Herşeyden bıktım

Olabilir, kanın o kadar düşmesini bilmiyorum. Benim kanım o sıra 9du, demirim de 1.
Doktor ölebilirsin bile deyince et yemeyen bana eşim zorla 200-225 gr et yedirmeye başladı. Yemezsem konuşmuyordu filan

Venoferle demirim 1den 101e çıkmıştı. Çok etkili bir ilaç ama 6 ayda geri 28e düşmüş. Kronik olunca devamlı düşüyor, takipte kalmak lazım bir daha o durumu yaşamamak için.

Sen de dikkat et, kan düşüklüğü de birçok sıkıntıya sebep olabiliyor...

Ben de folik asit ve d vitamini eksikliği var, demir ise orta seviyelerde; ama yine de bir miktar yorgun hissettiriyor beni.
Kanı düşük olan kişi arkadaşım, ben değilim. :) Geçmiş olsun hepimize. :)

Ne kadar kötü niyetli birisiniz şurda zaten psikolojim iyi değil diye konu açmışım hala polemik yaratma derdindesiniz vallahi inşallah çocuğun sana benzemez kavgacı.

İnşallah bana benzer canım benim gibi doğrucu davut olması en büyük arzum

Doğrucu davutluktan daha çok kıskançlık gibi geldi hadi neyse uğraşmicam sizinle.

Seni çok kıskanıyorum canım ben zaten sizin karşı komşunun o çok şişko yüzü çilli sevgili bulamayan evde kalmış kızıyım hadi itiraf edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…