HERSEY YOLUNDA GIBI AMA DEĞİL GIBI DE

Bir arkadas ortaminda stepne lafi gecti.
Bende stepne ne ki dedim.
Ordan densizin biri
Bilmiyor musun 😨
dedi.
Bende yoo bilmiyorum dedim.
Diğer arkadas yedek lastik dedi.
Ben de duymadim daha önce dedim.
Bilmiyor musun diyen arkadaşta bana kas göz imali kucumsemeli davranislar yapti.
Yani ben yuksek lisans mezunu olduğum halde, hicbir konuda kimseyi gömmedim.
Milletimiz o kadar cahil ki, açık bulunca bozmaya bayiliyor.
işte bu tür insanlar asıl cahil bence bende bunu anladım.bugun ki kız da aynı şekilde alt tarafı memur benden yaşca küçük 18 yaşında belli ama direk kas göz yapıp güya beni gömdü

Tabi ki bilmeyebilirsiniz ama yapmanız gereken bunu en başta sormaktı. Bilmediğiniz bir şeyi sormaktan çekinmeyin. En baştan deseniz ben şu uygulama ile kargo göndericem nasıl oluyor bilmiyorum -ki aslında bunu kargodan önce okuyabilirdiniz uygulamaların içeriğinde yazıyor nasıl kargo göndermeniz gerektiği kodu nasıl kullanacağınız vs- size yardımcı olurlardı. Hiç uğraşıp kağıt doldurmazdınız. Niyetim savunmak değil sadece bir de başka açıdan bakmanızı sağlamak. Kimse sizi cahil durumuna sokmamış siz fazla alınganlık yapıyorsunuz dediğiniz gibi insanların hassas, alıngan dönemleri olabilir. Siz de o döneme girmişsiniz. Size önerim eve tıkılmamanız yönünde. Çalışmıyormuşsunuz istemeyebilirsiniz seçim sizin ama o zaman kendinize bir uğraş, hobi, kurs vb bir şey bulun.

Tabi ki bilmeyebilirsiniz ama yapmanız gereken bunu en başta sormaktı. Bilmediğiniz bir şeyi sormaktan çekinmeyin. En baştan deseniz ben şu uygulama ile kargo göndericem nasıl oluyor bilmiyorum -ki aslında bunu kargodan önce okuyabilirdiniz uygulamaların içeriğinde yazıyor nasıl kargo göndermeniz gerektiği kodu nasıl kullanacağınız vs- size yardımcı olurlardı. Hiç uğraşıp kağıt doldurmazdınız. Niyetim savunmak değil sadece bir de başka açıdan bakmanızı sağlamak. Kimse sizi cahil durumuna sokmamış siz fazla alınganlık yapıyorsunuz dediğiniz gibi insanların hassas, alıngan dönemleri olabilir. Siz de o döneme girmişsiniz. Size önerim eve tıkılmamanız yönünde. Çalışmıyormuşsunuz istemeyebilirsiniz seçim sizin ama o zaman kendinize bir uğraş, hobi, kurs vb bir şey bulun.
uygulamada diyordu ki bu kodu verdiğiniz anda herhangi bir ödeme yapmayacaksınız bende ilk başta gittim kağıt doldurtturdu sonra sıram geldi kağıdı verdim kargomu verdim işlemi tamamladi bi ücret ödeyecekmiyim eğer odeyeceksem bi kod varmış bunun için dedim sonra olay anlattığım gibi oldu

Back
X