- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi vitabella23
-
Sevişmeyi iş gibi görmüş olabilir kocası kalslslsLutfen ama bak kadın boşanmak istiyorum değil küsmek istiyorum demiş bide kocasida aldatmamis sadece sevişmiş afsfsfsf sevisince aldatma olmuyor.
fikrinize karismiyorum kendimce bazi seylere tepki gosteriyorum.bazi konularda tabkki bende sizin gibi dusunuyorum kasettigim bu degilSanane.
Buraya şiddet görmüş kadınlar yazıyor, aldatılan kadınlar yazıyor ne diyelim? Katlan mı? Eskiden annelerimiz çekerdi şimdide siz mi çekin diyelim? Boşanmalar artıyormuş vah vah şiddet görmek boşanmaktan daha mı hayırlı? Aklını kendine sakla. Bizim fikrimize de karışma.
Tabi size hak veren üye bile sabah boşanmak üzerine konu açtı yürüyün gidin ya komıksiniz hepiniz yemiyor sinirleniyorsunuz helal olsun gözünün üzerinde kaşın var deyip boşananlara ve yazıklar olsun cesaretsiz korkaklaraevet evet cok kotuyuz suan napcam bilmiyorum ajsjsj. yani sitede belki alisik olunmayan bir durumdur bu.illa herkes mutsuz veya dramaqueen olmak zorunda degil bence.
Ben tedavi olan taraftayım. Koca kolay bulunmuyorKendi yaşamlarına bakmadan üstten üstten tavsiye verdiğini sananlar var evet burdaKonularına bakıyorum bi de başkasına verdiği akla.
Eee senin hayatın daha rezil. Sana mı kaldı len tavsiye, senin aklın sana bile yetmiyo diyorum ama yazmıyorum tabi burayaO tayfanın en sevdikleri:
1. Boşan
2. Tedavi ol
Ahahah yeterSevişmeyi iş gibi görmüş olabilir kocası kalslsls
Ben 10 yıldır evliyim bir kere bile eşim beni saç arama veya aldattı mı acaba diye şüpheye düşürmedi bu sana yeter otur acı haline demekki güvenmiyorsun ki sabah kalkıp yüzünü yıkamadan sarı bezle saç arıyorsunYahu sitenin iç kamerasından özel izinle daire kapısı izlendi. Eve giren bir kadın olmadığı çıktı. Evin eski sahibinden sonra hiç temizlenmediği çıktı. Ve eşimin işkolik tanısı konulmadan önce olan benim iş bahanesi sandığım dönem şüphe ile yaklaştığım bir psikoloji ile yazdığım durum bu.
Ay acı acıağlayacağım
merak ettimbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Canı sıkılmış kocama neden katlanıyorum da bunlar boşanıyor çatır çatır diye sinirinden buraya sardı zavallı işsizmerak ettim
spesifik birkaç örnek verir misiniz basit şeylerden boşan yazılan mesela.
ya da bir konu cidden merakımdan sordum
çünkü boşan yazılan vakalar genelde ciddi durumlar
Boşanamıyor çünkü adam kadının sıfırdan destek verdiği şirketleri ilgilenmiyor dediği oğlunun kızının üstüne yapmış bırakamıyorBiliyoruz sizin boşanmayacağınızı
Ahahsa begendim be nasil begenmedimAl işte kocam da kocamcı biri daha. Apla niye beğenmedin yorumumu. Sen boşanma tamamPapatyam000
Boşanamıyor çünkü adam kadının sıfırdan destek verdiği şirketleri ilgilenmiyor dediği oğlunun kızının üstüne yapmış bırakamıyor
Kalbimi kırdın ,Ahahsa begendim be nasil begenmedim
Bu da değişik bir acizlik. Nedir yani ben bombayı bıraktım kaçıyorum. Keşke beyninizi daha sağlıklı kullansanız. Bir de yan yan gülmüş gözlerinden yaş gelesiye.neyse canlarim ablalarim teyzelerim siz kendi aranizda tartisin bakalim.bombayi biraktim ben kaciyorum.optum hepinizi
Saf arkadaşım şirket şuan benim üzerimde boşansam maddi problemim yok diyorum açık açık söylemek mi lazım ayy boş yapma.Boşanamıyor çünkü adam kadının sıfırdan destek verdiği şirketleri ilgilenmiyor dediği oğlunun kızının üstüne yapmış bırakamıyor
canim valla kotu uslup felan demissinde .esim dunyanin en sakin guzel insani hergun kahvaltimi hazirlar haftada bir evimi temizler.camasirlari yikar ayakkabimi bile giydirir.o derece iyi bir insan.simdi siradan seyleri saydim ozel kisiligine dair seylerden bahsetmek istemiyorum.kiskanirsiniz nazar deger.eger sizde gercekten deger gorseydiniz boyle seyleri hissetmezdinjz bile.bizim hergunumuz eglence arkadaslik hosvakit gecirmece.siz ona sahipmisiniz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?