Herseye karışan kayinvalide...

Ben buyutuyorum zaten bırakmam ona daha diyoki sen işe başlayınca ben gelir bakarım. Yok dedim gerek yok ben geregini yaparım o zamana dedim
sakin eline birakma bebegi bosver annen falan baksin bakıcı tut ama ona birakma bir yerini cikarir cocugun allah korusun[/QUOTE]
Bırakmam zaten. Daha bide kocamı da kıskanıyo benden. Benim yanımda karını öpme diyor. Sezeryanana girerken öpmüştü eşim beni onu kıskandı. Eşimde dediki kavga etsem dövsem hiç yapmaa demezsin dedi.

Aynen bende canim ikincide annemi gondermiyecem benim yanimda kayinvalidem kalmasin diye annemde kalmamisti ;/
Tek kalmaya razıyım ya. Bu hafta kalsaydı sırf bu korku yuzunden 2.cocuk istemiyorum derdim herhalde:))
aman allahım.
canım ara hemen, anne benim işim çıktı, ben evde değilim, zaten yardıma da ihtiyacım yok de.
gelmesin.
faydası yok, bari zararı olmasın.
Eşime dedirttim gelmicek canım şukur

Ayin derken ?
Yuh naptılar ki ?

Çocuğu yıkayıp suyu ile evi ıslatma, çocuğun etrafını süpürgeyle çekip kırkı çıkarma (bunu yaparken kırkı çıksın gitsin diye şarkı söylüyor kaynana ahshsj) kafasından aşağı buğday dökme, efendime söyleyeyim boynunu çekerek uzun olmasını sağlama vs. Hatırladıklarım bunlar daha niceleri var. Kizilderili olduklarını dusundum ben ama kökleri afrika nin kabilelerinden birine dayanıyor da olabilir. Çok acayipler.

Allah yardımcın olsun canım. Çok şey söylenmiş ama hiçbirini yapamıyorsan eşinle çocuğu kontrole götürdüğünde safa bağla doktora de ki kv böyle yapmak istiyor böyle böyle yapıyor ben korkuyorum işe yarar mı acabaaaaa de ki doktor bi delirsin kızsın eşinde dinlesin. Ne yazık ki bazı erkekler eşlerinden annesinin Hatalı olduğunu duymayı kabullenemiyor..

bu kadın bunları yaptıkça eşin hala annesine git demiyosa boşuna ağlama. afedersin ama tuvalete gitsen bile bebeğini bırakma. her an elinde tut. kaynananı sürekli tersle ve bağır. bebeği neredeyse düşürecekmiş şuna bak ya deli oldum. çocuğunu sıkı sıkı tut o almaya çalıştığında çek elini der bağırırsın. bebeğim herkesten değerlidir

Esim 3kere git dedi. Ona ragmen gitmek istemedi. En son arayıp söylettirdim tekrar gelmicek. Gecen gün 2den 6ya kadar girmedim lavobaya esimi bekledim

O kadar minik bir bebek sallanirmi ya??bebeklerin beyinleri jelly gibi olur.Sarsıntı ve o şekilde sallamak çok ama çok tehlikelidir.
İyi ki gitmiş. Aman birdaha donmesin..geri adım atmayın sakın. .

Manyak mi o ya allah askina esin evden postalasin onu cocugun gözüne limon damlatmak da ne cok istiyorsa kendi gözüne limon sıksın

Tepkilerinde gayet haklısın ama sanırım oyle bi kadınla baş etmek için daha da büyük tepkiler vermeniz gerekiyor . Limon damlatmak falan bu nedir ya zaten sıkıştıkları zaman ilk soyledikleri söz "aa biz de büyüttük ne var canım" demek .
Her b*ka burunlarını sokmak zorundalar sanki .
Eşin ne diyor peki bu duruma sadece senin tepkin yetmez onun da tavır alması lazım laf söylemesi konuşması lazım.

Hahahahha ayni benim kayinvalide
Cocugun basini iple sikmak kafasi yuvarlak olsun diye
Cocugun kafasini yumurtayla yikamak cocugun saci sari olsun diye hahahaa

hic gelmese daha da iyi olur arayip sormaki yüzlenmesin kv sanirim hemen sende bitiverir arsızda olur böyleleri ....

bebegin gozune limonmu sıkılır ya iyi mi bu insanlar gelmesin gitsin kucucuk bebegi incitecek

bebegin gozune limonmu sıkılır ya iyi mi bu insanlar gelmesin gitsin kucucuk bebegi incitecek

konu sahibi lütren kv görürsen yanında şöyle sulu kocaman limon götür ve deki " " "hani göze çok iyi geliyor dedindi ya aklımda kaldı şu limonu gözlerine sıkalımda bakalım nasıl göreceksin " de

O kadar minik bir bebek sallanirmi ya??bebeklerin beyinleri jelly gibi olur.Sarsıntı ve o şekilde sallamak çok ama çok tehlikelidir.
İyi ki gitmiş. Aman birdaha donmesin..geri adım atmayın sakın. .
Geri adım mı. O kadına yapacağım son şey geri adım atmak. Evimde sırf o var diye oturma odasına gidemedim ya.

Manyak mi o ya allah askina esin evden postalasin onu cocugun gözüne limon damlatmak da ne cok istiyorsa kendi gözüne limon sıksın
Eşim gönderdi canım çok şükür.
Eşim yanımdaydı zaten git diyordu gitmiyordu. Şimdi gönderdi. Daha benim yediğime içtiğime karışıyordu. Yok sıcak yeme bebeğin ağzı yanar yok soguk içme bebek üşür. Şekerli yeme ishal olur daha neler neler var.
hic gelmese daha da iyi olur arayip sormaki yüzlenmesin kv sanirim hemen sende bitiverir arsızda olur böyleleri ....
15aylık evliyim daha 1kere aramadım. Aramamda zaten. Ben arasam neler yapar o kadın daha.
Beni daha çok strese sokup gitti 15günde şukur gitti ama.

Ellerini bağlayıp sıkacaksın limonu gözüne ki bebek gibi savunmasız olsun.

bu ne yaa şaka gibi. nasıl olsa lohusasın
bi cinnet her şeyi halleder!

Lomonmuuuuu daha neler. Boyle sacma sapan seyler yapmasina izin vermeyin sakın. Oy kiyamam yaa bebege, o kaynana kendi gozune sıksın bakim dayaniyomu, el kadar bebege kiyiyo. Yahu zaten yeni doğan bebek kaka yapar durur yapmazsa sorun, üstelik puskurterek yapar.
Neyseee...
Sen yalnız bırakma, Allah bağışlasın sana evladini. Bu kaynanalardan nedir çekilen ya anlayamıyorum.

Susmayip cevabini vereceksin. Susarsan herkes tepene biner. Zaten duzgun iliskiniz yokmus niye kasiyorsunuzki.

Bu cocuk bizim ve karisma diyeceksin. Bu kadar.esin yapamiyorsa sen yapacaksin.

Bu ne ya güzel bi dille anne sen kendi evine git de anlamıyorsa da sert dille gönder gitsin

limonmuuu yuhhhh .....kocakarı hurafeli şey at koy kapının onune. sen annesin zaten senden ıyı kımse bakamaz.benm kayınvalıdemde benden kıskandı kendı bebegımı altını temıleyemıyodum ağladığındayatak odamıza gelıyodu kucagımdan alıyodu .tavrınmı koydum begım bana kaldı ıkıncıye kesınlıkle yanımda kımseyı ıstmıcem.sende oylşe soyle .

amannn bazıları o kadar yüzsüz ki anlamıyorum agzına etsen ne oldu demeyeeck... pekı esın ne dıyor bu duruma ?

Cocugu kör edicek asitli sey. Boyle bi sacmalik hayatimda gormedim. Ben ayni ortamda basbasa birakmam cocugumu oyle bi kadinla.

Kendi agzina da b.k koysun o zaman. Yemeklerin tadini daha iyi alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…