- Konu Sahibi vitabella23
-
Siz mutluymişunuz iste mitsiza bosan yazıyor. Mutsuz evliliginiz olsa bunu savunsaniz hak veririm size. Sonucta yasayan sizsiniz derim. Yasayan siz degilseniz size ne oluyor. Kadin sorunlarını da erkekler tartisıyor ya oturup aynı mantıksizlıkbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Sizin yaşadığınız şeye evlilik bile denemezken böyle kocaman kocaman konuşmalarınız gece gece öldürdü beni.Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Daha yeni konu açtı dert yandı bi ton boşanamıyorum diye ya sabır ya selamet. Adamın derdi tek iş olsa keşke, resmen kadından kaçıyor, işini bilerek başka şehre aldırıyordu.
kız bu ağız kokusu konusu nerde ben okumadım onu
Boşan yazılan konuların en az birini yaşadığına ve normalleştirdiğine o kadar eminim ki yoksa kimse işsiz gibi sırf bunun için buraya üye olmaz söyle bakalım hangisi koydu ?bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Ne olur söyleyin bu hangi konuBoşan demisken eşinin agzi kokuyor diye biri boşanıyodu, on kimse boşan dememişti kiz
Aynen ..zaten Posta gazetesine de inanıyorum benSaf arkadaşım şirket şuan benim üzerimde boşansam maddi problemim yok diyorum açık açık söylemek mi lazım ayy boş yapma.
Biz olsak dakikasında banlanırdık. 5 saat oldu sende tık yok maşallahUzun hikaye
Kiskanclar hemen boşan diyolar bu devirde koca kolay mı bulunuyo hiç değer bilmiyorlar işte kocaaammsmmmmmfmmcmcm
Ne olur söyleyin bu hangi konu
evet iste bu tarz konular mesela dogumgununu kutlamamis diye bosan diyodu herkes.bu tarz paylasimlardan soz ediyorum.ya tabi millet makaraya dramaya vurmayi seviyor.dogru soyleyen dokuz koyden kovulurmus bende burda kovuluyorum.Ay ben ona da dedim
O erkekler de hayat arkadaşından bi güzel meydan dayağı yesin de görsünler cennetten çıkma mı nerden çıkma o dayak?Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
Ben haksız değildim ama. Ayrıca hakaret de etmedim.Biz olsak dakikasında banlanırdık. 5 saat oldu sende tık yok maşallah
kocası var onun çünküBiz olsak dakikasında banlanırdık. 5 saat oldu sende tık yok maşallah
Bende bende Burhansız olmaz burasıAaaa dinlemek isterim çatlarım kız ben senin yorumlarını hep takipteyim bayılıyorumkomiksin
Ben haksız değildim ama. Ayrıca hakaret de etmedim.Fakat tartışma da ban sebebi oluyor bazen ondan dolayı yazdı arkadaşlar.
Yok kız o evliliğinde çok mutlu , ne boşanması. Mutluluktan buraya böyle saçma konu açmışBoşan bence
Sizin sorununuz ihanet değil ki zaten. İş ortaklığı gibi bir ilişkiniz var, adam sizin rütbenizi baştan belirlemiş, ordan yukarı çıkarmıyor sizi. Kalbine koymuyor. Bakın bu aldatılmanın dışında olan harika bir sebep. Keşke normal bir evliliğiniz olsaydı da tek sorununuz ufak bir kaçamak olsaydı.İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
Apla ne yedin içtin sen? O parayı tüm gün totandan ter akarak almış olsan görürdüm bu konuşmayı...Haklısın bazı basit şeylerdede ya bosanacam yada boşan diye tayfalar.Bi mücedele et uğraş bak biseyler degişiyormu eğer değismiyorsa o zaman boşanırsın.Şimdiki gelinler hiç bir şey sorun olmasın her şeyimiz olsun kocaları her şeyi yapsın evin temizligi kadar bol para versin kaynana kayınbaba gelmesin ama anneleri kızının evinden çıkmasın.Bi de bu var kadın aman erkeğin bi şeyine evet demiyeyim ki sonradan başıma çıkar diye vallah ben eşimin her işini yapıyorum ve mutlu oluyorum ve mutluyuzda şimdikiler yok biz calışıyoruz herşey müşterek diyorlar.E bende baba tarafindan kira alıyorum gereki eşimin ütüsünü yemegi yapmayayim mı
Belki topluca boşanacağız? Belki herkes evli diye evliyiz?bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?