Aynen öyle. Arada güzel sözlerde işitmek istiyorum. Hyr sevmiyorsan bitsin diyorum bitirmiyorda anlamadm seviyo mu sevmiyo mubenim erkek arkadaşım da böyledir aynen, saçımın tonunu 0,5 ton kızıllaştırayım farkeder. kendi de çok bakımlıdır aylık kuaför seansları var altın maske falan yaptırıyo o derece. beni rahatsız etmiyo aksine objektif ve dürüst bulduğum için fikirlerine de önem gösteriyrum. mesela bişey yakışmamış diyosa gerçekten yakışmamıştır bilirim, alışveriş yapmaya da bayılırız beraber. parfüme kadar beraber seçeriz benim beğendiğimi o beğenmezse almam mesela, çünkü en çok o kokluyo o maruz kalıo o kokuya. 28 şişeden sonra ortak beğendiğimizi alırız falan. ama beğendiği bişey olursa da 28 bin kere ooo aşırı güzelsin yirim ne kadar yakışmış ne hoş olmuş diye bıktırana kadar da iltifat eder. sizinki sürekli eleştirip güzele iltifat etmiyosa o daraltmıştır sizi muhtemelen.
valla benim de eski sevgilim böyleydi allahım süsleniyorum püsleniyorum nası bakımlıyım, adam bana zerre kadar iltifat etmiyo, sebebini sordum bi gün şımarırsın her gün iltifat edersem dedi, senin allah belanı versin dedim içimden. şımarsam nolacak tepene mi oturacam sen beni takdir ettikçe daha güzelleşicem haberi yok. sevmediğinden değildir de bazen erkekler anlamsızlaşıyor.Aynen öyle. Arada güzel sözlerde işitmek istiyorum. Hyr sevmiyorsan bitsin diyorum bitirmiyorda anlamadm seviyo mu sevmiyo mu
Böyle düşünüyo kesin. Ayyy çok sinir oldum şimdi. Nasıl saçma düşünce. Bundan sonra bende aynısını yapıyımda görsün gününü paşavalla benim de eski sevgilim böyleydi allahım süsleniyorum püsleniyorum nası bakımlıyım, adam bana zerre kadar iltifat etmiyo, sebebini sordum bi gün şımarırsın her gün iltifat edersem dedi, senin allah belanı versin dedim içimden. şımarsam nolacak tepene mi oturacam sen beni takdir ettikçe daha güzelleşicem haberi yok. sevmediğinden değildir de bazen erkekler anlamsızlaşıyor.
Bakımlı biri ama aşırı değil.su bakımlı erkeklerdenmi yoksa
Evet bende öyleyim çekiniyorum. Geçen gün biraz sinirliydim özel gününde misin diye sordu bende saf saf özel gün derken dedimyani regl mi oldun asabiyetinin nedeni bu mu diye sormaz mı ben şok Sizin erkek arkadaşlarınız veya eşleriniz flört dönemlerinde böyle miydi bi tuhaflık yok mu [/QUOTE oluyo öyle şeyler bizde nişanlıyken benzerini yaşamıytık ama benimki dozunu bu kadar kaçırmemıştı kaçıramazda veririm ağzının payını
Valla ne guldum yaa.Bence de o kadar bayanın içinde büyüdüğü için ona bu durumlar doğal geliyor olabilir.Eğlenmeye bakın Takilmayin,çok rahatsız olduğunuz yerde utanıyorum falan diye ikaz edinEvet bende öyleyim çekiniyorum. Geçen gün biraz sinirliydim özel gününde misin diye sordu bende saf saf özel gün derken dedimyani regl mi oldun asabiyetinin nedeni bu mu diye sormaz mı ben şok Sizin erkek arkadaşlarınız veya eşleriniz flört dönemlerinde böyle miydi bi tuhaflık yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?