Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben gayet mutluyum.herkes nasil fikrini beyan edebiliyor bende bu sekil fikir beyan ettim.gayet normal bir durum niye bir hengame cikiyor anlamiyorum ama siz linclemeye devam edin beni egleniyorum suan
Eğlen güzelim eğlen biz de burda saç baş yoluyoruz zaten asfgjkl mutsuz olduğun o kadar belli ki boşanmayı kötüleyip kendini kandırıyor o mutsuz hayatına devam ediyorsun ahahaha eğlen

Zibillah: Ben ne alaka?

Napsın insanlar Kocası aldatan kadına "ayy dur canım sana mutlu yaşam tavsiyelerimden veriyim mi" desinler
Nefes aldım ne yapmalıyım diyene kimler boşan dedi mesela konuyu atın okuyalım
Burdaki kadınlar boşan diyorsa sebebi zaten boşanmalık bir durumdur
Gidip kadınları bu hale getiren erkeklere nasihat verin
Zaten kadınlarımız ülkemizde boşanma konusundan çok çekiyor Boşanmak istese bile boşanamıyor
Hemcinsleri olarak birde siz köstek olmayın Herkes sizin gibi mutlu evlilik yaşamıyor

Bu akşamın yıldızısın resmen
Hayır konuya yorum yapanların da konularını bilmesek tamam diyeceğim
Biri aldatılmış konu açıyor boşanmak istiyorum kocamla konuşmak istemiyorum diye
Diğer düğün arabası yapmadılar diye ayrılıyorum diye. Valla paranoyak ettiler beni

Boşanmak istiyorum diye konu açmadınız mı bugün
Paranoyak yaptı bizi kadın lcşfşfşdiidi
Lutfen ama bak kadın boşanmak istiyorum değil küsmek istiyorum demiş bide kocasida aldatmamis sadece sevişmiş afsfsfsf sevisince aldatma olmuyor.

Ben de biliyorum aksini ima etmedim ki . Bu güruhun zaten boşanmak istemeyene de saygısı yok. Boşanmamak da suç oldu
Açtığınız konuya göre eşinizin evinize kadın getirdiğinden şüphe ediyorsunuz. E millet boşan diyecek başka ne diyecek?
Erkektir yapar deseler mutlu olacaksanız, ben diyeyim. Erkektir yapar, olur böyle şeyler.

Eğlen güzelim eğlen biz de burda saç baş yoluyoruz zaten asfgjkl mutsuz olduğun o kadar belli ki boşanmayı kötüleyip kendini kandırıyor o mutsuz hayatına devam ediyorsun ahahaha eğlen
evet evet cok kotuyuz suan napcam bilmiyorum ajsjsj. yani sitede belki alisik olunmayan bir durumdur bu.illa herkes mutsuz veya dramaqueen olmak zorunda degil bence.

yataktan sac telleri buldugunuz konuyu gorebiliyoruz ?

Sanane.
Buraya şiddet görmüş kadınlar yazıyor, aldatılan kadınlar yazıyor ne diyelim? Katlan mı? Eskiden annelerimiz çekerdi şimdide siz mi çekin diyelim? Boşanmalar artıyormuş vah vah şiddet görmek boşanmaktan daha mı hayırlı? Aklını kendine sakla. Bizim fikrimize de karışma.

cumlelerimi okursaniz istisnai durumlari yazmisim. abartmayin yahu sizde. Allah herkese huzur versin tabiki

Kendi yaşamlarına bakmadan üstten üstten tavsiye verdiğini sananlar var evet burda Konularına bakıyorum bi de başkasına verdiği akla.
Eee senin hayatın daha rezil. Sana mı kaldı len tavsiye, senin aklın sana bile yetmiyo diyorum ama yazmıyorum tabi buraya O tayfanın en sevdikleri:
1. Boşan
2. Tedavi ol

Acıdım size yazık
Yahu sitenin iç kamerasından özel izinle daire kapısı izlendi. Eve giren bir kadın olmadığı çıktı. Evin eski sahibinden sonra hiç temizlenmediği çıktı. Ve eşimin işkolik tanısı konulmadan önce olan benim iş bahanesi sandığım dönem şüphe ile yaklaştığım bir psikoloji ile yazdığım durum bu.
Ay acı acı ağlayacağım

2 ve 3 konularına hakimim de,konu sahibini hiç hatırlamıyorum var mıdır bir kuyruk acısı bu konuyu açtığına göre,kocasına mı saldırdık hayvan mı dedik eşşek mi dedik.
şermin gelse de tüm kirli çamaşırlarını dökse de öğrensek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…