- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi vitabella23
-
Kalbimi kırdın ,
İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
ya hu ben de bunu anlamıyorum. boşanma kararı vermek hele bir kadın için bi de çocuk varsa kolay mı hele bu ekonomide. maddi manevi yıkıma uğruyor insanlarCanı sıkılmış kocama neden katlanıyorum da bunlar boşanıyor çatır çatır diye sinirinden buraya sardı zavallı işsiz
yakinda ayrintili bir calisma sonrasi paylasacagim ajajsjsSen listeyi yayınla biz neye boşan neye boşanma yazacağımızı senin listene göre belirleyelim
İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
İsim verin de bilelim kimmiş bu psikiyatrlar?İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
Anlaşılıyor mu ki öyleAy o konu yüzünden bileğimi yalayıp koku testi yaptım bugün.
Online eğitim ile psikolog olmuşumdurİki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
Madem mutlusunuz o zaman boşanın.bakiyorumda şu siteye.cicek bocege bile boşan yazan tayfa var insanlarin sorularina dertlerine.oldu ozaman herkes boşansin ulkecek toplu boşanma torenleri duzenleyelim.bukadar da olmazki.sirf bu yuzden hesap actim insanlari yanlis yonlendirmeyelim lutfen.tabi agir vakalara boşanma tavsiyesi verilir hatta maddi manevi yardimci olunur ama nefes aldim ne yapmaliyim diye konu acilsa boşan yaziyorsunuz..sabrim kalmadi yazmayin boyle seyler.konu benden bagimsiz ben evliligimde mutluyum. Sizlerde mutlu yasamlarinizdan tavsiyeler verebilirsinjz arkadaslara
Valla Youtube'da bir doktor öneriyordu. Ben de ona güvendim.Anlaşılıyor mu ki öyle
Boşanmak için sebeb erkek olmaması yeter yoksa nefes alsın yeterİsim verin de bilelim kimmiş bu psikiyatrlar?
Aldatma sebep değil, aaa dayak da değildir. İşkolik olup zerre ilgilenmemesi hiç değil. Harika yaaaaa, ama kafamız nasıl güzel
Tabi sen ubermensch olarak bizden iyi bilirsinyakinda ayrintili bir calisma sonrasi paylasacagim ajajsjs
Sen boşa. Adam çay vermeyi unutmuş sana en büyük kabahat buYa napıyoruz şimdi ben anlamadım. Yazdık yazdık ama adamları topluca bosuyor muyuz, bal döküp ısırıyor muyuz, kapatıyor muyuz neye karar verdik
Sarhoşsun bence, ya da haplı.İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
Sanırım kesip atacağızYa napıyoruz şimdi ben anlamadım. Yazdık yazdık ama adamları topluca bosuyor muyuz, bal döküp ısırıyor muyuz, kapatıyor muyuz neye karar verdik
Cinsellik de sebep değil bu arada. Kadın ol erkek ol fark etmez.Boşanmak için sebeb erkek olmaması yeter yoksa nefes alsın yeter
Peki şu an denemem dışında sorun yok ahajajajaValla Youtube'da bir doktor öneriyordu. Ben de ona güvendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?