eşine söyle anneni istemiyorum. kım hım kık eder se o zaman sende eve gelme de kapıyı da kitle. annnene ablan kardeşin abin neyin varsa yanına gelsinler söyle. bu böyle olur mu? limonu kendi gözüne soksun..Merhaba hanimlar. Bu saatte aglayarak yaziyorum 29gunluk cicegi burnunda bi anneyim. Dogumdan sonra 2hafta annem kaldi yanimda 2haftadır da kayinvalidem var, kv ile zaten anlaşamıyoruz daha dogrusu konusmuyordum. Esimde konuşmuyordu ama 2ay önce baristilar. Bende gerek olmadığı surece hala konusmuyorum.Simdi de bana yardim etme düşüncesiyle gelmis, ama hala ona hizmet eden benim.
Konum oglumla ilgili davranislari. Ilk geldiginde gözüne limon damlatmak istedi neymis daha iyi gorurmus karşı ciktim. Gizlice yapmaya çalıştı oglumu elimden geldigi surece yanliz birakmadim. Ve evdeki tum limonlari yok ettim. Sonra başladı psikolajik olarak bu cocuk zaten zayif surekli kaka yapiyor. Bu cocuk gelismez diye. Zaten dogdugunda da kötüydü o yüzden kuvezde kaldi sorumlusu sensin diyip durdu. Sustum cevap vermedim. Yine basladi bu cocuk niye uyumuyor uyumayan cocuk gelismez diye. Yine sustum. Bu arada her buldugu firsatta ayaginda salliyordu. Sallama dedim hala devam ediyordu 3gundur yanimdayken bile kucagina vermiyordum. Sallamasin diye dun 2dakika mutfaga gittim geldim bi baktım ayaginda salliyor. Ustelik ne bi minder ne bi yastik hic bise yok cocugun altinda. Hemen aldim. Yapma dedikce yapiyorsun dedim. Herseyi sen biliyorsun ben 8cocuk buyuttum dedi. Bende sen 8tane buyutmusun birakta bunu ben buyuteyim dedim. En son aksam sallamayi birakmis. Cocugu almış bi eliyle gogsunden tutmus bi eliyle poposundan kucaginda zipattirmaya calisiyordu cocuk daha belini tutamıyor ben tam kizcaktim ki cocuk kendini geri attı zor yakaladim yavrumu. Oturdum ağladım aksam esime dedim dayanamiyorum artik gitsin dedim. Sabah diger ogluna gitti ogle sonu gelecekmiş yine oturdum ağlıyorum nasil katlanacam o kadina diye. Ne yapayim daha nasil davranayim daha ne kadar sert olabilirim kizlar ?
açma kapıyı net.Merhaba hanimlar. Bu saatte aglayarak yaziyorum 29gunluk cicegi burnunda bi anneyim. Dogumdan sonra 2hafta annem kaldi yanimda 2haftadır da kayinvalidem var, kv ile zaten anlaşamıyoruz daha dogrusu konusmuyordum. Esimde konuşmuyordu ama 2ay önce baristilar. Bende gerek olmadığı surece hala konusmuyorum.Simdi de bana yardim etme düşüncesiyle gelmis, ama hala ona hizmet eden benim.
Konum oglumla ilgili davranislari. Ilk geldiginde gözüne limon damlatmak istedi neymis daha iyi gorurmus karşı ciktim. Gizlice yapmaya çalıştı oglumu elimden geldigi surece yanliz birakmadim. Ve evdeki tum limonlari yok ettim. Sonra başladı psikolajik olarak bu cocuk zaten zayif surekli kaka yapiyor. Bu cocuk gelismez diye. Zaten dogdugunda da kötüydü o yüzden kuvezde kaldi sorumlusu sensin diyip durdu. Sustum cevap vermedim. Yine basladi bu cocuk niye uyumuyor uyumayan cocuk gelismez diye. Yine sustum. Bu arada her buldugu firsatta ayaginda salliyordu. Sallama dedim hala devam ediyordu 3gundur yanimdayken bile kucagina vermiyordum. Sallamasin diye dun 2dakika mutfaga gittim geldim bi baktım ayaginda salliyor. Ustelik ne bi minder ne bi yastik hic bise yok cocugun altinda. Hemen aldim. Yapma dedikce yapiyorsun dedim. Herseyi sen biliyorsun ben 8cocuk buyuttum dedi. Bende sen 8tane buyutmusun birakta bunu ben buyuteyim dedim. En son aksam sallamayi birakmis. Cocugu almış bi eliyle gogsunden tutmus bi eliyle poposundan kucaginda zipattirmaya calisiyordu cocuk daha belini tutamıyor ben tam kizcaktim ki cocuk kendini geri attı zor yakaladim yavrumu. Oturdum ağladım aksam esime dedim dayanamiyorum artik gitsin dedim. Sabah diger ogluna gitti ogle sonu gelecekmiş yine oturdum ağlıyorum nasil katlanacam o kadina diye. Ne yapayim daha nasil davranayim daha ne kadar sert olabilirim kizlar ?
Hadi inşallah canım gözün aydınKızlar eşime dedim ki ara anneni. Math istemiyor gelmeni. Bak duzelmeye basladı aranız eger gelirsen daha kötü olur. Bu sefer onada bişe diyemem cocuğuda alır annesine gider 40ı cıkana kadar glmez de dedim. Aradı dedi. Tabi hemen doldurmaya başladı ben yardım olsum diye geliyorum. Gelinim beni istemiyor oğlumda ona uyuyor. Ben ne yaptıysam torunumu bile sevdirmiyor falan. Eşimde saymış tek tek ne yaptığını. Ben öyle yapmadım diyormuş. Eşimde anne seni tanıyorum uzatıp kavga çıkarma demiş. Kapamış telefonu. Kurtuldum inşallah
Yapacağın tek şey telefon açıp açıkça: "gelme istemiyorum seni evimde,sen yardıma değil beni strese sokmaya geliyosun çünkü..Ben sinir strese gelemiyorum o yüzden hiç gelme.Gerekirse yardımcı kadın alırım eve" de. Başka çaren yok,yakandan düşmeyecek yoksa...
Gelmicek kızlar. Eşime söylettirdim:)açma kapıyı net.
Sukur ki kurtardım oğlumu. Eşim demiş ki ek gıdaya geçsin ben getiririm oğlumu yanına demiş. Bende ters bi bakış attım. Diyo ki 6aya kadar oyalansın diye dedim diyo:)ohhhh be sende kk da rahatladı...yavrum benim çocuğu terapiye götürmene gerek kalmadı
Vallahi eşine de acıdım, yazık bu erkeklere! nedir analarından çektikleriSukur ki kurtardım oğlumu. Eşim demiş ki ek gıdaya geçsin ben getiririm oğlumu yanına demiş. Bende ters bi bakış attım. Diyo ki 6aya kadar oyalansın diye dedim diyo:)
Helal eşine gercekten .. Genelde erkekler annelerini tutarlar. Ama haksizi gorebilene bravo diyorum. Oglu iyi davransin sen baş edemezsin biraz çakal birine benziyor.. Cok sevindim senin adina canim. Banada aynen lohusaligimi yaşatmadilar ;(( kayinvalidem olsun eltim olsn.. Simdi ikinci olsa birincide yaptigim hatalari yapmam kendimi dusunurum milleti degil ;(Gelmicek kızlar. Eşime söylettirdim:)
Iyı oluyor onlarada:)) ama benimki az biraz annesinin yanında dursaydı ayrılırdım. Bunu biliyordu eşim. 3bucuk ay nişanlı kaldım. O arada yapacağını yaptı. Düğünden 15gün önce dedim annen böyle herşeye karışcaksa bitsin bu iş burda dedim. O oldu hep benim yanımdaydı eşim.Vallahi eşine de acıdım, yazık bu erkeklere! nedir analarından çektikleri
2.de annemi göndermicem 40gun boyunca Allah nasip ederse. Ders oldu bu bana. Ama şukur ki eşim görebiliyor herşeyiHelal eşine gercekten .. Genelde erkekler annelerini tutarlar. Ama haksizi gorebilene bravo diyorum. Oglu iyi davransin sen baş edemezsin biraz çakal birine benziyor.. Cok sevindim senin adina canim. Banada aynen lohusaligimi yaşatmadilar ;(( kayinvalidem olsun eltim olsn.. Simdi ikinci olsa birincide yaptigim hatalari yapmam kendimi dusunurum milleti degil ;(
Ben buyutuyorum zaten bırakmam ona daha diyoki sen işe başlayınca ben gelir bakarım. Yok dedim gerek yok ben geregini yaparım o zamana dedimAfedersin ama bu kadinin akli yok herhalde 8 tane buyutmusmus limon Sıkarak mi buyutmus minicik cocugu ziplatiyo akil yok vsllahi sakin birakma bu kadina bebegi bosver kendin büyüt bebegini
Ustelik yeni doğum yapmış bi kadın var karşılarında. Daha diyor ki sen işe başlayınca gelir ben bakarım bakıcı arama diyor.Ya ben şunu anlayamıyorum .normalde yaşı büyük olan insanların yaşı küçük olan insanları taşıması ,anlayışla karşılaması lazım .Bizim toplumda bu tam tersi oluyor maalesef .Tamam büyüklerin tecrübeleri var eyvallah ama bunu kabul ettirme çabası ben üstünüm çabası hemde gelinlerinin evinde bu nedir ya?hem limonu göze damlatmak nedir ya asitli asitli?subhanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?