Herseye karışan kayinvalide...

Yeni doğmuş bebeğe şekerli su mu? Kafayı mi yemis bu insanlar
Daha neler var neler bu bizim duyduklarimiz en basiti.
Ben onu bile demedim. Odamdan hic çıkmadım nerdeyse bi kere yap dedim bacaginin agridigini soyledi. Cocugu bana ver sen yap dedi. Bende cocuguda vermedim bi iste yap demedim. Kadın yedigi sofrayi toplamiyor ki iş mi yapacakti. Artık gelemez zaten. O gelirse ben evden çıkarım

Ben halen limon sıkma konusuna takılmiş durumdayım. Allah islah etsin seni ya..

Ben halen limon sıkma konusuna takılmiş durumdayım. Allah islah etsin seni ya..
Komşularım geldiler. Diyo ki limon sıkalım dedimde sıktırmadı gelin diyor. Ordan bi teyze aferin kızım dedi. Benim kayınvalidem sıktı bile diyemedim benim kzım ağladı ben ağladım karşı koyamadım dedi. İyi yapmışın diyince sustu limon diyemedi bi daha

Normal degil ya Önce Allah sonra sen koru bebegini insallah ya ..

Yerden göğe haklısın ama bunn çözümü çirkeflik kavga vs. değil. yapma dedikçe inadından yapar. onun yerine anne gel birer çay içelim benim sana anlatacaklarım var ama sözümü kesme diye başla. anlat onun döneminden bu yana çocuk bakımı ile ilgili ne yeniliklerin ortaya çıktığını. bir çocuk küvezde kalınca bakımının farklı olduğunu. "seni torunundan uzak tutmak veya herşeyi ben bilirim diye ukalalık yapmak değil niyetim" diye başla konuya. biraz da yağla "sen benim sevdiğim adamı büyütmüşsün ben sana yanlış biliyorsun diyemem" şeklinde gir mevzuya. en beter kayınvalide bile bunu anlamak zrunda kalacaktır. sen şimdi yeni annesin huzur istiyorsun herşeyi ile kendin meşgul olmak istiyorsun hakkın elbet. ama yol yordam değiştirmeyi bir dene. sabır istiyor. laf anlatana kadar ömründen ömür gidecek evet. ama en azından 1 kere ızdırap çekeceksin. her gün her gün değil. bu konuşmanın üzerine hala anlamıyorsa eşine de bak ben oturdum anlattım ömrümün 5 saatini yedim. ama anlamayıp hala bunu yapıyor ya sen gönder ya ben göndereceğim ben dım rahatım bu saatten sonra günah benden gitti dersin. kimse de sana eşeğin kancık diyemez.

gelme evime istemiyorum seni de zor değildir bence.

kaynana gitmismi ayy cok sevindim.sen sade bebegine bak ilgilen..sutum azaliyo deme sutum olacak cocugumu uzun sure emzircem insallah diye dusun hep.ben oyle dusundum olduda..birde bebisini emzirirken avuclarinin icini op basini sacini hafif hafif oksa bununda faydasi var..beslenmene dikkat et.bebegin uyudikca sende uyu..ben onu yerim ya minik minik elleri vardir..Allahim huzurlu saglikli bi sekilde buyutmeyi nasib etsin...sevgiler...

O kadına bi kere iyilikle gittim daha önce farklı bi konudan. Daha da gitmem. Anlamaz çünkü. Şimdi çok şukur eşim gönderdi annesini.
gelme evime istemiyorum seni de zor değildir bence.
Soylediğimzi halde anlamıyor maalesef eşim artık zorladı da gitti.

Sutum var çok şükür :) ama ben eşime öyle dedim ki işin ciddiyetini daha da iyi anlasin diye:)) bebegim uyursa zaten bende kendimi yatakta buluyorum. Uyumasam da:)) onun o ellerini ayaklarini sevmemek mümkün mu:)

Bu cocuk bu kadinin elinde kalir.
Sakin ha limon sikmasina asla izin verme onu bende duymusyum gozume bir damla damlattim dayanilmaz bir aci bebek asla kaldiramaz!
Acikca soyle ben bebegime bakiyorum bakima ihtiyacim yok evinize gidebilirsiniz diye ima et yol alsin:/

Aman allahım aynı benim kaynanam bu kadarmı benzerlik olur limondan tut kakaya zıplatmaya kadar.

Canim sen cocugunu kaynana ya neden emanet ediyorsun ? Birak bakmasin benim kizim 3 aylik doğumum cok zor oldu 8 9 gun hastanede yattim.
Eve ciktim benim ailem geldi onlar izmirde yasiyor suan. Dogumuma geldiler. Ama kayinvalide kaldi.
Ilk gun geldi sutun yetmiyor bence.

Cocuk bak sari kaka yapiyor beslenemiyor ? Bol bol sekerli ye bol bol yagli ye. 10 gunluk cocuğa sekerli su verirken yakaladim gazi olmasin diyemiş. Yok 40 cikmadan esikten atlatma. Kundak yapmaya calisti gozleri sasi olmasin diye baglamaya calisti. Yok bu bebek hergun yikansin vs. Ve hatta o kadar ileri gidip sali gunu ve persembe gunu yikattirmadi neymis sali sallanir persembe perisan.
Resmen cinnet gecirdim esimi aradim. Ya annen ya ben seç yoksa simdi gidicem dedim. Sonrasi annesini aldi eve birakti. Yani senin ne yasadigini anlayabiliyorum. Musade sakin verme. Ben vermedim geldigi zamanda yabanci gibi oturup kalkar gider. Resmen cahillik başka sey değil. Annelere saygim sonsuz ama boyle bilmişlere ayar oluyorum.

Aman allahım aynı benim kaynanam bu kadarmı benzerlik olur limondan tut kakaya zıplatmaya kadar.
Hadi ya ben sadece benim ki boyle diyordum. Tek degilmis. Yazık günah cocuklara ya
Bana kalsa eve almam zaten ki hic bak demedim. Kendi kendine geldi. Bende açıkça bebegime ben bakarım bana ev işlerine bakacak biri gerek dedim. Benim annem 15gun kaldı yanimda ilk hafta bebek kuvezdeydi. O yüzden bana bakti sadece bebek çıktıktan sonra da 1hafta daha kaldu bebek için ne yapmam gerek ogretti ve gitti. Arkasında bu geldi destek olmak yerine hergun biseyle canımı sıktı esimde rahatsız oluyodu. Söylemesine rağmen gitmedi en son eşin sen kalırsan math annesine gitcek. Annesine giderse oglumdan uzak kalirim o zaman seni silerim demiş öyle gitti çok şükür

bende kavgalı olunup çocuk olunca neden barışılır ona anlamıyorum kendiniz bile bile lades demişsiniz kendin büyüt bebeğini

Ömür geçer mi ya..
Allah sabır versin, eşiniz gevşek duruyor ona söyleyin güzelce konuşsun

En güzeli almamak bencede.
Oğlum olursa hiç kaynanalik yapmam vallahi. O halde birde alinip kusuyorlar sanki dogumu biz değil onlar yapmiş

Ben sinir krizi geçirip herkesi evden yolladım, kendi annemi de yolladım. Kafam rahat şimdi tek başıma.

Lohusa psikolojisi ayağına ağzıma geleni sayar ben onu ağlatırdım. Benim çözüm yöntemim bu tür insanlara karşı bu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…