Herseye karışan kayinvalide...

math27 canım sakın susma ağzına geleni söle yada gelmeden ara deki bn artık bebeğimle yanlız kalmak istiyorum bebeğimle yanlız yaşamayı öğrenmem lazım herzaman siz olmicaksınız yanımda de bn öle yapmıştım daha hastaneden çıkmadan sezeryan doğum yaptım Ekim ayında salı doğum yaptım perşembe eve çıktım yanıma gelen kv ye de pazara kadar kal sonra bn kızımla yanlız kalacam dedim hiç bi şekilde de ona vermedim herzaman siz olmicaksınız bnm öğrenmem lazım dedim

eşine söyle anneni istemiyorum. kım hım kık eder se o zaman sende eve gelme de kapıyı da kitle. annnene ablan kardeşin abin neyin varsa yanına gelsinler söyle. bu böyle olur mu? limonu kendi gözüne soksun..

Bnm kv sürme sürmüştü kızıma limon kör eder Allah muhafaza bide tuzlama bizimkiler de de var diğer yorumlara yapmışlar bn izin vermedim

Kızlar eşime dedim ki ara anneni. Math istemiyor gelmeni. Bak duzelmeye basladı aranız eger gelirsen daha kötü olur. Bu sefer onada bişe diyemem cocuğuda alır annesine gider 40ı cıkana kadar glmez de dedim. Aradı dedi. Tabi hemen doldurmaya başladı ben yardım olsum diye geliyorum. Gelinim beni istemiyor oğlumda ona uyuyor. Ben ne yaptıysam torunumu bile sevdirmiyor falan. Eşimde saymış tek tek ne yaptığını. Ben öyle yapmadım diyormuş. Eşimde anne seni tanıyorum uzatıp kavga çıkarma demiş. Kapamış telefonu. Kurtuldum inşallah

Yapacağın tek şey telefon açıp açıkça: "gelme istemiyorum seni evimde,sen yardıma değil beni strese sokmaya geliyosun çünkü..Ben sinir strese gelemiyorum o yüzden hiç gelme.Gerekirse yardımcı kadın alırım eve" de. Başka çaren yok,yakandan düşmeyecek yoksa...

açma kapıyı net.

Hadi inşallah canım gözün aydın

açma kapıyı net.
Gelmicek kızlar. Eşime söylettirdim:)

Gelmicek kızlar. Eşime söylettirdim:)
Helal eşine gercekten .. Genelde erkekler annelerini tutarlar. Ama haksizi gorebilene bravo diyorum. Oglu iyi davransin sen baş edemezsin biraz çakal birine benziyor.. Cok sevindim senin adina canim. Banada aynen lohusaligimi yaşatmadilar ;(( kayinvalidem olsun eltim olsn.. Simdi ikinci olsa birincide yaptigim hatalari yapmam kendimi dusunurum milleti degil ;(

Afedersin ama bu kadinin akli yok herhalde 8 tane buyutmusmus limon Sıkarak mi buyutmus minicik cocugu ziplatiyo akil yok vsllahi sakin birakma bu kadina bebegi bosver kendin büyüt bebegini

Ya ben şunu anlayamıyorum .normalde yaşı büyük olan insanların yaşı küçük olan insanları taşıması ,anlayışla karşılaması lazım .Bizim toplumda bu tam tersi oluyor maalesef .Tamam büyüklerin tecrübeleri var eyvallah ama bunu kabul ettirme çabası ben üstünüm çabası hemde gelinlerinin evinde bu nedir ya?hem limonu göze damlatmak nedir ya asitli asitli?subhanallah

Vallahi eşine de acıdım, yazık bu erkeklere! nedir analarından çektikleri
Iyı oluyor onlarada:)) ama benimki az biraz annesinin yanında dursaydı ayrılırdım. Bunu biliyordu eşim. 3bucuk ay nişanlı kaldım. O arada yapacağını yaptı. Düğünden 15gün önce dedim annen böyle herşeye karışcaksa bitsin bu iş burda dedim. O oldu hep benim yanımdaydı eşim.

2.de annemi göndermicem 40gun boyunca Allah nasip ederse. Ders oldu bu bana. Ama şukur ki eşim görebiliyor herşeyi

Afedersin ama bu kadinin akli yok herhalde 8 tane buyutmusmus limon Sıkarak mi buyutmus minicik cocugu ziplatiyo akil yok vsllahi sakin birakma bu kadina bebegi bosver kendin büyüt bebegini
Ben buyutuyorum zaten bırakmam ona daha diyoki sen işe başlayınca ben gelir bakarım. Yok dedim gerek yok ben geregini yaparım o zamana dedim

Ben buyutuyorum zaten bırakmam ona daha diyoki sen işe başlayınca ben gelir bakarım. Yok dedim gerek yok ben geregini yaparım o zamana dedim[/QUOTE]sakin eline birakma bebegi bosver annen falan baksin bakıcı tut ama ona birakma bir yerini cikarir cocugun allah korusun

Aynen bende canim ikincide annemi gondermiyecem benim yanimda kayinvalidem kalmasin diye annemde kalmamisti ;/

aman allahım.
canım ara hemen, anne benim işim çıktı, ben evde değilim, zaten yardıma da ihtiyacım yok de.
gelmesin.
faydası yok, bari zararı olmasın.

Ustelik yeni doğum yapmış bi kadın var karşılarında. Daha diyor ki sen işe başlayınca gelir ben bakarım bakıcı arama diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…