Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anaa duruguzel e boşan denmiş kadar kimseye denmemiştir bu sitede,kadının gıkı çıkmadı ya helal olsun vatken sana.bak millet prenses göz yaşları pıt
Canımm Ben gerçekten çok bunaldığım zamanlarda akıl almak için konu açıyorum. Sağolsun pek çok arkadaş objektif olarak yorum yapıyor. Bana kalsa bende 40 kere boşanmıştım ama işte sadece bana kalmıyor. Konularıma vakit ayırıp yorum yazan herkes kıymetli benim için. Başka konuda tartıştığım arkadaşlar dahi iyi niyetle bana yaklaştı. Bir kaç tane hadsiz yorum oldu. O kadar da olacak artık.

Sizin niye sabrınız kalmıyor ya sakin olun ahahah amma içselleştirmişsiniz, erken kırışırsınız valla.

Ben en cok ilk satiri okudum gerisini okuyamadimcilara gicigim. Bana ne abi bu bilgiden senin kacinci satira kadar okudugundan

Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
ESki adamlar ne guzel dovuyomus di mi? Bi vuruyomus bi de kapidan duvardan yiyomusun. Kezzabi da benim bildigim en son Bergen yedi 130 sene once

Aynen hanımlar dinleyin bu hanımefendiyi.
Mutsuz mutsuz evliliklere devam edin.
Topluca boşanmayın, topluca yok çocuk, yok maddiyat sorunu, yok eş dost ve bu hanımefendi gibi düşünen toplum baskısı yüzünden topluca mutsuz evlilikleri sürdürün.
Şaka gibisiniz gerçekten bazen

agir vakalar haric demisim .drama yapmayin burda.hepimiz vicdan sahibiyiz.

Toplu bosama mantikli aslinda biliyormusun. Danaya girer gibi davaya giricen. Ben avukat olsam toplu bosama kampanyasi yapardim

agir vakalar haric demisim .drama yapmayin burda.hepimiz vicdan sahibiyiz.

Kadınların neler çektiğinden habersiz olduğunuz okadar belliki.
Hergün bu tür şeylerin içinde olan biri olarak drama yapacak en son kişiyim.
Ağır vaka olana kadar neden beklesin kadınlar?
Ağır vaka illa şiddet, ağır küfür değildir. Yok sayılmakta şiddettir. Ve en başında sinyalleri görüp kesip atmak varken neden yıpranıp ağır vakaya dönüşene kadar beklesin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…