- Konu Sahibi vitabella23
-
CanımmAnaaduruguzel e boşan denmiş kadar kimseye denmemiştir bu sitede,kadının gıkı çıkmadı ya helal olsun vatken sana.bak millet prenses göz yaşları pıt
Sizin niye sabrınız kalmıyor ya sakin olun ahahah amma içselleştirmişsiniz, erken kırışırsınız valla.bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
:) Sonucu yazın, merak ederim.Peki şu an denemem dışında sorun yok ahajajaja
Sizin niye sabrınız kalmıyor ya sakin olun ahahah amma içselleştirmişsiniz, erken kırışırsınız valla.
Ben en cok ilk satiri okudum gerisini okuyamadimcilara gicigim. Bana ne abi bu bilgiden senin kacinci satira kadar okudugundanValla bosan diyenleri zaten kimse dotune takmıyor pitlatiyor aldatılma üstüne bi bebe kafa mis olan masumlara oluyor ..Ben de kadın içini dökmüş gözyaşı yazıdan akıyor sonra geliyor ya şu "ay çok uzun okuyamadım ama boşan " "imla hatası yapmışsın kör oldum " "özet geçsen keşke Cok uzundu çok kıymetli vaktim telef oldu " diyenlere ayar oluyorum geldi TDK diyorum içimden
Kız anam ağzım mı kokuyor ne inş kocam beni boşamaz amin:) Sonucu yazın, merak ederim.
ESki adamlar ne guzel dovuyomus di mi? Bi vuruyomus bi de kapidan duvardan yiyomusun. Kezzabi da benim bildigim en son Bergen yedi 130 sene onceEskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Çok değerli vakitlerini ayırdıkları için sonra tiktok çekmeye vakit kalmıyor zaarBen en cok ilk satiri okudum gerisini okuyamadimcilara gicigim. Bana ne abi bu bilgiden senin kacinci satira kadar okudugunda
Bacım yaladığın yer kuruyunca kokla.Kız anam ağzım mı kokuyor ne inş kocam beni boşamaz amin
agir vakalar haric demisim .drama yapmayin burda.hepimiz vicdan sahibiyiz.Aynen hanımlar dinleyin bu hanımefendiyi.
Mutsuz mutsuz evliliklere devam edin.
Topluca boşanmayın, topluca yok çocuk, yok maddiyat sorunu, yok eş dost ve bu hanımefendi gibi düşünen toplum baskısı yüzünden topluca mutsuz evlilikleri sürdürün.
Şaka gibisiniz gerçekten bazen
Tedx yayını var bu konularla ilgili yazın Google a çıkar ,izleyin bence. Kim sarhoş anlarsınız .Sarhoşsun bence, ya da haplı.
Spesifik dedin orada konu sahibini kaybettin üzgünüm boşanmerak ettim
spesifik birkaç örnek verir misiniz basit şeylerden boşan yazılan mesela.
ya da bir konu cidden merakımdan sordum
çünkü boşan yazılan vakalar genelde ciddi durumlar
Yeter bukadar yaladığım daha da koklamamBacım yaladığın yer kuruyunca kokla.Allah'ım yazdıklarıma bakın, Kazen okumaz inşallah. Feci utanırım yav.
Ay yok artik nur sende... Dedelerim falan son derece gaddarmış benim yani.Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
Sus sus hatırlatma sonra doğumgünümü de unuttu şoku atlatamadan. Hem boşaycam hem de kör kuyuya aticam durSen boşa. Adam çay vermeyi unutmuş sana en büyük kabahat bu
Toplu bosama mantikli aslinda biliyormusun. Danaya girer gibi davaya giricen. Ben avukat olsam toplu bosama kampanyasi yapardimbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Düşün iki yıl boyunca bugün boşancam yarın boşancam diye diye yaşamış boşanmayı da beceremeyince boşanma kelimesine kinlenmiş kimin gücü kime yeterseSarhoşsun bence, ya da haplı.
agir vakalar haric demisim .drama yapmayin burda.hepimiz vicdan sahibiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?