Dondum tuhaf karşıladm hiç bişey söyleyemedim. Şimdi cvp veriyim diyorum ama iş işten geçmiş yeni mi cvp vermek aklına geldi dicek diye bişey söyleyemiyom :)))Üstünde durmayın.
Benim bir arkadaşım var (erkek ve sosyal arkadaşım)
Ne haber dediğimde bazen "ay nolsun kız kocamdan para aldım ağdaya gidicem" diyor.
Artık erkekler kadınlar hakkında daha meraklı. Regli anlamaya çalışıyorlar, modaya kafa yoruyorlar, üstüme pilav yapan tanımam diyen erkek bile var.
Dediğim gibi bana aevimli geliyor ama cevabını da vermeden durmazdım.
Belki sizinki eleştirdiği kadar iltifatta ediyordur bunda öyle bişey yok. Tmm efendi biri anlayışlı biri çoğu konuda ama kadın dediğin ilgi ister şımartılmak ister biraz yok yok yok yapmıyo adam özgüvenim yerle bir olduBenimki tam bir moda eleştirmeniydi. Her şey hakkında bir fikri vardı ve zamanla dayanılmaz hale gelmişti. Bluzun şu rengi beyaz tenine daha iyi yakışır, şu tarz ayakkabı giy daha iyi olur falan diyordu yaaAma zamanla hakikaten katlanamadım. Tiki kız arkadaştan beterdi
Arada iltifatını da ederdi tabii ama yinede beni çok rahatsız ediyordu bu kadar detaycı ve eleştirel olması. Sizinkide bir daha yaparsa bir erkeğin kadınsal konularda yorum yapmasından hoşlanmadığını söyleyebilirsin kibarca. Ben bunu söylemek için baya beklemiştim bu kötü olmuştu işte :)Belki sizinki eleştirdiği kadar iltifatta ediyordur bunda öyle bişey yok. Tmm efendi biri anlayışlı biri çoğu konuda ama kadın dediğin ilgi ister şımartılmak ister biraz yok yok yok yapmıyo adam özgüvenim yerle bir oldu
Dimi yaa çok tuhaf. Benim gibi düşünen birileri varmış sorun bende diye düşünmeye başlamıştım rahatladım :)))Bence de tuhaf,ben kendi arkadaşlarımınkini bile fark etmiyorum.Onlar söyleyince "Aaa yakışmış ." falan diyorum
Gözü hep üstümde kasılıyorum artık bi yerden sonra rahatsız etmeye başladı gözlemciliğiSevgilin bakımlı olan bayan sevdiği burdan belli 2. Açık sözlü daha güzel olucagini düşündüğü için öyle diyor bir başkasına da sor sevgilin gibi diyorsa haklıdır. Ben öyle yaparim
Evet bende öyleyim çekiniyorum. Geçen gün biraz sinirliydim özel gününde misin diye sordu bende saf saf özel gün derken dedimBen eşim ile flort ettiğim zamanlarda her şeyden cekinirdim.Bir gün küpe tatlım ki öyle sallanan küpe de takmam normalde. Bana hayırdır dedi ben hoopp çıkardım küpeyi. Hayirdir ne yaaa yakismis,yakışmamış de barı.Olur öyle şeyler bakmayın,gülüp geçmeyi bilin bence
tuhafmış
Ciddi misiniz böyle başka erkek var mı bende numunelik sanıyodumBenim sevgilim de böyle :) ben sahsen cok mutluyum, bana karsi nasıl dikkatli onu farkediyorum :)
Ki benim etrafmda bu sekilde olan kac tane kisi var ::)
Üç kız kardeş bi de anne 4 kadınla birlikte büyümüş ondan dolayı mı böyle bilemedimkiNiye bu denli gozlemci acaba?
Ne yasadii da bu hale geldi
bu arkadas saglam dedikodu da yapar he...
Kasini aldirmani farketmesi guzel ilerleyen donemde cok farketmiyorlar ama sekil onerecek kadar ilgili olmasi ilginc
Ciddi misiniz böyle başka erkek var mı bende numunelik sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?