Herşeye dikkat eden adam

Aynen öyle. Arada güzel sözlerde işitmek istiyorum. Hyr sevmiyorsan bitsin diyorum bitirmiyorda anlamadm seviyo mu sevmiyo mu

Aynen öyle. Arada güzel sözlerde işitmek istiyorum. Hyr sevmiyorsan bitsin diyorum bitirmiyorda anlamadm seviyo mu sevmiyo mu
valla benim de eski sevgilim böyleydi allahım süsleniyorum püsleniyorum nası bakımlıyım, adam bana zerre kadar iltifat etmiyo, sebebini sordum bi gün şımarırsın her gün iltifat edersem dedi, senin allah belanı versin dedim içimden. şımarsam nolacak tepene mi oturacam sen beni takdir ettikçe daha güzelleşicem haberi yok. sevmediğinden değildir de bazen erkekler anlamsızlaşıyor.

Böyle düşünüyo kesin. Ayyy çok sinir oldum şimdi. Nasıl saçma düşünce. Bundan sonra bende aynısını yapıyımda görsün gününü paşa

Benimkide böyleydi saclarımi ucundan aldirsam anlardi..Sevgiliyken tabi, evlenince kafayı kazıtsan farketmicek nasilsa bosver takma..

su bakımlı erkeklerdenmi yoksa

Valla ne guldum yaa.Bence de o kadar bayanın içinde büyüdüğü için ona bu durumlar doğal geliyor olabilir.Eğlenmeye bakın Takilmayin,çok rahatsız olduğunuz yerde utanıyorum falan diye ikaz edin

Dikkat etmesi güzel bişey ama bu kadar detaylı yorum yapmasına gerek yoktu

Ayni bnm kocam, biraz takintili ruh hallerinden kaynaklaniyor bu. Gicik bi durum. Sizde onun gibi olun bozulursa anlar belki torpuler.

Konusacak baska konusu yoksa zaar. Beynı buna basıyordur elestırmeye...

Benim eşim de böyleydi , ama kızarak ama küserek bu kadar detaya girmemesini istedim ve çok şükür düzeldi. bazı erkekler böyle konularda çok dikkatli oluyor malesef

Beni rahatsız etmedi. Dediklerini dikkate alırdım. :) başka ne konuda ince eleştiri yapıyor ki?

benm babamda fazla dikkatlidir :) bugün gelmiş bna sen kaşlarını mı boyadın diyor

konu sahibi sevgilinin burcunu mrk ettim

Alınacak bir şey yok ki, dediklerini dikkate al bence. En azından yalandan beğendim dememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…