- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.686
- 78
- Konu Sahibi vitabella23
-
Herkesin yorumuna kimse karışamaz. 🖐bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Haklısın bazı basit şeylerdede ya bosanacam yada boşan diye tayfalar.Bi mücedele et uğraş bak biseyler degişiyormu eğer değismiyorsa o zaman boşanırsın.Şimdiki gelinler hiç bir şey sorun olmasın her şeyimiz olsun kocaları her şeyi yapsın evin temizligi kadar bol para versin kaynana kayınbaba gelmesin ama anneleri kızının evinden çıkmasın.Bi de bu var kadın aman erkeğin bi şeyine evet demiyeyim ki sonradan başıma çıkar diye vallah ben eşimin her işini yapıyorum ve mutlu oluyorum ve mutluyuzda şimdikiler yok biz calışıyoruz herşey müşterek diyorlar.E bende baba tarafindan kira alıyorum gereki eşimin ütüsünü yemegi yapmayayim mı
Sana yazmadım zaten.Ay Nuran yeto artık ya valla yetoo ezberledi zaten herkes
Enişte kız ağlıyor gel vazgeç boşanmadanAlkol uyuşturucu eve para getirmeme aldatma anneye bağımlılık vs. Maalesef düzelmiyor.
Bir sene uzak mesafe ilişkim oldu.Cok iyiydi mutluyduk.Nisan oldu.Adetler çıktı önümüze.Erkek tarafı kız tarafı kültür dini sebepler vs. dedikodu güvensizlik.Yetmedi anlaşan ciftken sürekli kavga eden çift olduk.
İçim kan ağlaya ağlaya bir ay sonra mahkeme salonuna gideceğim.Duzelmiyor.
Milletin beyni yok mu burdaki yorumlari sadece fikir almak için söylenebilir yoksa karar yine konu sahibinin ve kimse elin delisini çekmek zorunda değil kimse adam olsunlar bosamasinlarbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Eşine yazdın dimiSana yazmadım zaten.
Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorAbla senin kocan seni aldatmadı mı? Kocan işten kafasın kaldırıp karım var çocuğum var diyor mu? Hala nasıl şunu yazıyorsun hayret. Daha konun aktif duruyor.
Ama senini gerçekten boşanman lazım. Sırf ikinci evliliğim diye adamı boşamıyorsun
Daha çok sarılıyorlar kocalarınaZaten burdan birileri boşan dedi diye boşanmıyordur herhalde kimse
Bana yazman önemli değil ki alakalı alakasız her konuda yaza yaza bitiremedin. Hiç bişey olmasa bile direkt kendin tekrar açıyorsunSana yazmadım zaten.
Hâlâ daha kadın her şeyi idare etsin. Öküz adamlara katlansin çekip çevirsin. Öylece yaslanıp edebiyle ölsün kafasında millet. Genç yaşta hata edip suratsız, düşüncesiz bir dallamayla hasbelkader evlendin diye mutsuz mutsuz yaşayıp ölmenin nesi ideal ya?Ego canım. Herkes bunların istedikleri kalıplara göre yaşayacak, düşünecek. Herkesi her şeyi yönetme arzusundan kaynaklı, komik ve yersiz çıkışlar yapıyorlar böyle.
Her şeye boşan yazan güruhtan rahatsız oluyorlarmışmış. Ayyy nerenin hassas çiçeklerisiniz siz kuşlarım?
Size inat çok sesli bir platform burası canlarım. İsteyen istediğini yasalara aykırı olmadığı sürece yazıyor, yazacak da. Siz de bunun için hiçbir şey yapamayacaksınız. Ohhh canıma değsin.Böyle böyle diğer insanların fikirlerine saygı duymaya alışacaksınız.
Biliyoruz sizin boşanmayacağınızıYa şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Aldatıldıgın için boşandın ve boşanmayı tavsiye etmiyorsun şimdi sana bir şey derdim de neyse banlanmaya değmezsinAl benden de o kadar .. bir boşan gürûhu var nerden geliyorlar anlamadım. Ben boşanmış ikinci evliliğini yapmış biri olarak boşanmayı tavsiye etmiyorum. Tabiki travmatik bir durum yaşanmıyorsa evlilikte.
Boşanma ile alakalı konu var.Bende ona yazdım bu sebepler var bosanmak için geçerli diye ne var bunda.Rahatsiz olduysan görmezden geliver.Bana yazman önemli değil ki alakalı alakasız her konuda yaza yaza bitiremedin. Hiç bişey olmasa bile direkt kendin tekrar açıyorsunEski kocan mi diyim nişanlın mi diyim artık senin Ken şu dert ettiginin 100/1 ini dert etseydi böyle olmazdiniz zaten.
Yatma şüphesi vardi kanıtım yoktu demedin mi sen? Sanki uzaydan gelmiş hiç alaksiz bişey yazmış gibi davranma bence kadına.Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
İyi de boşanan sensin neyi tartışıyorsun Allah akıl fikir versin hem yapıp hemde kötülüyorsunuz komiksinizYa şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Yani Burda dertleşmek için yazıyorlardır ne bileyim aklı ve zekâsı olan evlenme ehliyetine sahip biri burdan aldığı “boşan “ lafı ile avukatını arayıp dava açmıyordur . Ya zaten bitirmiştir kafasında ya da kendi kafasında affetmek için bir sebep oluşturmuştur birileri de destek olur diye yazıyordurDaha çok sarılıyorlar kocalarına
Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.Hâlâ daha kadın her şeyi idare etsin. Öküz adamlara katlansin çekip çevirsin. Öylece yaslanıp edebiyle ölsün kafasında millet. Genç yaşta hata edip suratsız, düşüncesiz bir dallamayla hasbelkader evlendin diye mutsuz mutsuz yaşayıp ölmenin nesi ideal ya?
Bunlar anormal ama boşanmayıp ömür boyu kocayla konuşmamak mı normalYa şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?