- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi vitabella23
-
Altından demek kiDüşün iki yıl boyunca bugün boşancam yarın boşancam diye diye yaşamış boşanmayı da beceremeyince boşanma kelimesine kinlenmiş kimin gücü kime yeterse
ucuza gelir hem toplu indirimToplu bosama mantikli aslinda biliyormusun. Danaya girer gibi davaya giricen. Ben avukat olsam toplu bosama kampanyasi yapardim
Ayy ne bileyim koskoca estetik cerrah önerince ben de denedim.Yeter bukadar yaladığım daha da koklamam
rica ederimAyy sabriniz mi kalmadi, ozur dileriz
Tedx yayını var bu konularla ilgili yazın Google a çıkar ,izleyin bence. Kim sarhoş anlarsınız .
bende cocuk yapmayin diyenntaraftayim.cocuk yapanlara ozel bir tepki basligi acabilirim hatirlattigin iyi olduÇocuk yapmayın diyenleri unutmuşsunüremeye karşı olanları ne yapacaz
evet benim abla ajajsj
Kız bomba yı almaya mı geldin puhahahah dayanamadı cool hanım bomboyo borokop koçoyorom hoppp tornistan şu kadar tutarlı olsa insanlar keşke ahahahah ay çok güldüm başıma gelecek varucuza gelir hem toplu indirim
Boşanmak için bariz sebepleri nelermiş çok merak ettim ben.İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
O zaman ben de size özel başlık açarım iyi oldu seni tespit ettiğimbende cocuk yapmayin diyenntaraftayim.cocuk yapanlara ozel bir tepki basligi acabilirim hatirlattigin iyi oldu
İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
herkesin tutarlilik suresine saygi lutfen!!!Kız bomba yı almaya mı geldin puhahahah dayanamadı cool hanım bomboyo borokop koçoyorom hoppp tornistan şu kadar tutarlı olsa insanlar keşke ahahahah ay çok güldüm başıma gelecek var
Sen değil ya hahajaja. Diğer üyeye dedimevet benim abla ajajsj
Medeni kanunda daha medeni bu arkadaş lslsçssçAllahtan medeni kanun aldatilmayi bosanma sebebi sayıyor. Bide ustune aldatilan tarafa tazminat hukmediyor
Koca kolay mı bulunuyor? Boşanmam ben onların biri de gelse bini de gelse beni bosatamiycaklarYa napıyoruz şimdi ben anlamadım. Yazdık yazdık ama adamları topluca bosuyor muyuz, bal döküp ısırıyor muyuz, kapatıyor muyuz neye karar verdik
Medeni kanunda daha medeni bu arkadaş lslsçssç
Koca kolay mı bulunuyor? Boşanmam ben onların biri de gelse bini de gelse beni bosatamiycaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?