- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.217
- 698
- Konu Sahibi vitabella23
-
Kendimden şüphe ettim bir an yaYahu konuları hep eşiyle anlaşamasa ve boşanma üzerine gelmiş burda ahkam kesiyor kafası güzel sanırım
Bu akşamın yıldızısın resmenSen yalnız boşanmayı isteyen taraf değildin. Adam bugün gelse gidersin. Nişanlın bıraktı seni
Eğlen güzelim eğlen biz de burda saç baş yoluyoruz zaten asfgjkl mutsuz olduğun o kadar belli ki boşanmayı kötüleyip kendini kandırıyor o mutsuz hayatına devam ediyorsun ahahaha eğlenben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suan
Zibillah: Ben ne alaka?Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Kız yok boşanmak istemiyor. Sadece hiç konuşmayım, muhatap olmayım ama tüm nimetlerinden faydalanayim istiyorBoşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugün
Paranoyak yaptı bizi kadın lcşfşfşdiidi
Napsın insanlar Kocası aldatan kadına "ayy dur canım sana mutlu yaşam tavsiyelerimden veriyim mi" desinlerbakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Hayır konuya yorum yapanların da konularını bilmesek tamam diyeceğimBu akşamın yıldızısın resmen
Lutfen ama bak kadın boşanmak istiyorum değil küsmek istiyorum demiş bide kocasida aldatmamis sadece sevişmiş afsfsfsf sevisince aldatma olmuyor.Boşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugün
Açtığınız konuya göre eşinizin evinize kadın getirdiğinden şüphe ediyorsunuz. E millet boşan diyecek başka ne diyecek?Ben de biliyorum aksini ima etmedim ki . Bu güruhun zaten boşanmak istemeyene de saygısı yok. Boşanmamak da suç oldu
Öyle diyorsanız öyledir.bence hersey karsilikli. kocamda kocam diyosam esimde karim da karim diyordur
evet evet cok kotuyuz suan napcam bilmiyorum ajsjsj. yani sitede belki alisik olunmayan bir durumdur bu.illa herkes mutsuz veya dramaqueen olmak zorunda degil bence.Eğlen güzelim eğlen biz de burda saç baş yoluyoruz zaten asfgjkl mutsuz olduğun o kadar belli ki boşanmayı kötüleyip kendini kandırıyor o mutsuz hayatına devam ediyorsun ahahaha eğlen
yataktan sac telleri buldugunuz konuyu gorebiliyoruz ?Ya şakamısınız ya gerçekten gülünce iyi geliyorbiri aldatılmış dedi herkes inandı işte bizim toplum bu yüzden ilerlemiyor kimse açıp eski konularımı tam olarak okumadan aaa bu aldatılmış diyor. Ya okuyun zibillah tane yorum yazdım . Ama işte maalesef … evlilik bağımsız ama bağlayıcı bir kurumdur. Yemin ediyorum hakimler bıktı dosya bakmaktan . Hukuk sistemi tıkandı en iyisi internetten e devletten filan boşanmak isteyen bir butona tıklasa şak diye boşansa ne iyi olur. Merak ediyorum kaç kere buton tıklayan olur. Bide Seda sayanı hafife alır bu güruh.
Kocam la bir ömür konuşmak istemiyorum başlıklı konunun içeriği boşanmıcam aslaBoşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugün
O yazmamıştır yeğeni yazmıştır aayataktan sac telleri buldugunuz konuyu gorebiliyoruz ?
cumlelerimi okursaniz istisnai durumlari yazmisim. abartmayin yahu sizde. Allah herkese huzur versin tabikiNapsın insanlar Kocası aldatan kadına "ayy dur canım sana mutlu yaşam tavsiyelerimden veriyim mi" desinler
Nefes aldım ne yapmalıyım diyene kimler boşan dedi mesela konuyu atın okuyalım
Burdaki kadınlar boşan diyorsa sebebi zaten boşanmalık bir durumdur
Gidip kadınları bu hale getiren erkeklere nasihat verin
Zaten kadınlarımız ülkemizde boşanma konusundan çok çekiyor Boşanmak istese bile boşanamıyor
Hemcinsleri olarak birde siz köstek olmayın Herkes sizin gibi mutlu evlilik yaşamıyor
Kız yok boşanmak istemiyor. Sadece hiç konuşmayım, muhatap olmayım ama tüm nimetlerinden faydalanayim istiyor
Yahu sitenin iç kamerasından özel izinle daire kapısı izlendi. Eve giren bir kadın olmadığı çıktı. Evin eski sahibinden sonra hiç temizlenmediği çıktı. Ve eşimin işkolik tanısı konulmadan önce olan benim iş bahanesi sandığım dönem şüphe ile yaklaştığım bir psikoloji ile yazdığım durum bu.Acıdım size yazık
2 ve 3 konularına hakimim de,konu sahibini hiç hatırlamıyorum var mıdır bir kuyruk acısı bu konuyu açtığına göre,kocasına mı saldırdık hayvan mı dedik eşşek mi dedik.Hayır konuya yorum yapanların da konularını bilmesek tamam diyeceğim
Biri aldatılmış konu açıyor boşanmak istiyorum kocamla konuşmak istemiyorum diye
Diğer düğün arabası yapmadılar diye ayrılıyorum diye. Valla paranoyak ettiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?