Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanma ile alakalı konu var.Bende ona yazdım bu sebepler var bosanmak için geçerli diye ne var bunda.Rahatsiz olduysan görmezden geliver.
Sen yalnız boşanmayı isteyen taraf değildin. Adam bugün gelse gidersin. Nişanlın bıraktı seni

Kime göre agir vaka mesela ? Ağır vakadan kasıt ne ? Herkes kendince değerlendiriyor ve tam olarak bunun için var burası . Birçok bakış açısı duymak için . Ve sana tavsiyem : BOŞAN

Acıdım size yazık

kimin kocasisin sen

Kesinlikle öyle. Boşan dedik diye biz kötü oluyoruz ama olanı da söylemeliyiz.

Size göre çiçek böcek nedir de burdaki kadınlar onlara boşan demiş?!

Eskiden dayak vardı.Fakat eskiden gene erkekler merhametliydi.Dayak cennetten cikma derlerdi.Simdikiler daha azgın karısına bıçakla saldıran kezzap atan.
Eskilerin hikayelerini dinleseniz yüreğiniz kaldırmaz. Üstelik köy yerinde kadının boşanma gibi bir lüksü yok. Bahtina kocası iyi çıkarsa ne âlâ. Hiç oraları karıştırmayın o yüzden. Eskilerin savunulacak hiçbir tarafı yok.

Arada bi bir üyeye boşan demeyin deme perileri geliyor. Cümleyi anlayan cindir saygılar

Peki bu seni neden rahatsız etti yoksa mutsuzun ve cesaretin mi yok
ben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suan

Lütfen ama lütfen bu konuşmanıza örnek olarak bir kaç yorum paylaşın bakalım bizde..

Çiçek böcek olan hangi evliliğe boşan denmiş merak ettim..

Neticede burda kimseyi tanımıyoruz . Şeffaf bir şekilde değerlendirip, yorumluyoruz . Ki konuyu açıp derdini anlatan kişi de biz yorumlamamız için bunu yapıyorsa sorun nedir bilemedim

bence hersey karsilikli. kocamda kocam diyosam esimde karim da karim diyordur

Ben de biliyorum aksini ima etmedim ki . Bu güruhun zaten boşanmak istemeyene de saygısı yok. Boşanmamak da suç oldu
Boşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugün
Paranoyak yaptı bizi kadın lcşfşfşdiidi

Mesela bu eski filmlere bakarım bazen.Hulya Koçyiğit Türkan Şoray'in 80'lerde çekilen filmleri dul kalan kadına afedersiniz mikrop gözüyle bakıyorlar.O dönemleri o filmler anlatıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…