Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz mutluymişunuz iste mitsiza bosan yazıyor. Mutsuz evliliginiz olsa bunu savunsaniz hak veririm size. Sonucta yasayan sizsiniz derim. Yasayan siz degilseniz size ne oluyor. Kadin sorunlarını da erkekler tartisıyor ya oturup aynı mantıksizlık

Sizin yaşadığınız şeye evlilik bile denemezken böyle kocaman kocaman konuşmalarınız gece gece öldürdü beni.

kız bu ağız kokusu konusu nerde ben okumadım onu
Buyur canım. :)

Boşan yazılan konuların en az birini yaşadığına ve normalleştirdiğine o kadar eminim ki yoksa kimse işsiz gibi sırf bunun için buraya üye olmaz söyle bakalım hangisi koydu ?

Ne olur söyleyin bu hangi konu

Ay ben ona da dedim
evet iste bu tarz konular mesela dogumgununu kutlamamis diye bosan diyodu herkes.bu tarz paylasimlardan soz ediyorum.ya tabi millet makaraya dramaya vurmayi seviyor.dogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus bende burda kovuluyorum.

Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
O erkekler de hayat arkadaşından bi güzel meydan dayağı yesin de görsünler cennetten çıkma mı nerden çıkma o dayak?

Biz olsak dakikasında banlanırdık. 5 saat oldu sende tık yok maşallah
Ben haksız değildim ama. Ayrıca hakaret de etmedim. Fakat tartışma da ban sebebi oluyor bazen ondan dolayı yazdı arkadaşlar.

Sizin sorununuz ihanet değil ki zaten. İş ortaklığı gibi bir ilişkiniz var, adam sizin rütbenizi baştan belirlemiş, ordan yukarı çıkarmıyor sizi. Kalbine koymuyor. Bakın bu aldatılmanın dışında olan harika bir sebep. Keşke normal bir evliliğiniz olsaydı da tek sorununuz ufak bir kaçamak olsaydı.

Apla ne yedin içtin sen? O parayı tüm gün totandan ter akarak almış olsan görürdüm bu konuşmayı...

Belki topluca boşanacağız? Belki herkes evli diye evliyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…