- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi vitabella23
-
kizlar kocaniz size kotu davraniyorsa bosanin.eskide kaldi cekmek filan..aileniz sizi ezilesiniz diye evlendirmiyor mutlu degilseniz bitakin orayibakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Ayyy sabah programında gördüm evli barklı adamın biri kendinden 40 yaş küçük kızı hamile bırakmış. Adamın kardeşi çıkmış, 18 yaşındaki kız kardeşimi kandırdı yoldan çıkardı diyordu. Şimdi bu adamın karısı boşanmazsa medeni mi olur sizce?Onun adı baska bisey medeniyet değil
Seni de boşatıcaz kaçamazsınben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suan
Sizde herşeye karşısınızbende cocuk yapmayin diyenntaraftayim.cocuk yapanlara ozel bir tepki basligi acabilirim hatirlattigin iyi oldu
Ayyy sabah programında gördüm evli barklı adamın biri kendinden 40 yaş küçük kızı hamile bırakmış. Adamın kardeşi çıkmış, 18 yaşındaki kız kardeşimi kandırdı yoldan çıkardı diyordu. Şimdi bu adamın karısı boşanmazsa medeni mi olur sizce?Üyenin dediğine göre boşanma sebebi değilmiş ya hani.
İnsanlara bu nu değil şunu söyleyin diyen de saygıdan bahsediyorherkesin tutarlilik suresine saygi lutfen!!!
Erkekler mutlu kadınla olmamalı...yok öyle bir dünya onlara boşanmalıMadem mutlusunuz o zaman boşanın.
Onun kocası ayaklarını bile yıkıyormuş boşanmaz oSeni de boşatıcaz kaçamazsın
Gel burayaaaa
Valla yine bir "hani marjinal bizdik" olayıydı.O neymis oyle okurken boyle oldu suratim:
Bikerecikten bisey olmaz, barissinlar ajdha
kız bu ağız kokusu konusu nerde ben okumadım onuAyyy sabah programında gördüm evli barklı adamın biri kendinden 40 yaş küçük kızı hamile bırakmış. Adamın kardeşi çıkmış, 18 yaşındaki kız kardeşimi kandırdı yoldan çıkardı diyordu. Şimdi bu adamın karısı boşanmazsa medeni mi olur sizce?Üyenin dediğine göre boşanma sebebi değilmiş ya hani.
Şu yazının alnı olsa da öpsembakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Daha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.Abla senin kocan seni aldatmadı mı? Kocan işten kafasın kaldırıp karım var çocuğum var diyor mu? Hala nasıl şunu yazıyorsun hayret. Daha konun aktif duruyor.
Ama senini gerçekten boşanman lazım. Sırf ikinci evliliğim diye adamı boşamıyorsun
Şizofren olduk biz. Konuyu açan kendi değilmiş gibi davranıyorDaha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.
Adamın bambaşka bir hayatı cıkacak altından gibiDaha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.
Ay ben ona da dedimBoşan demisken eşinin agzi kokuyor diye biri boşanıyodu, on kimse boşan dememişti kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?