- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.440
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
Canım her şey olacağına varır. Gün gelir çalıştığın iş yerinden daha güzel bir iş yeri bulursun. Eski sevgilinden daha iyi, daha anlayışlı, daha sorumluluk sahibi bir adamla tanışır, evlenir, çok mutlu olursun. RABBİM nasip eder gün gelir bu üzüldüğün konulara neden üzülmüşüm ki dersin...8 yıldır çalıştığım işyerim kapanıyor, sevgilimle ileride evlilik düşünmediği için ayrıldık. Ve bunların hepsi aynı zaman dilimlerinde oldu. İçim de aynı dışarıdaki hava gibi ayaz ve karanlık. Kızlar desteğinize ihtiyacım var
İnşirah suresini bol bol oku canım, RABBİM kalbini ferahlatacaktır ...8 yıldır çalıştığım işyerim kapanıyor, sevgilimle ileride evlilik düşünmediği için ayrıldık. Ve bunların hepsi aynı zaman dilimlerinde oldu. İçim de aynı dışarıdaki hava gibi ayaz ve karanlık. Kızlar desteğinize ihtiyacım var
bazen hayır sandıklarımız şer şer sandıklarımız hayır olabilir...rabbim sizin için daha hayırlı kapılar açsın inşallah...
Nasipten öte yol olmaz. Anlıyorum üzgünsünüz şimdi ama inanın değmez uzulmeye.
Seneye bu zaman emin olun aklınıza dahi gelmeyecek bu olanlar.
Yeni bir işiniz olacak, belki yeni bir sevgili. Hem gelecek düşünmeyen adamla birlikte olup ne yapacaksınız ki ?
O yaprak gibi oradan oraya savrulsun dursun siz ağaç gibi kök salacak birini bulursunuz elbet.
Canım her şey olacağına varır. Gün gelir çalıştığın iş yetinen daha güzel bir iş yeri bulursun. Eski sevgilinden daha iyi, daha anlayışlı, daha sorumluluk sahibi bir adamla tanışır, evlenir, çok mutlu olursun. RABBİM nasip eder gün gelir bu üzüldüğün konulara neden üzülmüşüm ki dersin...
Çok teşekkür ederim kızlar şimdi baştan iş aramak bulmak alışmak adapte olmak gerekecek. Sevgilim konusunda da yaş olmuş 35 bu saatten sorası için hiçç umudum yokBu kara günler de aydınlanır elbet.
Hayatına bir güneş doğar ve iyi ki dedirtir sana..
İyi ki, iyi ki bitmiş o dangozla.
İyi ki o iş yeri kapanmış, yeni hayırlı kapılara yöneldim böylece diye.
Canım asla öyle düşünme. Nasip işlerinin yaşla bir bağlantısı yok ki. RABBİM hakkında böyle karar vermiş. Belki daha genç evlenseydin çok mutsuz olacaktın. RABBİM bizi sevmiş de yaratmış. Mutsuz olmamızı ister mi hiç? Elbet senin de kalbini huzura erdirecektir, sen dualarını eksik etme...Çok teşekkür ederim kızlar şimdi baştan iş aramak bulmak alışmak adapte olmak gerekecek. Sevgilim konusunda da yaş olmuş 35 bu saatten sorası için hiçç umudum yok
bence hiç öyle düşünmeyin en kısa zamanda size yeni bir iş yeni bir aşk diliyorum...Çok teşekkür ederim kızlar şimdi baştan iş aramak bulmak alışmak adapte olmak gerekecek. Sevgilim konusunda da yaş olmuş 35 bu saatten sorası için hiçç umudum yok
Belki daha iyi bir iş bulacaksin bu vesileyle.
Icini karartma. Illa ki haklarini alacaksin, bi kismiyla vur kendini alisverise :))
Biraz dinlen,
Sevgilin içinde belli olmaz belki döner :)
Dönmez se kendi bilir :)
belkide yeni biri olacak onun için yer acilmistir
Bazen geldi mi böyle üst üste gelir ve o anlarda Allah büyük deyip bunlar da bir nevi sınav elbette geçecek diye düşünmek gerek.
Biliyorum kolay değil ancak Allah dermansız dert vermesin.
Çok sağolun biraz olsun içimi ferahlatıyorsunuz bir sınav elbet bunlar ama böyle düşünüp dayanmak şu an o kadar zor ki. Sevgilimden 4 yılın sonunda ben ayrıldım. Herşeye tamammış ömrümüzün sonuna kadar beraber yaşayalımmış ama evlilik çocuk bunlar veremiceği şeylermiş. Yaş 35 yolun yarısı bu saatten sonra kim çıkacak da karşıma. Sanki bi hayat kurabileceğim. Çok umutsuzum çok mutsuzumCanım asla öyle düşünme. Nasip işlerinin yaşla bir bağlantısı yok ki. RABBİM hakkında böyle karar vermiş. Belki daha genç evlenseydin çok mutsuz olacaktın. RABBİM bizi sevmiş de yaratmış. Mutsuz olmamızı ister mi hiç? Elbet senin de kalbini huzura erdirecektir, sen dualarını eksik etme...
Çok sağolun biraz olsun içimi ferahlatıyorsunuz bir sınav elbet bunlar ama böyle düşünüp dayanmak şu an o kadar zor ki. Sevgilimden 4 yılın sonunda ben ayrıldım. Herşeye tamammış ömrümüzün sonuna kadar beraber yaşayalımmış ama evlilik çocuk bunlar veremiceği şeylermiş. Yaş 35 yolun yarısı bu saatten sonra kim çıkacak da karşıma. Sanki bi hayat kurabileceğim. Çok umutsuzum çok mutsuzum
Eğer çocuk istiyorsan ayrılmak en doğru karar olmuş.sonrasında da daha çok sorun yaşayıp dağa çok üzülebilirdin.Çok sağolun biraz olsun içimi ferahlatıyorsunuz bir sınav elbet bunlar ama böyle düşünüp dayanmak şu an o kadar zor ki. Sevgilimden 4 yılın sonunda ben ayrıldım. Herşeye tamammış ömrümüzün sonuna kadar beraber yaşayalımmış ama evlilik çocuk bunlar veremiceği şeylermiş. Yaş 35 yolun yarısı bu saatten sonra kim çıkacak da karşıma. Sanki bi hayat kurabileceğim. Çok umutsuzum çok mutsuzum
Canım ilişkinİn başında birbirimizi sık Boğaz etmeyeceğiz herşeyi akışına bırakacağız diye konuştuk biz çok sorunlu ayrılıp barışmalı bi ilişki yaşadık ve sorunların çoğu benden kaynaklıydı bu durumda düşüncesi değişti evlilik konusuna hele çocuğa çok olumsuz bakmaya başladı kendisi evlenip ayrılmış bir çocuğu var bu arada. Sonra herşey yoluna girdi uzun bi dönem sorunsuz devam ettik ailesinde herkes beni tanıyor ve biliyor herşey evliliğe gidiyoruz gibiydi geçen akşam bi şekilde bu konu açıldı ve hala düşüncelerinin çok katı olduğunu görüp ayrıldım. Durum buIliskinin basinda bu düşüncelerini soylemis miydi. Yani sen bilerek 4 yıl devam ettiysen hatali olan sensin.
Canım sevgilinin ilk evliliğinden kalma korkuları var bence, yenemediği.Canım ilişkinİn başında birbirimizi sık Boğaz etmeyeceğiz herşeyi akışına bırakacağız diye konuştuk biz çok sorunlu ayrılıp barışmalı bi ilişki yaşadık ve sorunların çoğu benden kaynaklıydı bu durumda düşüncesi değişti evlilik konusuna hele çocuğa çok olumsuz bakmaya başladı kendisi evlenip ayrılmış bir çocuğu var bu arada. Sonra herşey yoluna girdi uzun bi dönem sorunsuz devam ettik ailesinde herkes beni tanıyor ve biliyor herşey evliliğe gidiyoruz gibiydi geçen akşam bi şekilde bu konu açıldı ve hala düşüncelerinin çok katı olduğunu görüp ayrıldım. Durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?