Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar kocaniz size kotu davraniyorsa bosanin.eskide kaldi cekmek filan..aileniz sizi ezilesiniz diye evlendirmiyor mutlu degilseniz bitakin orayi

Onun adı baska bisey medeniyet değil
Ayyy sabah programında gördüm evli barklı adamın biri kendinden 40 yaş küçük kızı hamile bırakmış. Adamın kardeşi çıkmış, 18 yaşındaki kız kardeşimi kandırdı yoldan çıkardı diyordu. Şimdi bu adamın karısı boşanmazsa medeni mi olur sizce? Üyenin dediğine göre boşanma sebebi değilmiş ya hani.

ben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suan
Seni de boşatıcaz kaçamazsın
Gel burayaaaa

O neymis oyle okurken boyle oldu suratim:

Bikerecikten bisey olmaz, barissinlar ajdha

kız bu ağız kokusu konusu nerde ben okumadım onu

Şu yazının alnı olsa da öpsem

İyi de kimse "Nefes alıyorum, ne yapmalıyım?" diye konu açmadı ki boşan yazalım. Bence siz karıştırdınız.

Daha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.

Daha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.
Şizofren olduk biz. Konuyu açan kendi değilmiş gibi davranıyor

Adamın bambaşka bir hayatı cıkacak altından gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…