• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üstüste geldi desteğe ihtiyacım var :(

Canım ilişkinİn başında birbirimizi sık Boğaz etmeyeceğiz herşeyi akışına bırakacağız diye konuştuk biz çok sorunlu ayrılıp barışmalı bi ilişki yaşadık ve sorunların çoğu benden kaynaklıydı bu durumda düşüncesi değişti evlilik konusuna hele çocuğa çok olumsuz bakmaya başladı kendisi evlenip ayrılmış bir çocuğu var bu arada. Sonra herşey yoluna girdi uzun bi dönem sorunsuz devam ettik ailesinde herkes beni tanıyor ve biliyor herşey evliliğe gidiyoruz gibiydi geçen akşam bi şekilde bu konu açıldı ve hala düşüncelerinin çok katı olduğunu görüp ayrıldım. Durum bu :KK43:

O zaman dogru bir karar olmuş bu,
Ne gibi sorunlar senden kaynaklanıyor du.
Adam daha once evlenip ayrilmis. Cocugu var.
Onlarla ilgili konular da mi problem cikariyordun yoksa kisisel sorunlar mi.
Onlarla ilgiliyse evlilik dusunmemesi normal karsilanabilir :)
Yaa uzulme dicem ama biliyorum soylemek le olmuyor boyle seyler.
Onun icin suan sana kocaman sarildigimi farzet :) Al mendilini sumugunu falan sil,
Biraz depresifles. Bir kac gune biseyin kalmaz insallah :KK53:

Bi gün kralın biri annesi vefat eden kızını teselli edecek bi hediye vermek istemiş. Vezirlerini çağırmış "bana öyle bi hediye getirin ki kızım için çok büyük anlami olsun. Ne acının ne de mutluluğun sonu gelmez diye düşündüğünde gözünün önüne gelsin" demiş. Ülkeye haber salınmış. Haftalar sonra bi kuyumcu elinde bi yüzük çıkmış gelmiş. Kral yüzüğün ne anlama geldiğini çözememiş. Eline alıp yakından baktığında içinde yazan yazıyı görmüş "Bu da gelir bu da geçer."

O zaman dogru bir karar olmuş bu,
Ne gibi sorunlar senden kaynaklanıyor du.
Adam daha once evlenip ayrilmis. Cocugu var.
Onlarla ilgili konular da mi problem cikariyordun yoksa kisisel sorunlar mi.
Onlarla ilgiliyse evlilik dusunmemesi normal karsilanabilir :)
Yaa uzulme dicem ama biliyorum soylemek le olmuyor boyle seyler.
Onun icin suan sana kocaman sarildigimi farzet :) Al mendilini sumugunu falan sil,
Biraz depresifles. Bir kac gune biseyin kalmaz insallah :KK53:
Çocuğunu seviyodum ki ben. Onunla problemim hiç olmadı. O da beni seviyo. Sevgilim de açıkça ona ilgini tavrını çok takdir ediyorum dedi zaten. Bazen eski eşiyle ilgili problemler oldu bazen kıskançlık. Bazen agresif davranışlarım oldu öfke kontrolü yapamadım. Ama sonra bunların hepsi bitti. Çok sorunsuz bir döneme girdik. Bu sefer de o korkmaya başlamış ben nereye gidiorz sorusunu soracam die :KK43:

Bi gün kralın biri annesi vefat eden kızını teselli edecek bi hediye vermek istemiş. Vezirlerini çağırmış "bana öyle bi hediye getirin ki kızım için çok büyük anlami olsun. Ne acının ne de mutluluğun sonu gelmez diye düşündüğünde gözünün önüne gelsin" demiş. Ülkeye haber salınmış. Haftalar sonra bi kuyumcu elinde bi yüzük çıkmış gelmiş. Kral yüzüğün ne anlama geldiğini çözememiş. Eline alıp yakından baktığında içinde yazan yazıyı görmüş "Bu da gelir bu da geçer."
Ne güzel hikaye bu teşekkür ederim elbette gelip geçiyor ama geçene kadar da biz mahvoluyoruz hayatımız mahvoluyor

Zor bir surece girmissin.
Bazen bu bir surectir bazende senin benim goremedigim hayirlara vesiledir..

Biz esimle evlenecekken beni isten cikardilar..esimin maasi 1200 o zaman.nasil dugun yapcaz nasil gecincez derken isten cikarildigim hafta esim bulundugu sehirde memur oldu.maasi ise hayal edemeyecegimiz kadar yuksek.3 un uzerinde.
Ve evlendik.beni isten cikarmis olmanin hirsiylada oturdum kpss ye hazirlaniyorum.gecen yilda olmadi ama inancim tam.ins bu yil olacak inaniyorum.
Issizlik beni yoruyor ama daha iyi olsun diye emek ve sabir veriyorum.

Caninizi hic sikmayin.guzel dusunun guzel olsun.yeni is bulacaksiniz...daha iyi guzel seyler katacaksiniz hayatiniza kim bilir...

Benim de bu 2-3 ay art arda başıma kötü şeyler geldi.Ama sabrettim siz de sabredin .Her şeyde bir hayır vardır diyorum ben .Bir de ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar zararlı,sanki daha da çok kötülükler bizi buluyor,o yüzden iyi düşünmeye çalışın.Hep kendinize "Her şey güzel olacak,ben güçlüyüm." deyip hatırlatın.:KK68:

ayrılarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. evlenmek yuva kurmak senin de hakkın ve seni bundan mahrum ediyorsa yolu açık olsun. yaşını hiç dert etme. 38 yaşında çok severek evlenen bir tanıdığımız var. şimdi çocukları var ve çok mutlu. bizi ne zaman neyin beklediğini bilemeyiz. ben de 31 olucam ama hayatımda kimse yok. olmaya aday bile yok:))

Hayatım ne getireceğide ne götüreceğide belli olmaz. Üst üste mutsuzluk veren Allah birde bakmışşsınki üst üste mutluluk vermiş. Işin eşin çocuğun hepsi üstüste olmuş, yeterki sabret şükret dua et.

Amaaaann valla zaman herşeyin ilacıdır diyenler doğru demiş. Ben 28 yaşındayım o kadar hastalıkla uğraştık ki hep derdik, Bir gun gelir bu da geçer mi diye. Allaha şükür geçiyor. Her şey bir zaman sonra unutuluyor veya alışılıyor.

Inanin ölümden gayri herseyin caresi var. Rabbim tek ölüme care vermemis. 1.5 yil oldu canim kardesimi kaybedeli gencliginin baharinda. Keske ben de sevgilim yok ama olsaydi da ondan ayrilsaydim, keske yasim 35 40 olaydi hic evlenmeyeydim ama kardesim yasasaydi. Herkesin kendine gore derdi buyuk oluyor. Keskelerle maalesef bir yere varamiyoruz. Sevgilinizde olur yine insallah, yeter ki sagliginiz yerinde olsun. Yeter ki sevdikleriniz kardesleriniz anneniz babaniz sag olsun. Yoluna girer hersey umarim. Guclu bir kadin imaji ciziyorsunuz olsun aglayin icinizi bosaltin ama sonra yolunuza yine devam edin. Ben de 1.5 yil once ölü gibiydim, ama yasiyorum iste, yasiyoruz. Buna mecburuz...

Bi cogumuzun yapamadigi bi taktij vericem sana, buna bende dahil.
Eger bunu yaparsan, yada yapmaya cabalarsan bile; senden guclusu yok.

Olay sudur.
Dusun..
" bu dert benimle omrum boyunca kalicakmi?
Cevabi hayir.
Cunku insallah tekrar yeni bi ise basliycaksin ve elbette tekrardan asik olucaksin. Asik olmam deme. Olucaksin.
Cevabin benimki gibi hayirsa ; su gelip gecici dertler neden seni uzmekte?

Yeni kapilar acilacak demek ki ve belki de hatta muhtemelen daha mutlu olucaksin :KK66: icini ferah tut

İş de bulursun sevgili de karamsar davranarak daha da depresyona girersin hayatta herkesin çok kötü olduğu dönemler olur önemli olan pes etmemek umarım bir zaman sonra bu yazdıklarını tebessümle okursun tek değilsin emin ol .
Birileri kendini kurtarırken izleyici olma hiç beklemediğin anda değişebilir herşey....

35 36 dan iyidir 36 37 den zararın neresinden dönseniz kardır. Belli ki erkek arkadaşınız vaktinizi çalıyormuş bitmiş kurtulmuşsunuz.
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış inşallah daha iyi bir iş bulursunuz

Zor bir surece girmissin.
Bazen bu bir surectir bazende senin benim goremedigim hayirlara vesiledir..

Biz esimle evlenecekken beni isten cikardilar..esimin maasi 1200 o zaman.nasil dugun yapcaz nasil gecincez derken isten cikarildigim hafta esim bulundugu sehirde memur oldu.maasi ise hayal edemeyecegimiz kadar yuksek.3 un uzerinde.
Ve evlendik.beni isten cikarmis olmanin hirsiylada oturdum kpss ye hazirlaniyorum.gecen yilda olmadi ama inancim tam.ins bu yil olacak inaniyorum.
Issizlik beni yoruyor ama daha iyi olsun diye emek ve sabir veriyorum.

Caninizi hic sikmayin.guzel dusunun guzel olsun.yeni is bulacaksiniz...daha iyi guzel seyler katacaksiniz hayatiniza kim bilir...
maşallah herşey yoluna girmiş gibi gözüküyor sizde. o kötü zamanlarınızda ve şimdi destek olan eşiniz var ne güzel. benim o da yok. bırakın desteği bir de o dert sıkıntı yarattı hayatımda :(
Benim de bu 2-3 ay art arda başıma kötü şeyler geldi.Ama sabrettim siz de sabredin .Her şeyde bir hayır vardır diyorum ben .Bir de ne kadar olumsuz düşünürsek o kadar zararlı,sanki daha da çok kötülükler bizi buluyor,o yüzden iyi düşünmeye çalışın.Hep kendinize "Her şey güzel olacak,ben güçlüyüm." deyip hatırlatın.:KK68:

ayrılarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. evlenmek yuva kurmak senin de hakkın ve seni bundan mahrum ediyorsa yolu açık olsun. yaşını hiç dert etme. 38 yaşında çok severek evlenen bir tanıdığımız var. şimdi çocukları var ve çok mutlu. bizi ne zaman neyin beklediğini bilemeyiz. ben de 31 olucam ama hayatımda kimse yok. olmaya aday bile yok:))
evet, böyle ikinci baharında yaşanan umut örnekleri var ama ben zaten hep hayatım boyunca aşktan yana kadersiz oldum. bir tek ayrıldığım sevgilimle güzel ve ciddi bir ilişki yaşadım. onun da istediği meğerse evlilik değil beraber yaşamakmış. o da bir seçenek tabi ki, yapabilen için. ama malesef böyle bir yaşam tarzı bana göre değil. kendimi evliliğe eş olmaya layık görülmeyen birisi gibi hissediyorum. sonrası için umudum yok malesef.
Hayatım ne getireceğide ne götüreceğide belli olmaz. Üst üste mutsuzluk veren Allah birde bakmışşsınki üst üste mutluluk vermiş. Işin eşin çocuğun hepsi üstüste olmuş, yeterki sabret şükret dua et.
çok haklısınız. hayat daima beklenmedik anda umulmayan kapılar açabiliyor. ah bir de umudum olsa..

Zaman tek ilaç gerçekten
Geldi mi her şey de üst üste geliyor
Önemli olan sabırlı olmak

Amaaaann valla zaman herşeyin ilacıdır diyenler doğru demiş. Ben 28 yaşındayım o kadar hastalıkla uğraştık ki hep derdik, Bir gun gelir bu da geçer mi diye. Allaha şükür geçiyor. Her şey bir zaman sonra unutuluyor veya alışılıyor.
biz de öyle, hep hastalıklarla uğraştık, önce annemin hastalığı, sonra babamın hastalığı ölümü, en son da anneannemin hastalığı ölümü...belki ileride evet geçiyor alışılıyor ama geçerken bizden de yerine gelmesi imkansız bir parça götürüyor
Inanin ölümden gayri herseyin caresi var. Rabbim tek ölüme care vermemis. 1.5 yil oldu canim kardesimi kaybedeli gencliginin baharinda. Keske ben de sevgilim yok ama olsaydi da ondan ayrilsaydim, keske yasim 35 40 olaydi hic evlenmeyeydim ama kardesim yasasaydi. Herkesin kendine gore derdi buyuk oluyor. Keskelerle maalesef bir yere varamiyoruz. Sevgilinizde olur yine insallah, yeter ki sagliginiz yerinde olsun. Yeter ki sevdikleriniz kardesleriniz anneniz babaniz sag olsun. Yoluna girer hersey umarim. Guclu bir kadin imaji ciziyorsunuz olsun aglayin icinizi bosaltin ama sonra yolunuza yine devam edin. Ben de 1.5 yil once ölü gibiydim, ama yasiyorum iste, yasiyoruz. Buna mecburuz...
Canım, çok üzüldm, başın sağolsun Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatırsın. Diyecek birşey bulamadım. Tabi ki ölümün yanında bazı dertler çok çok hafif kalıyor. ben de ailemden bir sürü sevdiğim insanı kaybettim. ne kadar zor olduğunu bilirim...
Bi cogumuzun yapamadigi bi taktij vericem sana, buna bende dahil.
Eger bunu yaparsan, yada yapmaya cabalarsan bile; senden guclusu yok.

Olay sudur.
Dusun..
" bu dert benimle omrum boyunca kalicakmi?
Cevabi hayir.
Cunku insallah tekrar yeni bi ise basliycaksin ve elbette tekrardan asik olucaksin. Asik olmam deme. Olucaksin.
Cevabin benimki gibi hayirsa ; su gelip gecici dertler neden seni uzmekte?
çok doğru bir düşünce, ama şu an beni teselli edemiyor :(
Yeni kapilar acilacak demek ki ve belki de hatta muhtemelen daha mutlu olucaksin :KK66: icini ferah tut
çok sağol canım inşallah
İş de bulursun sevgili de karamsar davranarak daha da depresyona girersin hayatta herkesin çok kötü olduğu dönemler olur önemli olan pes etmemek umarım bir zaman sonra bu yazdıklarını tebessümle okursun tek değilsin emin ol .
Birileri kendini kurtarırken izleyici olma hiç beklemediğin anda değişebilir herşey....
son cümlenizi çok çok beğendim. bana motive oldu çok sağolun.
35 36 dan iyidir 36 37 den zararın neresinden dönseniz kardır. Belli ki erkek arkadaşınız vaktinizi çalıyormuş bitmiş kurtulmuşsunuz.
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış inşallah daha iyi bir iş bulursunuz
Aslında 36'yım, hatta şubatta 37 olcam. yuvarlak 35 dedim :KK70:
Yeni iş de yeni sevgili de bulunur, yeter ki sağlığınız yerinde olsun...
Çok haklısınız hayatta en önemli şey sağlık, ancak kaybetmeden kıymeti anlaşılmıyor. sanki hep sağlıklı kalacakmışız hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor ve düşünüyoruz bazen.

Back
X