- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Ama anemi kansızlıktır zatenAnemi yok Allahtan
Anemi yok Allahtan
Anemide tüm değerlerin hepsi düşüyormuş o daha da ağır bi durum. Doktorum anlatmıştıAma anemi kansızlıktır zaten
Ben akdeniz anemisinden bahsettimDemir eksikliği demek kansızlık demek dir kansızlık demek anemi demektir zaten
Ama anemi kansızlıktır zaten
Olabilir, kanın o kadar düşmesini bilmiyorum. Benim kanım o sıra 9du, demirim de 1.Ilacın adını sordum, hatırlamıyor; ama üç kere almış serumla. Onunki de 4'e düşmüştü. Yalnız onunki demir değil de kandı sanki. Benim de demir değerim, orta seviyelerde yine de demir hapı kullanıyorum doktor önerdiği için ve biz o sıralar bunun muhabbetini yapıyorduk, demir dememişti.
Hayır öyle bir şey yok.Anemide tüm değerlerin hepsi düşüyormuş o daha da ağır bi durum. Doktorum anlatmıştı
Akdeniz anemisinden bahsettim ben kansızlıklığın diğer adı anemidir zaten onu herkes biliyorHayır öyle bir şey yok.
Akdeniz anemisinden bahsettim ben kansızlıklığın diğer adı anemidir zaten onu herkes biliyor
Ben de folik asit ve d vitamini eksikliği var, demir ise orta seviyelerde; ama yine de bir miktar yorgun hissettiriyor beni.Olabilir, kanın o kadar düşmesini bilmiyorum. Benim kanım o sıra 9du, demirim de 1.
Doktor ölebilirsin bile deyince et yemeyen bana eşim zorla 200-225 gr et yedirmeye başladı. Yemezsem konuşmuyordu filan
Venoferle demirim 1den 101e çıkmıştı. Çok etkili bir ilaç ama 6 ayda geri 28e düşmüş. Kronik olunca devamlı düşüyor, takipte kalmak lazım bir daha o durumu yaşamamak için.
Sen de dikkat et, kan düşüklüğü de birçok sıkıntıya sebep olabiliyor...
Ne kadar kötü niyetli birisiniz şurda zaten psikolojim iyi değil diye konu açmışım hala polemik yaratma derdindesiniz vallahi inşallah çocuğun sana benzemez kavgacı.Kız yavaş dön başım döndü yetişemiyorum sana hamile halim le
Ne kadar kötü niyetli birisiniz şurda zaten psikolojim iyi değil diye konu açmışım hala polemik yaratma derdindesiniz vallahi inşallah çocuğun sana benzemez kavgacı.
Doğrucu davutluktan daha çok kıskançlık gibi geldi hadi neyse uğraşmicam sizinle.İnşallah bana benzer canım benim gibi doğrucu davut olması en büyük arzum
Bir daha ki uçusa kadar deyince!ne uçuşu?
bu da tansiyon gibi birşey mi ?
hani bazısının çok düşüktür ama etkilemez alışıktır bünyesi gibi.
bana hep nasıl yaşıyorsun bu tansiyonla diye sorarlarda :) olabilir mi yani ?
Doğrucu davutluktan daha çok kıskançlık gibi geldi hadi neyse uğraşmicam sizinle.
2 ne demek ki? Siz ne anladınız? Kan değerim 2 diye birşey olmaz. Hemoglobini mi kastediyor acaba?İyi de bunun tedavisini olmanız lazım. Yatarak ya da değil. Çok kritik bir değer bu. Yani bu değerle hastanede yoğun bakımda olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?