• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üstüste geldi desteğe ihtiyacım var :(

Geldi mi üst üste gelir zaten
Ama şükür sağlığın yerinde
Yeni iş arayaşına girebilirsin, yeni sevgili de yapabilirsin dermişim :KK53:
Daha geç öğrenebilirdin, şimdiden öğrenip yol vermek iyi olmuş
Hayırlısı

Hayat böyle işte, inişler var, çıkışlar var. Bazen rutin hayatımızı sürdürmek durumundayız, bazen de bir rutine oturmak için savaş vermek zorundayız. Çok zor şeyler ama normal şeyler. Hele bir de üstesinden geldikten sonra hissedeceğiniz o zafer hissi daha da güçlü kılacak sizi. Böyle bakın olaylara. Şimdi savaşmanız gerekecek, o mücadelenin sonunda belki de geçmişte sahip olduklarınızdan çok daha güzeline sahip olacaksınız, her işte bir hayır vardır derler ya, öyle işte. Belki bir zaman sonra başıma bunlar geldi ama iyi ki de gelmiş diyeceksiniz. O yüzden içinizi karartmadan, sabırla yola devam. Umarım her şey daha güzel olur sizin için.

8 yıldır çalıştığım işyerim kapanıyor, sevgilimle ileride evlilik düşünmediği için ayrıldık. Ve bunların hepsi aynı zaman dilimlerinde oldu. İçim de aynı dışarıdaki hava gibi ayaz ve karanlık. Kızlar desteğinize ihtiyacım var :KK43:
Belki de sıfırlanması gereken bi hayat vardı.. Nerden biliyosun, hayatının altının, üstünden daha iyi olmayacağını ;)

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi baştan iş aramak bulmak alışmak adapte olmak gerekecek. Sevgilim konusunda da yaş olmuş 35 bu saatten sorası için hiçç umudum yok :cry:
Canım yeni işine adapte olmaya çalışırken herşeyi daha hafif atlatacaksın inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. İşyeri zaten kapanacağı için orada bir geleceğin olmayacaktı; 35 yaşında evlilik düşünmeyen bir sevgili ile de önünü göremeyecektin. Herşeyin en hayırlısı olur inşallah. Bazen bitiş sandığımız şeyler, güzel olayların başlangıcı olabiliyor.

kim bilir belki bunlar ileride sana ''iyi ki'' dedirtecek şeylerdir.
bi kapı kapanır bi kapı açılır unutma. insanın canı çıkmadıkça kısmeti bitmezmiş..

8 yıldır çalıştığım işyerim kapanıyor, sevgilimle ileride evlilik düşünmediği için ayrıldık. Ve bunların hepsi aynı zaman dilimlerinde oldu. İçim de aynı dışarıdaki hava gibi ayaz ve karanlık. Kızlar desteğinize ihtiyacım var :KK43:
Tek gelen derdin ..... diye bi laf etmiş adamın biri.Hep öyle olur.Üst üste.Sınanma zamanın,ne kadar sabırla karşılık verirsen o kadar güzel dönüşü olacaktır ama sabırrr.

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi baştan iş aramak bulmak alışmak adapte olmak gerekecek. Sevgilim konusunda da yaş olmuş 35 bu saatten sorası için hiçç umudum yok :cry:

Cık umutsuzluk insana yakışmaz, her zaman umut vardır.
işin yenisi gelir, aşk her dim vardır yaşla ilgisi hiç olmamıştır, sıkıntılı zamanlar ağır geçen tabii ama geçer yeter ki umut olsun içinde, sevgiler...

maşallah herşey yoluna girmiş gibi gözüküyor sizde. o kötü zamanlarınızda ve şimdi destek olan eşiniz var ne güzel. benim o da yok. bırakın desteği bir de o dert sıkıntı yarattı hayatımda :KK43:

Henuz hayatimizda yolunda gitmeyen seylerde var.ama zaman diyorumsizde oyle dusunun.buraya ne yazilirsa yazilsin teselli olmaz cogu sey..ama zamanin gucune inanin.
Cok duymussunuzdur ama bi arkadasimin 2 ablasi vardi.biri erken yasta evlendi sevdigiyle.bir cocugu oldu.sonra bosandilar 2 yil.sonra tekrar birlestiler bi cocugu daha oldu..es yine ayni es...mutsuz bir evlilik harcanan yillar.
Diger ablasi ise 33 yasini bitirdiginde evlendi..cok bekledi.baskilara aldiris etmedi..ve simdi cok mutlu bir evliligi var.2 de cocugu oldu pes pese..evlenmek herzaman guzellik katmaz hayatiniza.sabredin hayirlisini isteyin..

Geldi mi üst üste gelir zaten
Ama şükür sağlığın yerinde
Yeni iş arayaşına girebilirsin, yeni sevgili de yapabilirsin dermişim :KK53:
Daha geç öğrenebilirdin, şimdiden öğrenip yol vermek iyi olmuş
Hayırlısı
çok teşekkür ederim çekirgee :KK68:yeni iş arayışına illa ki girmek zorundayım zaten. şirket tasfiye olana kadar yaklaşık 1 yıl burdayım zaten. iş bakıcam tabi ki. sevgili konusunu düşünmek bile istemiyorum şu an :KK1:

çok teşekkür ederim çekirgee :KK68:yeni iş arayışına illa ki girmek zorundayım zaten. şirket tasfiye olana kadar yaklaşık 1 yıl burdayım zaten. iş bakıcam tabi ki. sevgili konusunu düşünmek bile istemiyorum şu an :KK1:
Geçer geçer şarkısını armağan ediyorum :KK33:

Çok klasik belki ama ''her şerde bir hayır her hayırda bir şer varDIR'',sizde buradan yola çıkarak hakkınızda hayırlısı buymUş diye düşünebilir siniz.İşyeriniz kapandıysa başka bir yer hayırlı demek ki size, üstelik 8 yıllık bir tecrübeniz var.

Hayat böyle işte, inişler var, çıkışlar var. Bazen rutin hayatımızı sürdürmek durumundayız, bazen de bir rutine oturmak için savaş vermek zorundayız. Çok zor şeyler ama normal şeyler. Hele bir de üstesinden geldikten sonra hissedeceğiniz o zafer hissi daha da güçlü kılacak sizi. Böyle bakın olaylara. Şimdi savaşmanız gerekecek, o mücadelenin sonunda belki de geçmişte sahip olduklarınızdan çok daha güzeline sahip olacaksınız, her işte bir hayır vardır derler ya, öyle işte. Belki bir zaman sonra başıma bunlar geldi ama iyi ki de gelmiş diyeceksiniz. O yüzden içinizi karartmadan, sabırla yola devam. Umarım her şey daha güzel olur sizin için.

Belki de sıfırlanması gereken bi hayat vardı.. Nerden biliyosun, hayatının altının, üstünden daha iyi olmayacağını :KK66:

en zor zamanların arkasından hep en güzel günler gelir yeni bir iş yeni bir aşk diliyorum...

Canım yeni işine adapte olmaya çalışırken herşeyi daha hafif atlatacaksın inşallah. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. İşyeri zaten kapanacağı için orada bir geleceğin olmayacaktı; 35 yaşında evlilik düşünmeyen bir sevgili ile de önünü göremeyecektin. Herşeyin en hayırlısı olur inşallah. Bazen bitiş sandığımız şeyler, güzel olayların başlangıcı olabiliyor.

kim bilir belki bunlar ileride sana ''iyi ki'' dedirtecek şeylerdir.
bi kapı kapanır bi kapı açılır unutma. insanın canı çıkmadıkça kısmeti bitmezmiş..

Tek gelen derdin ..... diye bi laf etmiş adamın biri.Hep öyle olur.Üst üste.Sınanma zamanın,ne kadar sabırla karşılık verirsen o kadar güzel dönüşü olacaktır ama sabırrr.

Cık umutsuzluk insana yakışmaz, her zaman umut vardır.
işin yenisi gelir, aşk her dim vardır yaşla ilgisi hiç olmamıştır, sıkıntılı zamanlar ağır geçen tabii ama geçer yeter ki umut olsun içinde, sevgiler...

Yeni iş bulursun
Evlilik düşünmüyorsa düşünmesin
Sen senin gibi düşünen birini bulursun
:I))

Çok klasik belki ama ''her şerde bir hayır her hayırda bir şer varDIR'',sizde buradan yola çıkarak hakkınızda hayırlısı buymUş diye düşünebilir siniz.İşyeriniz kapandıysa başka bir yer hayırlı demek ki size, üstelik 8 yıllık bir tecrübeniz var.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. sahip olduğumu sandığım herşey bir dokunuşla yıkılabilecek kumdan kaleler gibiymiş meğerse... hepsi geçiciymiş... yapabilirsem sıfırdan bir hayata başlamak istiyorum. bulunduğum il dışında bir iş mesela. imkanlar şartlar uygun olursa en iyisi bu olur benim için..

il dışı tam sıfırdan başlamak olur
imkanın varsa tabiki başla ne iş yapıyorsun mesela araştır şimdiden

Bende 5 seneye yakın calıstıgım yerden, Hem meslegımı ılerletmek adına hem kendıme bısey katmak amacıyla kı sartlar muthıs ıyıyken ayrıldım.Sonra cektıgım cıleyı ne sen sor ne ben soyleyeyım ve hıc bırsey kazandırmadı aksıne gerıye goturdu. Ani bır kararla orayı bıraktım.Bir sure ıssız kaldım.Ve en son su an calıstıgım yerı buldum. Şimdi oyle bır noktadayım ki her ısı yapabilecek deneyım de oluştu.

Eskı erkek arkadaşımdan ayrıldığımda onun acılarını dındırmek ıcın kendımı tamamen hayatımı boşa çıkardım.Kımseyı hayatıma almadım kimseye evet demedım.Arkadasımın ısrarı sonucu su an esım olan ınsanla tanıştım Ve ıyıkı tanısmısm.. Bu bekleyısler aramalar hep cefalı oldu.. Ama karşılığını sefasını su an ıyıkı onunla evliyim diyerek suruyorum.

Su an gecmıstekı o noktalarda olsaydım cok uzulecektım.Hala dar bı dünyaya bakacaktım.O erkek arkadaşım benı cok mutlu etmıyordu razı olacaktım, İşim tatmin etmiyordu aynı yerımde kalacaktım.. Şimdi iyiki diyorum..

Sizde aydınlığın gelecegıne ınanın OLACAK İNSALLAH!!

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. sahip olduğumu sandığım herşey bir dokunuşla yıkılabilecek kumdan kaleler gibiymiş meğerse... hepsi geçiciymiş... yapabilirsem sıfırdan bir hayata başlamak istiyorum. bulunduğum il dışında bir iş mesela. imkanlar şartlar uygun olursa en iyisi bu olur benim için..
Sertab erenerin şarkısı dinle silkelen ve kendine gel
Bu sene iyi geçmedi söylemem lazım
Kader beni seçmedi ama görmemem lazım
Belki birden bire yeniden başlamam gerek
Eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek

Yeni bir aşk yeni bir iş
Yine gülecek bir neden lazım
Yeni bir haber yeni bir kader
Bunlar için bana şans lazım

Yeni bir duruş yeni dokunuş
Tek tek keşfetmem lazım
Yeni bir hayat gerisi bayat
Kendime yeni bir ben lazım

Günler güzel geçmedi unutmam lazım
Asıp yüzümü kalmışım azcık kırtmam lazım
Hep içime atmışım anlatmam gerek
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmam gerek

Hayatta inisler ve cikislar olur bunlaradada vardir bir hayir biraz sabredin hepimizin boyle zamanlari oldu hep.soylerim.cok seviyorum bu sozu diye
Sems hz;Hakkin karsina cikardigi degisimlere direnmek yerine teslim ol birak hayat sana ragmen degil seninle beraber aksin duzen bozulur hayatimin alti ustune gelir diye endise etme nereden biliyorsun hayatinin altinin ustunden daha iyi olmayacagini?

37 38 den iyidir 38 39 dan diyeyim o zaman. Yaşa bu kadar takılmayın. Tıp çok ilerledi 40 küsür yaşında doğum yapıyor insanlar. Geç olsun güç olmasın

37 38 den iyidir 38 39 dan diyeyim o zaman. Yaşa bu kadar takılmayın. Tıp çok ilerledi 40 küsür yaşında doğum yapıyor insanlar. Geç olsun güç olmasın
yaşım ilrliyor diye yanlış insanla olup evlilikte sorunlar yaşamaktansa yalnız olmak iyidir

Back
X