Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin yorumuna kimse karışamaz. 🖐

Allah askinda burdaki konularda hangi kadinlar o saydiklarini siralayip bosanmak istiyor. Yani bu kadari Pick Me olmaya gerek yok.

Enişte kız ağlıyor gel vazgeç boşanmadan
Bu kız kocasızlıktan helak olacak.

Milletin beyni yok mu burdaki yorumlari sadece fikir almak için söylenebilir yoksa karar yine konu sahibinin ve kimse elin delisini çekmek zorunda değil kimse adam olsunlar bosamasinlar

Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyor biri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.

Sana yazmadım zaten.
Bana yazman önemli değil ki alakalı alakasız her konuda yaza yaza bitiremedin. Hiç bişey olmasa bile direkt kendin tekrar açıyorsun Eski kocan mi diyim nişanlın mi diyim artık senin Ken şu dert ettiginin 100/1 ini dert etseydi böyle olmazdiniz zaten.

Valla bosan diyenleri zaten kimse dotune takmıyor pitlatiyor aldatılma üstüne bi bebe kafa mis olan masumlara oluyor ..Ben de kadın içini dökmüş gözyaşı yazıdan akıyor sonra geliyor ya şu "ay çok uzun okuyamadım ama boşan " "imla hatası yapmışsın kör oldum " "özet geçsen keşke Cok uzundu çok kıymetli vaktim telef oldu " diyenlere ayar oluyorum geldi TDK diyorum içimden

Hâlâ daha kadın her şeyi idare etsin. Öküz adamlara katlansin çekip çevirsin. Öylece yaslanıp edebiyle ölsün kafasında millet. Genç yaşta hata edip suratsız, düşüncesiz bir dallamayla hasbelkader evlendin diye mutsuz mutsuz yaşayıp ölmenin nesi ideal ya?

Biliyoruz sizin boşanmayacağınızı

Al benden de o kadar .. bir boşan gürûhu var nerden geliyorlar anlamadım. Ben boşanmış ikinci evliliğini yapmış biri olarak boşanmayı tavsiye etmiyorum. Tabiki travmatik bir durum yaşanmıyorsa evlilikte.
Aldatıldıgın için boşandın ve boşanmayı tavsiye etmiyorsun şimdi sana bir şey derdim de neyse banlanmaya değmezsin

İkinciyi bari elimde tutayım diyedir o

Boşanma ile alakalı konu var.Bende ona yazdım bu sebepler var bosanmak için geçerli diye ne var bunda.Rahatsiz olduysan görmezden geliver.

Yatma şüphesi vardi kanıtım yoktu demedin mi sen? Sanki uzaydan gelmiş hiç alaksiz bişey yazmış gibi davranma bence kadına.

İyi de boşanan sensin neyi tartışıyorsun Allah akıl fikir versin hem yapıp hemde kötülüyorsunuz komiksiniz

Daha çok sarılıyorlar kocalarına
Yani Burda dertleşmek için yazıyorlardır ne bileyim aklı ve zekâsı olan evlenme ehliyetine sahip biri burdan aldığı “boşan “ lafı ile avukatını arayıp dava açmıyordur . Ya zaten bitirmiştir kafasında ya da kendi kafasında affetmek için bir sebep oluşturmuştur birileri de destek olur diye yazıyordur

Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.

Bunlar anormal ama boşanmayıp ömür boyu kocayla konuşmamak mı normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…