Herşeye dikkat eden adam

Üç kız kardeş bi de anne 4 kadınla birlikte büyümüş ondan dolayı mı böyle bilemedimki
Ee desene canim paso kadinlarla gecmis hayati, kesin kiz kardeslerinden kapmistiryazik yaw bir abisi kardesi olaydi iyiydi

ah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.

eski sevgilinin burcu neydi? benimki akrep ve aynen böyle!!!!!

ah canim seni cok iyi anliyorum.benim eşimde öyle.herşeeye dikkat edeer.huyu öyle.ben aliştim artik..herseyi kusursuz yapamayiz cunki.
Sanki kendileri kusursuzmuş gibi herşeyi dört dörtlük istiyorlar. Gereksiz kibarlık yapıyomuşum bu zamana kadar onun gibi hödük olayımda anlasn hanyayı konyayı

çok dikkatliymiş:) olabilir tabi.ama ben sinir olurdum eğer sürekli böyleyse

Evet bu da akrep. Hepsi böyle sanırım
akrep burcunun özelligi bu.insanlari sinirlendirmeyi severler elestiri yapmak onlarin işi.cok gicik bir burc!! ama aşik olduklarinda içten aşik olurlar :) bilesin canim

canim bunu farketmese daha mi iyiydi bende bunu anlamiyorm bence seni inceliyor farkliliklari farkediyor olmasi guzel birsey he bu kadar elestirisi tabi ki hos degil ama bunu farketmesine sevinmek lazim seni inceliyor izliyor ki farkliliklara takiiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…