sokakta yurumeye korkardı sonra gunduz tacıze ugradı...yan yana yruurken hırsızın bırı gelip boynundan kolyesını koparttı bu arada benım elımde koskoca cuzdan vardı elımdekı cuzdanı almak daha kolaydı ama tum negatıflıkler onu buluyordu..buna benzer dunya kdr olumsuz şey başına gelmişti.arabama bınmeye korkar uzun yola gelmez belkı kaza olur dıye ...hep benımı buluyor böle terslıkler dıye agzından düşürmeyen bır kız...pekı neden olumsuzluklar kendısını buluyordu..çunku kendısı enerjısel olarak çağırıyordu yanı hep sızın gbı olumsuzu düşünuyordu ...o açıdan ddm kafanızdan böyle senaryolar geçırmeyın bıle neden benı buldu demeyın..hayatı akışına bırakın dert tasa etmeyın duzelir ınsala
Sigorta şirketi bana arac gondermisti talep eder etmez, sigorta iyi bisey su an farkettim bsbzhhz
Bu eskiden böyleydiArabadan yatirim olmaz. Yillarca biriktirdigim tüm parayi yatirim olarak goreceksem arabaya gömmezdim ben olsam.
Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.
Ben hayatımi anlatsam asıl şanssızlığın ben de olacağını göreceksiniz. Kurbanla filan ilgisi yok. Yaşanananların çoğu kendi eylemlerimiz sonucu gerçekleşir. Bazıları da tesadüf...Arabanıza birinin çarpması tesadüf, ama sizin o arabayı almanız kendi eyleminiz, kendi kararınız..Herkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.
Negatiflik malla olsun boşverin...cana gelmesin de.. İnsanın sağlığı elden gidince, sevdiğini kaybedince anlıyor mal mülk hiçbir şey..Ben aslında bu kazadan sonra olumsuz düşünmeye başladım. Önce kaza, arkasından daha ufak çaplı da olsa sürekli maddi kayıplar. Hepsi 1 ay içinde olunca enerjim düştü, karamsarlığa kapıldım. Aslında konuyu açarken ki amacım bu negatiflikten nasıl kurtulurum önerileriydi. Akışa bırakıp beklemekten başka çare yok haklısınız
Oyle bir gereklilik yok ki. Yuzde yetmis civari derler ama ben istemiyorum araci bu halde derseniz perte cikarirlar. Ben oyle yaptim. Dusuk vermeye calistilar. Ugrastim durdum. 20 bin gibi bir dusuk fiyata onay verdim sonunda. Araci o halde satsaniz edeceginiz zarar daha buyuk olur muhtemelen. Bence perte cikarmaya calisin.Pert olması için 140 bin hasar gerekiyormuş. Bizimki 110 bin civarında çıkar dediler. O nedenle pert olamıyor. Keşke olsaydı. Değer kaybı davalarında da sigortanın verdiği rakamı kabul edersek kısa sürüyormuş. İnternetten araştırdığım kadarıyla sigorta şirketleri çok düşük ödemeler yapıyormuş. Anlaşılmadığı takdirde mahkemeler 2-3 yıl arası sürüyormuş. Bir de sigorta 43 binl iraya kadar ödeme yükümlülüğündeymiş. Diyelimki mahkeme 100 bin dedi. Kalan parayı çarpan kişiden tahsil ediyorlarmış ama param yok derse üzerine de mal kayıtlı değilse nasıl olur bilmiyorum.
çok geçmiş olsun. can sıkıcı şeyler yaşamışsınız umarım son olur. yalnız değer kaybı çok uzun süren bişey değil onu değil bildiğim kadarıyla sigorta şirketinizle iletişime geçin çabuk çözerler işyerinde bir abimizin arabası için hemde pek bilinmedik bir sigorta şirketiyle bir kaç haftada çözmüştükHerkese merhaba. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor ve canımı sıkıyor bu konu. Bir uğursuzluk sarmalının içindeyim. Yıllarca biriktirdiğim paramla 0 araba aldım. Ben bozdurduktan 1 hafta sonra altın ve dolar aldı başını gitti. Arabanın fiyatı da arttı ama aynı ölçüde değil. Üstelik arabam daha 10 günlükken dikkatsizin biri son hız arkadan çarptı. Büyük hasar oluştu. 20 gündür araba serviste, yurtdışından parça gerekiyormuş ve ne zaman geleceği belli değil. Yapılsa da arabam artık ağır hasarlı olarak kayıtlara geçecek ve değeri ciddi oranda düştü. Değer kaybı davası açacağız ama yıllar sürüyormuş. Tabi cana geleceğine mala gelsin ama çok üzüldüm. Yılların birikimi pula döndü. Ne zaman birşey alsam çok değil birkaç güne indirime giriyor. Bunun gibi bir sürü olumsuzluk yaşıyorum. Bazı arkadaşlar kurban kesmedin diye yorumlar yaptı kaza geçirdiğiimizde ama düzenli olarak 3 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun dışında ihtiyaç sahibi bir ailenin 1 yıllık yakacağını alıyoruz. Mahalledeki çocuklara ufak tefek çikolata, dondurma falan ısmarlamayı severim. Mutlaka kan akıtmak gerektiğini düşünmedim hiç. Bu uğursuzluktan nasıl kurtulurum önerilerinize açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?