Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fikrinize karismiyorum kendimce bazi seylere tepki gosteriyorum.bazi konularda tabkki bende sizin gibi dusunuyorum kasettigim bu degil

evet evet cok kotuyuz suan napcam bilmiyorum ajsjsj. yani sitede belki alisik olunmayan bir durumdur bu.illa herkes mutsuz veya dramaqueen olmak zorunda degil bence.
Tabi size hak veren üye bile sabah boşanmak üzerine konu açtı yürüyün gidin ya komıksiniz hepiniz yemiyor sinirleniyorsunuz helal olsun gözünün üzerinde kaşın var deyip boşananlara ve yazıklar olsun cesaretsiz korkaklara

Ben tedavi olan taraftayım. Koca kolay bulunmuyor buradaki kadınlar yüğznden kocamı boşayamam

Ben 10 yıldır evliyim bir kere bile eşim beni saç arama veya aldattı mı acaba diye şüpheye düşürmedi bu sana yeter otur acı haline demekki güvenmiyorsun ki sabah kalkıp yüzünü yıkamadan sarı bezle saç arıyorsun

Konularının hepsi kocalarının üzerine boşanma mahkemeleri uğraştırma senin deyiminle

merak ettim
spesifik birkaç örnek verir misiniz basit şeylerden boşan yazılan mesela.
ya da bir konu cidden merakımdan sordum
çünkü boşan yazılan vakalar genelde ciddi durumlar

merak ettim
spesifik birkaç örnek verir misiniz basit şeylerden boşan yazılan mesela.
ya da bir konu cidden merakımdan sordum
çünkü boşan yazılan vakalar genelde ciddi durumlar
Canı sıkılmış kocama neden katlanıyorum da bunlar boşanıyor çatır çatır diye sinirinden buraya sardı zavallı işsiz

İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.

neyse canlarim ablalarim teyzelerim siz kendi aranizda tartisin bakalim.bombayi biraktim ben kaciyorum.optum hepinizi
Bu da değişik bir acizlik. Nedir yani ben bombayı bıraktım kaçıyorum. Keşke beyninizi daha sağlıklı kullansanız. Bir de yan yan gülmüş gözlerinden yaş gelesiye.

Niye buraya konu açanlar yorumları beyin süzgecinden geçiremiyo mu? Hemen mahkemeye mi koşuyo? Herkesin değer algısı, tahammül seviyesi, olayları değerlendirme biçimi farklı farklı. Şiddet görene, maddi manevi sömürülüne, bir dirhem sevgi kendisinden esirgenene otur kıçının üzerinde gelinliğinle girdin kefeninle çıkacaksın mı diyelim? Kaç kere geliyo insan dünyaya? Kimse mis gibi kurulu düzenini rayında giden yuvasını bir kaç yorum için yıkmaz eminim.

Boşanamıyor çünkü adam kadının sıfırdan destek verdiği şirketleri ilgilenmiyor dediği oğlunun kızının üstüne yapmış bırakamıyor
Saf arkadaşım şirket şuan benim üzerimde boşansam maddi problemim yok diyorum açık açık söylemek mi lazım ayy boş yapma.

Abla sen tapusu bende ablaymışsın ya

Sen listeyi yayınla biz neye boşan neye boşanma yazacağımızı senin listene göre belirleyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…